Tényleg közel lesz a tenger (azért választottam ezt az apartmant), a teraszról való beugrást viszont nem vállalom, mert nagyon lassan mélyül a víz. Egyébként mûugró voltam fiatal koromban, nem jelentene nagy problémát.
Én is kíváncsi vagyok Krétára nagyon. Remélem ez a sziget is fog annyira tetszeni, mint Kos, Hydra, stb. A déli részen kevesebb a túrista (még), ezért bízom benne, hogy "otthon" fogom érezni magam idén, és nem úgy mint tavaly Zantén.
Én is voltam Rodoszon. Tavaly Krétán voltam, Stalisban.
Stalis nem rossz választás! A tengerpart lassan mélyül és homokos!
Este jó kis nyüzsi van.
Nyugat Krétán viszont több a látnivaló, ha még egyszer megyek Krétára ( márpedig biztos, hogy megyek ) Hania környékét fogom választani úticélnak.
Hania sokban hasonlít Rodosz városra (hiszen velencei ), csak az a gyönyörû vár nincs.
Én is voltam Rodoszon. Tavaly Krétán voltam, Stalisban.
Stalis nem rossz választás! A tengerpart lassan mélyül és homokos!
Este jó kis nyüzsi van.
Nyugat Krétán viszont több a látnivaló, ha még egyszer megyek Krétára ( márpedig biztos, hogy megyek ) Hania környékét fogom választani úticélnak.
Hania sokban hasonlít Rodosz városra (hiszen velencei ), csak az a gyönyörû vár nincs.
Krétán általában mindíg fúj a szél, a "Meltemi", de fõleg az északi részen.
Bármelyik nagyobb üdülõhelyet választod, nappal csendes, falusias este viszont mozgalmas lesz, a karaoket viszont kerseni kell...
Kréta északi része felkapottabb, több a turista, ezért több a szórakozó hely is, fõleg az Iraklion és Hania melletti üdülõhelyeken.
(1999-ben voltam Rodoszon 2 hetet, Ialisszoszon volt a szállás, de jártam Falirakin is.)