Egyetlen magyarázat. Kevés az utas össze kellett csoportosítani a két járatot.
Két fél géppel nem lett volna kifizetõdõ.
Csak azt sajnálom, hogy nem volt hely Kos-on abban a szállodában , ahova szerettünk volna menni . Bár, lehet jobb lett volna másikat keresni.
Na mindegy, ezen már kár rágódni.
Marad Kréta!!!
Én is erre gondoltam, hogy két fél gép lett volna, ezért lett az 1 nap csúszás.
Kyra, a munkahelyemen semmit nem kellett intézni ez miatt, mivel a 2 hét szabit úgy vettem ki, hogy aug. 27-szept. 7-ig. Az indulás aug. 25 helyett 26, vagyis szombat helyett vasárnap. Haza pedig szept.6-án jövünk, ez csütörtök, utána még van 3 napom itthon. Úgyhogy semmi probléma! Ferrariék turnusa pedig nem változott, az eredetileg is aug.26-án indult, csak nekünk kellett ehhez igazodni.
Ferrari, csak annyit tudok, hogy a visszaúton már közvetlenül Bp-re megy gép, nem lesz köztes leszállás. Idõpontot nem tudok se az oda, se a visszaútról, de majd ha minden igaz, jövõ héten már tudni fogom, ha meglesz a részvételi jegy.
Karaj!
Ne riogasd a csajokat! Gondolj bele ennyi nõ között egyetlen pasiként! Hááát én óvatosabb lennék!
(csak vicceltem ) De komolyra váltva a szót. Ég óvjon az ilyen meglepitõl! Nem hiszem, hogy bármelyik iroda meg merné ezt lépni.
Ferrari!
Engem ez a sztájk idegesít egy kicsit! Mit tudsz? Meddig tarthat? Még mindíg olyan sokat késnek a gépek?
Üdv Görög Mániások!
Idén 08.27-én Kos-t néztük ki nyaralásunk helyszínéül. Volt már vki a H. Zephyros-ban, Kos városában?
2* a prosiban, de a neten egész meggyõzõ képeket és leírást találtam. Nem ártana egy kis meggyõzés arról, hogy nem lenne rossz választás.
Várom az infókat, üdv!
Nem rossz választás a Hotel Zephyros. **+ ,tehát tulajdonképpen olyan, mint a 3 *-os.
Szerintem nagyon jó választás. Közvetlen tengerparton van a Yacht-kikötõnél.
A tulajék nagyon rendesek... fõleg a fiuk, nagyon jó fej.
Nagyon jó Kos !!!!!
Az újabb sztrájkokról tudsz valamit? Egy csöppet aggódom.
Mivel az délutáni csúcsforgalomban kell majd eljutnunk a reptérre. Ha még a reptéri káosz is keresztbe tesz akkor totál kikészülök.
Pedig már nagyon nagyon várom a kos-i utat! Már nagyon rám férne egy hét nyugalom!
Kérdezni akartam, hogy Koson mi a helyzet a szúnyogokkal? Rovarriasztót érdemes magunkal vinni?
Elkezdtem beszerezni mindent ami szükséges lehet az útra, hogy ne az utolsó pillanatokban rohangáljak értük.
Engem egy Görög esten rendesen összecsíptek Lambiban a Faros nevû tavernában, de egyébként nem sokkal találkoztam. Én vinnék azért a helyedben szúnyogriasztót.