tud valaki olcsó hostelt szalonikiben? én találtam egy párat, csak azok a város szélén vannak, 10-15 km-re a központtól. vagy oldalt, ahol szállások vannak.
Kvalcsi jól gondolta hogy a Korfun lévõ Glyfadárol érdeklõdöm.
Egyébként Larissánál letérünk az Athén felé vezetõ útról mert a Meteorrákhoz megyünk ott töltünk egy éjszakát (Kalambakában gondoltam)és csak utánna megyünk a szigetre.
Idáig még csak azt olvastam hogy Glyfada szép hely és homokos csak nagyon drága.
Viszont Sidari is homokos és ott ajánlották a Bill & Sandra apartmant elérhetõséggel eggyütt. Irtam is nekik de nem válaszoltak.
Mi júliusban voltunk a Maila apartmanban Paralian... Szeretnék tájékoztatni végre mindenkit arról, hogy rég voltam már ilyen satnya helyen elszállásolva, arról nem is beszélve, hogy a
Kristos nevû háziúr egy vendégeit zaklató kukacos ember, nyoma sincs benne a görögökre jellemzõ vendégszeretetnek. Úgy éreztük magunkat mint egy olcsó albérletben.
Javasolom, hogy csak azok a turisták menjenek erre a helyre akik tudomásul veszik, hogy ha valami problémájuk van az apartmannal pl. elromlik a tûzhely, vagy szivárog a WC stb. a nyaralásuk végéig sem fog megváltozni a helyzet, ja és javasolt a fertõtlenítõ minden mennyiségben, ugyanis kosz van!!!! Takarítás csak papok tánca, leszámítva az ágynemût az szerencsére tiszta volt.
Végül is mielõtt még mindenki hasonlóan megjárja, mint mi, csak röviden akartam összefoglalni a mondandómat és néhány közhely jár az eszemben: "Olcsó húsnak híg a leve!" vagy Néha az olcsóbb a legdrágább" Mj. Szerencsére nem ment rá az egész nyaralásunk, de még aludni sem tudtunk egy jót,(Jesus állandóan ellenõrzõ sétát tett az épület minden pontján és mindenkit mindenért kioktatott!!) így nagyon sokba kerûlt a szállás...... Sziasztok
Sziasztok!
Szállás ügyben kérnék segítséget Sidari,Paleo, Glifada. (3 fõre)
Szeptember 6-an indulunk. Ha valakinek van valami jó tapasztalata kérem írja le.
Tian!
Ha jól látom, Athén felé keresel (az a Glyfada? ) Mi is Athén mellett kerestünk szállást, de mi tovább mentünk. A fõút mellet van egy klasz hotel
www.alexander-beach.gr
3 fõre, légkondis szobában, saját medencével, strandal 60 eur volt egy éjszakára. Reggelit is lehet kérni, az 2,50/fõ/reggel. Az Akropolisztól 47 km - ezt le is mértük - magától athéntól kb 25. És szinte egyenes az út a Parlamentig, Akropoliszig. Glyfada mellett/keresztül átmegy ez az út. Nekünk is ajánlották, hogy ott nézzünk szállást, de úgy láttam ott nincs igazából tengerparti szállás (beljebb vannak az apartmanok/hotelek) és elég húzos is. Azt az infót kaptuk, 80-100 eur-nál kezdõdik 3 fõre...
Ja és dolgozik ott egy erdélyi magyar házaspár is! Nagyon kedves és segítõkész emberek
Sziasztok!
Szállás ügyben kérnék segítséget Sidari,Paleo, Glifada. (3 fõre)
Szeptember 6-an indulunk. Ha valakinek van valami jó tapasztalata kérem írja le.
hello
en most agusztusban megyek gorogorszagba, paraliara, a maila apartmanba, azt szeretnem kerdezni,h ha barki is tud valamit errol a szallasrol akkor legyen szives irjon
elore is koszi
Még egyszer köszönöm a látnivalókat!
Csak annyit szeretnék még, hogy nagyon fontos lenne, hogy apartmanokban a szállás mennyibe kerül/éjszaka???
Ez a legfontosabb most!!
Elõre is köszi: Szinszi
Kb 25-45 EUR/3 fõ/éj. Én azt mondom, 30 alatt kell, hogy találj. Bár ha ketten mentek, nem tudom mennyi, de ehhez tudsz viszonyítani. Mondjuk nem hinném, hogy lényegesen kevesebb lehet 2 fõre, de 25 körül megálhat. A légkondi általában nincs benne az alap árban, az szinte mindenhol napi 5 EUR. Reggeliket 2,5-4 EUR-ért lehet kérni. A 4 már soknak számít és általában az apartmanoknak nincs "kajáldája" így egy közeli tavernában szokták megoldani (az irodák is)
Tudna nekem valaki segíteni ? Mi 6.-án megyünk Paraliára, szállásunk van, de a Sógornõméknek nincs akik most találták ki , hogy õk is jönnének. Az lenne , a kérdésem , hogy lehet ilyenkor találni valami szállást Paralián ott helyben , és kb. mennyiért ?
A foglalt szállásunk elõtt 1 nappal érkeztünk Sartira, pénteki napon délelõtt 10-kor a Sithonosok 10 percen belül találtak számunkra egy 2 szobás apartmant, klímával 55 euró volt. a faluban, közvetlenül az új áruház mellett. Többször hallottuk az irodában, mikor bennt jártunk náluk hogy szállást kerestek valakinek. Hívd fel õket, akár itthonról is, vagy írj nekik mailt.