A Triphon elõtt biztos,hogy homokos a part.Nekünk egyébként egy szõke göndörös lány lesz a telepitett id.vez. a Grand tours katalógusában le is van fényképezve...Leóval egyet kirándultunk 6 éve,akkor nem volt vele gond.De már nekem ez is mindegy...csak menjünk!
Szia,
Mi egy kivételével mindig a Kostasban laktunk,mindig az 5ös szobába.Ez udvarra/tengerre nézõ,akár a 3,4,és a 6os.A 6os sarokban van,árnyékosabb.A többi utcára néz.A bella szobái emeleten vannak.Szerény,de jó.Gyorsan kitakarítják.Reggelente a friss kenyér illatára ébredtek,a sorkon van a pékség.Jó lesz.
Én ugyan nem a Kostasba megyek,de már érzem az illatokat.Egy uj apartmanba megyünk a Prokopisba.A faluban van,sárga,barna külsõval.
Édes,nem ismered véletlenül?
Köszi, Édes, megnyugtattál. Bár engem a szállás nem igazán szokott érdekelni, legyen benne mûködõ WC, zuhany, meg egy kényelmes ágy, és egy hûtõ, az ember úgyis csak minimális idõt tölt itt. De most már megyek és csomagolok!!!!
Sajnos nem ismerem.
Nagy esélyem van,hogy juli 28án Sartin legyek.Ez teljesen lázba hozott.Ugyanis hazafelé Halkidiki szélén megyünk el és azt találtam ki,hogy onnan igazán be lehet "ugrani ",mert útba esik.Vagyis útba ejtem.És akkor nem marad egy év Sarti nélkül.De jó lenne !
Édes!
Mi is csak úgy beakarunk "ugrani" hazafelé Nei Poriba,szerinted találunk szállást csak úgy spontán augusztus végén?
Ti aludni is akartok Sartin? vagy csak ott leszek 1 napot,
Niki
Ez nagyon jó ötlet,hogy Nei Poriból Sarti felé hazajönni Magyarországra!Mi tavaly az utazási kiállitáson kérdeztük a Grand tours tulajdonosától,hogy nem lehetne-e megoldani egy Sarti-Paralia 1-1 hetes utat busszal,hogy a transzfert is velük bonyolitjuk.Miután a két hely annyira külön karakter,és mindkettõnek megvan a jó és még jobb oldala,ez nekem nagyon tetszett volna.De nem tudott mit mondani.A végén mégis kocsival kell egyszer bepróbálkozni!
Sziasztok, pár órája érkeztem haza a barátommal Sartiról! Imádtuk a helyet, csodaszép kis ékszerdobozka, nagyon jól éreztük magunkat, a gond csak az volt, hogy kedden és szerdán SZÜNET NÉLKÜL szakadt az esõ, dörgött, villámlott, hideg is volt, így két napunk taccsra ment. De a többi igazán napsütéses és vidám volt...
Sajnos a keretbe nem fért volna bele még egy hét, de ettõl függetlenül én is úgy gondolom, hogy egy hét kevés...
Az a fránya esõ ,itthon is esett jó sokat,de benneteket igazán megkímélhetett volna!
Mi leginkább ezért megyünk mindig augusztusba ,mert talán akkor nem nagyon esik,igaz az idõjárás attól még kiszámíthatatlan.
Gondolom készültek képek,majd ha kipihented az út fárradalmait szivesen nosztalgiáznék.
Jó pihenést!
Nem Nei Poriból megyünk Sartira hanem Kavala-Thassos-Keramoti felõl.Nei Pori elsõ héten lesz,a második hét csavargós.A szállás miatt nem aggódunk,viszünk sátrat,biztos ami biztos alapon.
Nei Poriban nagyobb eséllyel találsz szálást mint Sartin.