Sziasztok!
Szeptemberben megyünk az Avra apartmanba. Előzőekben nagyon vegyes véleményeket olvastam. Volt esetleg valaki ott idén aki tudna friss infókkal szolgálni?
Köszönöm!!
Újra itthon, nagyon gyorsan véget ért Sartin tett látogatásunk... Ami nagyon jó volt, de úgy maradtunk volna még. Végül elmentünk a Meteorákhoz, ami csodálatos volt. Mindenkinek ajánlom én is aki még nem járt ott. Megérte a nagyon hajnali kelést és éjszakai visszaérkezést. Voltunk hajózni is.
S jelenthetem, hogy két új taggal bővült a Sarti imádók tábora.
Rengeteg kép készült, de még nem volt idő feldolgozni. Ha elkészülök vele beteszek egy linket.
Szia! A meteorákat egyszer mindenkinek látni kell.Strapás oké aláírom az.Korán kell kelni mert korán indultok de megéri mert gyönyörű,sok szép helyen álltok meg szóval kihagyhatatlan szerintem.
Szia! Hát igen,voltam már párszor szeptemberben,volt hogy ragyogó napsütés volt,felhő sehol de bizony szívtunk is mert 5 napig esett az eső folyamatosan
#2343912015-08-12 17:59:45 Válasz a #234362. hozzászólásra
Szia Ian,
Mi tavalyelőtt voltunk ebben az időszakban, és szuper időnk volt végig. Nagyon meleg idő, napsütés, kellemes tenger. Utolsó éjszaka volt egy nagyobb vihar, de ennyi, egy nap sem volt rossz időnk.
a Sarti beach részen a Vrachakia House a ( focipálya van előtte) türkiz erkélyes, ott volt a szállásunk, de sokan jöttek oda,akik nem ott laktak, pl. a Rodon Gardenből is, ők fogyasztás ellenében használhatták a napágyakat. A focipálya végénél kell lemenni a beach barra.
jó pihenést!
üdv
Eduso
Idén elviekben Sarti lenne az úti célunk és azoktól kérnék választ, akiknek a szeptemberi időjárásól van tapasztalatuk (kb. 5-től, 15-ig). Ha több évre visszamenőleg, annál jobb.
Visszaolvastam a fórumban, de úgy láttam, hogy ez az időszak már tartogathat meglepetéseket. Az időjárás előrejelző oldalak mentett adatait már láttam.
Sziasztok kedves Sarti rajongók! 15 éve járom Görögországot, Sartiban 10 éve 2005-ben voltam. Az idén volt már egy Zakynthosi utunk, de úgy gondoljuk, hogy a nyár levezetéseként elmennénk szeptemberben Sartiba, hogy megnézzük a változásokat. Sok újabb hasznos infót gyűjtöttem már össze a hozzászólásokból, de egyet nem találtam (vagy csak átsiklottam rajta), van e lehetőség fogyasztás ellenében nyugágy használatra valahol a parton? Tudtok-e ilyet ajánlani, mondani? Előre is köszi.
Tudtok abban segíteni, hogy Sartin az orvosi rendelönek mely biztosítókkal van szerzödése?A Citibankkon keresztül kötnénk bankkártya mellé biztosítást.
Sziasztok! Fájó szívvel de lassan vége a hétnek. Még két nap és indulunk haza. 22óra volt az utazás sokat kellett araszolni. hazánkban útépités miatt (47 sz főút) +1óra. Röszkei határ 34ora. Belgrad utan kb 10 km-re kb 1ora araszolas. Görög határ 1 óra várakozás, a többi elég gördülékeny volt. Kb fél orasak. Nálunk az obelix gyrosa a menő bár van még pár amit nem próbaltunk. A fagyi viszont isteni szerintünk!!!