#1346372010-05-16 21:14:26 Válasz a #134633. hsz-ra
Ennél olcsóbb már csak Tolóban volt, a Barbaressában, közvetlen tengerparti, tengerre néző apartman, 30 Eu/éj, légkondival, TV-vel. (Itt is alkudtam kicsit! )
#1346302010-05-16 21:05:59 Válasz a #134621. hsz-ra
A kis kártyán amit onnan hoztunk el, így van feltűntetve a cím, arról másoltam be.
Szept. közepén, 40 Eu-ért akarták adni, de lealkudtam 35-re,/ éjszaka. Reggeli ebben nincs, de tengerre néző, LCD TV-s és légkondis, hűtőszekrényes, fürdős a stúdió. Az emeleti szobák (lift van) elég kicsik, viszont szebb a kilátás. Új építésü a ház, a franciaágy felett baldachin van. Nagyon hangulatos, szép!
Még valami: A tulaj elkérte egyikőnk útlevelét az ott tartózkodásunk idejére, tehát az legyen nálatok.
Igen, csatlakozom Kokszihoz, én is kíváncsi lennék a tervekre
Kitty, rá akartam kattintani, először nem jött be, aztán rájöttem, hogy sok a com is és a gr is a link végén. Vagy egyik, vagy másik, mind a kettővel ugyanaz jön be különben. Egyébként megkérdezhetem, hogy mennyi volt egy éjszaka?
Szállás ajánlat, beírom ide is, hátha érdekel valakit aki Elafonisosra utazik. www.elafonisoshotel.com.gr
eStella Hotel. email: info@estella.gr
Mi tavaly ősszel két éjszakát töltöttünk itt, csak jót tudok mondani. Uj építésü, szép kis szálloda, hűtővel. légkondival, tengerre néző szobák.
Nagyon nagy a csend körülöttetek, pidig jövőhéten már az isteni PELPSZON lesztek!
Mi a program ,merre mentek majd? Hány napra lesz autó?
Josza te biztos összeraktál már minden apró részletet.
Ha van egy kis időtök a készülődés közben, akkor írhatnátok pár sort.
Had nőjön az irigykedők tábora.
Jó készülődést kívánok nektek. kokszi
Szia Ági!
Nagyon rég, még a tolós topikban beszéltünk róla, de én azt már jó ideje nem olvasom, nem tudom, adtál-e valamikor választ, mert egy darabig néztem, de azután már tól sok volt a beírás, ami nem érdekelt, ezért ne is haragudj, hogy mégegyszer kérdem, hogy arról megtudtál-e valamit, hogy vajon megy-e hajó Paralia Astrosról is rendszeresen Hydrára, vagy tőle délebbre eső helyekről?
#1334702010-05-07 16:19:51 Válasz a #133457. hsz-ra
Drága Ági!
Nagyon szépen köszönöm az információt igen csak régóta vadászok erre a programra, most végre megláthatjuk Timbáékkal.
Aranyos vagy, hogy nem felejtetted el megtudákolni.
Két hét mulva személyesen is találkozunk. Nagyon várjuk már.
Addig is sok puszit küldünk: Josza és Cilla
Jo hir a Kalavrita-Diakofto vasuttal kapcsolatban, iden minden nap van tobb jarat is. A pontos idopontokat celszeru leelenorizni indulas elott.
A pillanatyni allas szerint
8.15, 11.30, 14.10, es a hetvegen van 12.45 es 15.30-kor is.
amikor mar tudjatok melyik napra tervezitek, gyeretk be az irodaba es megyegyszer leelenorizzuk az idopontokat.