Szia Pinga!Mi a Grand Tourssal megyünk,és még életünkbe először,úgyhogy azt se tudom hol a Fotisz ház de nem baj majd figyelem a tengert hátha rád lelek.Azért előtte jól látható helyre rakd hi hogy Pinga vagyok!
Tavaly a fiúk horgásztak egy jó fél napot, aminek az eredménye 8 kicsi halacska lett, ami megsütve valami isteni volt. Idén is viszünk botot majd a kikötőnél próbálkozunk, poénnak jó...
Én szeptember 6-án utazok Nei Pori-ba az Andonia apartmanházba, és szeretnék érdeklődni, hogy milyen véleménnyel vagytok az apartmanról (aki már volt ott) és a környékéről!
A 16 napon én is csodálkoztam hogy milyen hamar mész,de azért a 66 sincs olyan soká!Mi aug végén megyünk,pont abban az időben amikor a Pingáék,talán összefutunk majd a parton,hú csak azt nem tudom honnan ismerem meg a Pingát!Na mindegy addig még kiderülhet!
egyszerü mert ott leszünk a fotiszházban és a ház elött az ablak alatta a kocsi fog sütkérezni,ha látsz egy vizihullát az én leszek
A 16 napon én is csodálkoztam hogy milyen hamar mész,de azért a 66 sincs olyan soká!Mi aug végén megyünk,pont abban az időben amikor a Pingáék,talán összefutunk majd a parton,hú csak azt nem tudom honnan ismerem meg a Pingát!Na mindegy addig még kiderülhet!
Köszönöm az eddigi válaszokat.Azt meg tudjátok mondani,hogy Skiathos-ra utazó hajón milyen széles híd van?Márcsak azért,mert úgy tervezzük,hogy elmennék S.-ra,de lehet, a kerekesszék nem fér el a hídon.Mekkora hajót kell elképzelni?Köszönöm!
Skiathost még csak véletlenül se hagyjátok ki, a hajora fel tudtok szállni és a hajo is elég nagy, rengeteg hely van itt van pár video nézd meg öket, látni mekkorák a hajok
Gondolkodtunk mi is,hogy menyjünk-e kocsival, de végül a busz mellett döntöttünk,és majd ott bérlünk egy-két napra kocsit,-motort. Majd jövőre belevágunk autóval. Legfőképp a tavalyi benzin hiány tartott vissza, remélem már idénre megoldódott. Megnézzük ezt a folyó torkolatot mindenképp, tavaly Korfun voltunk, Moaritikán, ott is próbálkoztunk, nekünk nem sikerült fognunk, mellettünk a helyi srác egymás után kapkodta ki a halakat. Egyébként a parton itt lehet venni halat? Van hal piac? Vagy csak szombatonként van piac, ahogy az ismertetőben van?
N.Poriban és Platamonban is vannak halasboltok, friss a hal igaz drága is, de ízében teljesen más mint a fagyasztott tescos, piacra is visznek halat, tavaly Platamonban már nem volt piac hanem csak N.Poriban ha jol emlékszem pénteken, a parton is lehet venni halat a halászoktol Platamonban de nagyon korán ott kell lenni.
#1593532011-04-01 15:24:00 Válasz a #159348. hsz-ra
Gondolkodtunk mi is,hogy menyjünk-e kocsival, de végül a busz mellett döntöttünk,és majd ott bérlünk egy-két napra kocsit,-motort. Majd jövőre belevágunk autóval. Legfőképp a tavalyi benzin hiány tartott vissza, remélem már idénre megoldódott. Megnézzük ezt a folyó torkolatot mindenképp, tavaly Korfun voltunk, Moaritikán, ott is próbálkoztunk, nekünk nem sikerült fognunk, mellettünk a helyi srác egymás után kapkodta ki a halakat. Egyébként a parton itt lehet venni halat? Van hal piac? Vagy csak szombatonként van piac, ahogy az ismertetőben van?