#1371482010-06-03 11:08:09 Válasz a #137127. hsz-ra
Szia Bitang!
Az öltözködéssel nincs semmi probléma, csak az utóbbi dologgal,mert ha sürgős a dolog, kellemetlen meglepetések érhetik az embert. Mi is az apartmanba mentünk fel, ha szükség volt rá,mert közel voltunk a parthoz, de itt nem tudom, hogy milyen messze van az apartman a tengerparttól, állítólag 150 méterre (N7-es apartman). Sprintbe nem vagyok túl jó!
Az a helyzet, hogy én még egy parton sem láttam Toy-Toy vécéket. Mi elsétáltunk az apartmanba vissza, az öltözést meg törölköző alatt oldottuk meg, illetve a fürdőruhára rávett pólókkal de mi akadálya lehet annak, hogy az apartmanban öltözzetek
Meg tudná mondani valaki h nei poriban a strandon van-e zuhany vagy öltöző fülke?
Sziasztok! Lehet, hogy kinevettek, de a témához kapcsolódva a zuhany és öltözőfülke kérdésén túl engem nagyon érdekelne, hogy illemhelyekkel, hogy áll a parton Nei Pori. Igaz, hogy nem vagyok túl szégyenlős , de furcsán venné ki magát az is, hogy ott öltözöm, pláne az én koromban , lehet, hogy nagy riadalmat keltenék, úgyhogy ezt nem kozkáztatom. De az illemhely is kardinális kérdés, főleg hogy kisgyermekekkel megyünk és ugye nem kell ecsetelnem, hogy mindig a legváratlanabb időpontokban jön a szükség!
sziasztok! tegnap értünk haza nei poribol nagyonn jól éreztük magunkat.a zavargásokbol semmi nem érezhető.mi is féltünk egy kicsit de felesleges volt.az árak a tavalyihoz képest semmit nem változtak szinte.egy ebéd étterembe 5.9 euro tej 1 kenyér fél kilós 90 cent mi az apollonnal mentünk már másodszor,nem csalodtunk most sem .az oda ut 24 ora a vissza ut 16 ora volt mert a határokonn simábbann haladtunk.ha valakinek van kérdése szivesenn válaszolok ha tudok segittek
Szia
Nekem lenne kérdésem,
Melyik házban laktatok, miért volt 24 ora az odaut, milyen a tenger, lehet már fürödni? Ahogy nézem elég sok a felhö ott is.
#1371192010-06-03 08:10:14 Válasz a #136920. hsz-ra
sziasztok! tegnap értünk haza nei poribol nagyonn jól éreztük magunkat.a zavargásokbol semmi nem érezhető.mi is féltünk egy kicsit de felesleges volt.az árak a tavalyihoz képest semmit nem változtak szinte.egy ebéd étterembe 5.9 euro tej 1 kenyér fél kilós 90 cent mi az apollonnal mentünk már másodszor,nem csalodtunk most sem .az oda ut 24 ora a vissza ut 16 ora volt mert a határokonn simábbann haladtunk.ha valakinek van kérdése szivesenn válaszolok ha tudok segittek
Sziasztok!
Augusztus 30 -án indulunk Nei poriba. Jön valaki akkor? Mi a Neoline utazási irodával megyünk!
Esetleg valaki tud valamit erről az utazási irodáról???
Sajnos az Apollon -ról lekéstünk és csak nálluk találtunk helyet. Jó lenne ha valaki esetleg tudna valami infót...(pl buszok,vezetők....stb)
Előre is köszi ha valaki tud valami infót!
#1369152010-06-02 08:05:04 Válasz a #136862. hsz-ra
szio! Nyugodtan utazzatok, nincs semmi gond. A turistaszezon majus kozepen elkezdodott. Sok a magyar turista is. Athen N.Poritol 450 km, de meg akik Athenban laknak sem ereztek semmit a zavargasbol, csak aki a kozpontban lakik. Aremelkedes persze volt, cigaretta, pia, elelmiszerek is, 10-20 cent, eszre sem lehet venni. Szerintem az eloleget nyugodt szivvel kuldjetek el, h. biztos legyen a szallasotok. Vegulis utazasi irodanal is be kell fizetni az egesz osszeget, nem? Es tavaly is eleg sok iroda tonkrement. A tulajjal szemelyesen megbeszelve, szerintem korrekt, h. befizeted az 50 % eloleget. Jo utat, jo nyaralast, es nem kell felni semmitol, nincs semmi gond, problema.
mi is megyunk mint minden évben, mégpedig a jovo honapban, persze gorogbe, de más irányba, tavaly nei poriban voltunk, szuper volt, egyik legjobb nyaralásunk.