Sziasztok!
Mi július 11-től megyünk 10 napra NeiPoriba. Engem a környező falvak, települések érdekelnek, erre van javaslatotok?Tengeri horgászatra van lehetőség?
Szia "ERAMAMA" mivel mentek kocsi avagy busz ez attól függ?
Ha kocsival mentek persze szabad az út bármerre, de viszont ha buszos út akkor is van lehetőség kerékpár, robogó bérlésére, de úgy tudom autót is lehet bérelni suzuki swift-et. Horgászás természetes de én eddig csak a partról láttam, hacsak át nem mentek PLATAMONAS-ba "és fel nem "kérezkedtek valamelyik halászbárkára. Mert én kimondottan olyan programmal nem találkoztam, hogy tengeri halászat. Tudom létezik ilyesmi a világ sok tályán itt még nem találkoztam vele, igaz én nem is szokta horgászni így nem jártam utáni, de hátha még valaki tud segíteni neked ebben a dolegban
Sziasztok!
Mi július 11-től megyünk 10 napra NeiPoriba. Engem a környező falvak, települések érdekelnek, erre van javaslatotok?Tengeri horgászatra van lehetőség?
Szia "ERAMAMA" mivel mentek kocsi avagy busz ez attól függ?
Ha kocsival mentek persze szabad az út bármerre, de viszont ha buszos út akkor is van lehetőség kerékpár, robogó bérlésére, de úgy tudom autót is lehet bérelni suzuki swift-et. Horgászás természetes de én eddig csak a partról láttam, hacsak át nem mentek PLATAMONAS-ba "és fel nem "kéredzkedtek valamelyik halászbárkára. Mert én kimondottan olyan programmal nem találkoztam, hogy tengeri halászat. Tudom létezik ilyesmi a világ sok táján itt még nem találkoztam vele, igaz én nem is szoktam horgászni így nem jártam utáni, de hátha még valaki tud segíteni neked ebben a doloigban
Sziasztok!
Kedves Eramama, mi kocsival megyünk direkt azért hogy megnézhessük szabadon a környezö falvakat valamint visszük a horgászfelszerelést is. N.Pori partjánál és Platamonnál is a hajokikötön probáltunk horgászni de nem sok sikerrel, viszont kocsival elindulunk délre Palaiopyrgos felé, ott le kell menni a folyotorkolathoz, hát ott lehet horgászni, gyönyörü nagyobb csuka méretü halakat lehet fogni,fogalmunk sincs milyen fajták de ragadozok és nagyon finomak. Ott a tenger is kitünö fürdésre.Két hét alatt minimum 5 napot ott töltünk horgászással és fürdéssel. Ut közben az ut melletti árusnál nagyon jo gyümölcsöket zöldségeket lehet kapni hihetelenül olcson,nem szabad kihagyni.
#1593482011-04-01 13:22:30 Válasz a #159345. hsz-ra
Az autobérlés árai miatt is döntöttünk a sajátkocsi mellett, napi 40-60 euro körül van a bérlés plusz üzemanyag, kb 70 eurobol már lemegyünk N.Poriig,még ott is elköltünk ugyanennyit üzemanyagra az plusz ezer km-t jelent és hafelé utra ismét kb 70 euro, két hétig kocsikázunk, mennyibe kerülne a bérlés annyi idöre?
A rizikot bevállaljuk,ha elromlik akkor valahogy javitani kell.
Köszönöm az eddigi válaszokat.Azt meg tudjátok mondani,hogy Skiathos-ra utazó hajón milyen széles híd van?Márcsak azért,mert úgy tervezzük,hogy elmennék S.-ra,de lehet, a kerekesszék nem fér el a hídon.Mekkora hajót kell elképzelni?Köszönöm!
#1593532011-04-01 15:24:00 Válasz a #159348. hsz-ra
Gondolkodtunk mi is,hogy menyjünk-e kocsival, de végül a busz mellett döntöttünk,és majd ott bérlünk egy-két napra kocsit,-motort. Majd jövőre belevágunk autóval. Legfőképp a tavalyi benzin hiány tartott vissza, remélem már idénre megoldódott. Megnézzük ezt a folyó torkolatot mindenképp, tavaly Korfun voltunk, Moaritikán, ott is próbálkoztunk, nekünk nem sikerült fognunk, mellettünk a helyi srác egymás után kapkodta ki a halakat. Egyébként a parton itt lehet venni halat? Van hal piac? Vagy csak szombatonként van piac, ahogy az ismertetőben van?
Gondolkodtunk mi is,hogy menyjünk-e kocsival, de végül a busz mellett döntöttünk,és majd ott bérlünk egy-két napra kocsit,-motort. Majd jövőre belevágunk autóval. Legfőképp a tavalyi benzin hiány tartott vissza, remélem már idénre megoldódott. Megnézzük ezt a folyó torkolatot mindenképp, tavaly Korfun voltunk, Moaritikán, ott is próbálkoztunk, nekünk nem sikerült fognunk, mellettünk a helyi srác egymás után kapkodta ki a halakat. Egyébként a parton itt lehet venni halat? Van hal piac? Vagy csak szombatonként van piac, ahogy az ismertetőben van?
N.Poriban és Platamonban is vannak halasboltok, friss a hal igaz drága is, de ízében teljesen más mint a fagyasztott tescos, piacra is visznek halat, tavaly Platamonban már nem volt piac hanem csak N.Poriban ha jol emlékszem pénteken, a parton is lehet venni halat a halászoktol Platamonban de nagyon korán ott kell lenni.
Köszönöm az eddigi válaszokat.Azt meg tudjátok mondani,hogy Skiathos-ra utazó hajón milyen széles híd van?Márcsak azért,mert úgy tervezzük,hogy elmennék S.-ra,de lehet, a kerekesszék nem fér el a hídon.Mekkora hajót kell elképzelni?Köszönöm!
Skiathost még csak véletlenül se hagyjátok ki, a hajora fel tudtok szállni és a hajo is elég nagy, rengeteg hely van itt van pár video nézd meg öket, látni mekkorák a hajok
A 16 napon én is csodálkoztam hogy milyen hamar mész,de azért a 66 sincs olyan soká!Mi aug végén megyünk,pont abban az időben amikor a Pingáék,talán összefutunk majd a parton,hú csak azt nem tudom honnan ismerem meg a Pingát!Na mindegy addig még kiderülhet!
A 16 napon én is csodálkoztam hogy milyen hamar mész,de azért a 66 sincs olyan soká!Mi aug végén megyünk,pont abban az időben amikor a Pingáék,talán összefutunk majd a parton,hú csak azt nem tudom honnan ismerem meg a Pingát!Na mindegy addig még kiderülhet!
egyszerü mert ott leszünk a fotiszházban és a ház elött az ablak alatta a kocsi fog sütkérezni,ha látsz egy vizihullát az én leszek