Sziasztok!
Na megjöttem.Ahog Jay is írta Balcsin voltam a hétvégén.Oda felé borultunk egyet motorral de nekünk nem lett bajunk ,,csak''a jobb kézi fék tört le és karcos lett a moci..vissza felé már nem volt porblem.Nagyon jó volt lent,de azért nem egy Parália:)..még 76 nap!!)
Pöpi GRATU!
Nekem nem kell magyarázkodni.Én is moderátor vagyok egy online játéknak a fórumán.Tudom mi az az off. Offolás: amennyiben hozzászólásod nem kapcsolódik az adott thread tartalmához, offnak minõsül.Ezért tényleg nem kéne offolnom,de nézzétek el nekünk.A témát szinte teljesen kitárgyaltuk.Ez a topic pedig sok ember számára tényleg olyan mint egy otthon a családnak.Itt beszélnek ki mindent. Igaz ott a dumcsi de az mégis csak más.Probálunk majd oda figyelni hogy ne offoljunk.
Viszont az baj,hogy nem igen találtam itt a fórumon fórum szabályzatot./lehet én voltam figyelmetlen/Szerintem ez kellene, mert nem minden ember van tisztában a fórum alapfogalmaival.
Ui: Igen tudok olvasni és írni is, igaz régen voltak problémáim diszlexia és diszgráfia miatt ami még ma is néha érezhetõ,látható.
És hogy ne legyek off : Sokszor olvastam h megemlítetek egy iskolát.Voltam már párszor Parálián 2hétig de ezt eddig nem nagyon vettem észre. Válaszolna valaki,hogy pontosan hol is van?
Mi nem azért szólunk, mert veletek van bajunk, vagy örömünket leljük mások örömének elrontásában. Nem errõl van szó, ezt nyilván ti is értitek.
Örülünk, hogy jól érzitek magatokat és tök jó, hogy sok hasonló érdeklõdésû ember talált itt egymásra.
De ez itt egy fórum, szabályokkal. És ha nektek lehet offolni, vagy csetnek használni a topikot, akkor másokban is felmerülhet: nekik miért nem lehet, nekik miért szólunk?
1-1 offért senki sem szól, de itt már napok, hetek óta ez megy.
Látom nem csak én nem vettem észre az iskolát. Tavaly voltam elõször kinn, de miután hazaértünk és itt olvasgattam csak akkor jöttem rá, hogy ott iskola is van... Nem igazán tudom amúgy kinek...mert szerintem nincs túl sok iskolás korú görög lakos Parálián. Azóta néztem egy-két térképet és úgy emlékszem a templomtól nem messze ,a kikötõ irányába a második utcában van a suli. Sejlik valami kirakodós sátras tér ott....lehet azért nem figyeltél fel te sem a suliudvarra.
Az iskola Paralián arra van, ahol kobobe is írja: a templomtól a kikötõ felé, a netkávézóval szemben a sarkon, ahol a néni pumpálja a vizet (persze bábu) a grillkukoricásnak
Jajj de irigylem Pöpit! Jóóó neki, lehet már ott van, bár nem tudom pontosan mikor ment. Ilyen hõséget csak ott lehet elviselni Várunk sok-sok képet a hazaérkezõktõl!
Imi!
Megvagyunk ám Tomikámmal, egyre fogy az idõnk, ezt a meleget bírjuk nehezen, de más gond nincs. Tegnaptól nem dolgozom, úgyhogy idõmilliomos vagyok további Jó készülõdést Nektek! Múltkor elfelejtettem kérni, hogy nekem is küldd át mailben Joy quados képeit légyszi, mert azóta sem sikerült megnéznem sajnos. Minden jót!
Sziasztok. Most megkaptuk.
Nagyon oda kell án figyelni, mert a csepp gyomrunk megszokta ám ezt a nagy demokráciát és szólásszabadságot.
Ha egy mód van rá akkor tényleg paraliáról irjunk csak, vagy ha beszélgetni akarunk másról is akkor dobbantsunk egy másik oldalra