#1782182012-01-12 09:39:48 Válasz a #178216. hsz-ra
Szia4
Igen kihagytam a "halott" várost Marmaras fölött van.Mi sajnos nem mentünk fel mert az idegenvezető azt mondta csak gyalog lehet megközelíteni
így aztán nem vállaltuk be. a mai napig bánom ,hogy kimaradt./simán autóval megközelíthető/
#1782382012-01-12 16:36:18 Válasz a #178220. hsz-ra
szia
köszi a leírást! A piachoz már volt szerencsém, tavaly átmentünk Neos Marmarason, akkor futottam és szerettem bele a településbe. Sikia, Ourinapoli (hol van ez a település?) felvéve a meglátogatandó helyek listájára, köszi! a képeket mindenképp megnézem!
Sziasztok.
Leenee. A halott város Toroni és Sarti között van. Ha Toroniból autóval mész Sarti felé, egyetlen felüljáró van az úton. Közvetlen előtte elmész jobbra a földútra. Pár száz méter után látsz egy kecske farmot. Onnan már látszik a betonút.
http://gallery.site.hu/d/18284017-2/Sarti_Toroni_2011__141.jpg
szia
köszi a leírást! A piachoz már volt szerencsém, tavaly átmentünk Neos Marmarason, akkor futottam és szerettem bele a településbe. Sikia, Ourinapoli (hol van ez a település?) felvéve a meglátogatandó helyek listájára, köszi! a képeket mindenképp megnézem!
Itt találsz az oldal közepétől a 14. oldal közepéig tavalyi képeket a településről és a hajókirándulásról: https://bg-gr.h-apci.fotoalbum.hu/?pageid=10 Láthatod az egyik korábbi linkben, hogy napi két hajót indítanak.
Sziasztok! Május közepén Neos Marmarasba megyek én is. Volt e valaki a Grand Toursszal és milyen volt? Az Athénébe a C6 osban lesz a szállásom.
Van valakinek tapasztalata róla.? Kérdezném még, hogy így előszezonban
milyen volt a tömegközlekedés? Az egész félszigeten körbe megy a busz? Hajó járat, akár másik településről? Jó helyi utazási irodát ismertek? Egyen-lőre ennyi csak a kérdésözönöm. A válaszaitokat előre is köszönöm. Üdvöz-
lettel: Gabi
Szép napot mindenkinek!
Már befoglaltuk, hét elején vélhetőleg be is fizetjük, így 07.03-tól mi is Neos Marmaras vendége leszünk az Athénében a C6-osban.
Még nem kérdezek semmit, csak elkezdek visszaolvasni.))