Hát ezek nagyon jó tevek minden ut görögbe vezet a szülinapom szept az 50. et Zakhyntoson ünnepeltük.A lányomnak Pargan kérték meg a kezét, Krétára ment nászutra, hát egyértelmüen az unokám imádja az országot sajnos most nem tudom hozni,de megigértem neki a köv utra viszem.Makrigialoson ünnepeljük a férjem szüli napját.Ma lett 52 de csak ott ünneplünk.
Ez egy meglehetõsen heddonista
társaság. Illik Görögországhoz!
Õsszel egyébként nagy terveink vannak. Szeptemberben lesz az ezüstlakodalmunk és ezt nagyon meg akarjuk ünnepelni az általunk imádott Görögországban.
Az a tervünk, hogy újra összeházasodunk. Most szervezzük a dolgot, hogy hol és hogy lehet ezt nyélbe ütni. Ettõl függ, hogy hova fogunk utazni?
Üdv: Josza
Sziasztok hát valami biztos lesz,még elsementünk,megsemjöttünk, ,de máris utra kelünk!!Benne vagyok minden jóban,kaja Makrigialoson sör Toloban vagy Santorinin,csak hütsétek ne hogy meleg legyen.
Szia Timba!
Akkor szerintem õsszel cseréljünk. Az már biztos, hogy valami Görögország biztos lesz nekünk õsszel is.
Ha túl sokáig nem megyünk elvonási tüneteink lesznek.
Bizony Timba , már menni kéne. ezek az utolsó napok a legnehezebbek.
Hát igen ,az utolsó honap is nehéz nemcsak az utolsó napok,de a legnehezebb visszajönni.Majd megirom milyen Makrigialos elõszezonban,és azután,megnézem Szantorinit utószezonban,ha jókat irsz a szigetrõl.
....Nagyon szeretem olvasni a fórumot,és nagyszerü embereket ismertem itt meg ,öröm köztetek lenni. Alig várom hogy induljunk ránk fér a pihenés. Josza 2 te már mindjárt indulsz, de jó Neked.
Szia Timba!
Én is nagyon szeretem ezt a fórumot. Jó érzés egy ilyen közösség tagjának lenni. A mai személytelen kegyetlen és rohanó világban sokat számít még a jó szó is. Rengeteg nagyszerû embert ismertem meg itt, akiket nagyon megszerettem és ismeretlen ismerõsként barátokká váltunk.
Bizony Timba , már menni kéne. ezek az utolsó napok a legnehezebbek.
Nem sokára csomagolunk. Addig, míg nem indulunk lassan, ha elmentünk, gyorsan fog menni az idõ. Azért Te se soká indulsz. 28 nap nem olyan sok.
Makrigialos nekünk is késõbbi utazási célpontunk. Már többször el akartunk oda menni, de mindig közbejött valami.
Napsugaras jóreggelt minden kedves utazónak! Látjátok, már csak 28-nap, és utra kelünk.Mindent kigyüjtöttem Makrigialosról,és remélem hogy a jóidõ is megjön hozzá.Nagyon szeretem olvasni a fórumot,és nagyszerü embereket ismertem itt meg ,öröm köztetek lenni. Alig várom hogy induljunk ránk fér a pihenés. Josza 2 te már mindjárt indulsz, de jó Neked.
Nekem is hangulatosabb volt a fákkal a part, de Makrigialos így is szép nekem! Nagyon örülök, hogy ismét láthatom!!!
Ágni! A Te fotóid is szépek, már láttam a múltkor is õket. Ezek a Pydna Beach-en készültek, igaz? Nem bent a központi strandon.
Mindig ide jártunk át strandolni! A tavernát nem ismerem annyira, mi csak frappézni ültünk be néha, de a part az tetszett.
Igen, én is ebben bízom, hiszen a képeken is látszik, hogy a parton, ahol a lámpák vannak régen voltak pálmák, most meg nem. Remélem az út túloldalára telepítenek!