Ne búsulj!! Majd jövőre már ti is itt szervezitek a találkozótokat. Sőt az is lehet, hogy összeszervezzük mindanyian akik aktívabbak, hogy egy időpontban tudjunk menni Nei Poriba nyaralni. Persze azt is tudom, hogy ez sok mindentől függ, de nem lehetetlen. Azért majd mi is iszunk kint az egészségedre!!
#1707102011-07-22 20:33:38 Válasz a #170689. hsz-ra
Szia KEDVES Ágnes!
Remélem jövőre is össze fog jönni, köszi a "vigasztalást". Neked meg jó készülődést hisz oly rövid az idő az indulásig. Irány Nei Pori...mert ezt nem lehet megunni
Ne búsulj!! Majd jövőre már ti is itt szervezitek a találkozótokat. Sőt az is lehet, hogy összeszervezzük mindanyian akik aktívabbak, hogy egy időpontban tudjunk menni Nei Poriba nyaralni. Persze azt is tudom, hogy ez sok mindentől függ, de nem lehetetlen. Azért majd mi is iszunk kint az egészségedre!!
Üdv: Ági!!
Helló ÁGI!
Az sem lehetetlen csak akarni kell és akkor egy nagy HELLASZOS találkozó.
Köszönöm, hogy gondoltok majd szerény személyemre de azért ne én legyek a közép pontban... hisz rajtam kívül is van rengeteg minden amit érdemes felfedezni...Pl: ott van POROI ne feledjétek. Én meg tiszta vizet iszom mindenki egészségére és a jó útra és nyaralásra. mert ezt nem lehet megunni.
Őszinte üdvözlettel Gyula!
Látom sikeres volt a tegnap esti találkozó, aminek nagyon örülök!! Mi is elkezdtük szervezni, amire szeretettel meghívnánk.
Pontosan még nincs megbeszélve, de már dolgozunk rajta. Jelenlegi állás szerint, aug. 9.-e lenne, valamikor az esti órákban, hasonlóan a tegnap estihez. Ha érdekel a felajánlás, írj kérlek, vagy itt vagy privát üzenetben.
Akik biztosan ott lesznek: mi, vaczsaci, gerduci, paralia, úgy néz ki leszünk egy páran.
Üdv:Ági!!
Szio. Koszi szepen a meghivast. Majd irjatok, mikor, hova kell menni. Egyebkent tegnap csak 4-en voltak rajtunk kivul. De jol eldumaltunk.
#1707202011-07-22 22:20:52 Válasz a #170711. hsz-ra
Szia Gyula!
Természetesen kirándulni is fogunk, és ígérem neked, hogy mi is megkeressük POROIT!
Mi egyébként is szeretünk csavarogni, pláne ha hegyvidékről van szó.
3 éve is elindultunk felfelé az Olymposra, és olyan helyeken jártunk, hogy mi sem hittük el. A fénykép albumomba van is róla egy pár kép. A GPS is megzavarodott teljesen, ami egyébként nagyon jól működött kint, csak hát mi telhetetlenek vagyunk, és szeretjük a felfedezőt játszani.
#1707252011-07-23 08:09:11 Válasz a #170720. hsz-ra
Szia Ági!
1995-óta én is rengeteg helyet bejártam, mert azóta minden évben kint voltam szinte volt olyan, hogy kétszer is. A Chalcidiki- félszigettől kezdve. Evia szigetén Pefkin és a Peleponesos szigeten TOLO-ban és onnét kocsival lementünk egészen a sziget legdélibb csücskére, keresztül kasul bejártuk egy hét alatt rengeteg élményt gyűjtve. Na és persze Nei Pori. Csak sajnos nem tudom képekkel bizonyítani mert letöröltem különböző okok miatt had ne írjam miért, tudod utol érhetik az embert a hivatalok. Úgy hogy tegyétek továbbra is ezt a jó szokást fedezzetek fel minél több és szép helyeket...mert ezt nem lehet megunni...!
Üdvözlettel egy régi GÖRÖGORSZÁG és Nei Pori rajongó Gyula!
#1707392011-07-23 12:02:32 Válasz a #170725. hsz-ra
Szia Gyula!
Mi is többször jártunk már Görögországban, és igazad van azt tényleg nem lehet megunni!!!!!!! Nei Poriba most megyünk először, remélem jó kis hely lesz. Az itt olvasottak alapján nem lehet rossz.
MÁR CSAK 13 NAP, ÉS INDULUNK. A találkozót sikeresen megszerveztük, 2-őt is, mivel lesz olyan aki később ér ki mint mi. Remélem jól fog sikerülni.