Mi a hegyekbe nem gyalogoltunk fel, helyesebben szólva elmentünk gyalog a kikötõig ami Sartin kívül van, egy dombon keresztül, valamint a falu másik végénél levõ sziklás részig. Úgy rémlik, hogy az öszvértúra a hegyekbe vezet, tehát valószínûleg gyalogosan is fel lehet menni.
Kedves Zeusz,
Meg is kaptam,sõt!ki tudja miért,az Annáé is hozzám érkezett.Köszönöm szépen,de ezt már mult héten is elküldted.Csak ez még mindig nem Sarti.Ginának is irtam 2napja,de még nem válaszolt.
Sarti nagyon jó választáááás! Én tudom, már ötször voltam. Remélem nem bánom meg, ha az idén mégsem oda megyek,hanem mondjuk Lefkadát választom helyette!!
Akit tömören csak sartiu érdekel látogasson el a: http://www.sithonia-sarti.hu/ honlapra... irtó jóóó
mindent meg lehet tudni érdekességek hasonlók... ez csak egy ajánlat...
Sziasztok! Ismét lenne egy kérdésem. Sartin van-e valami vizisportolási lehetõség? Vizibicikli, csónak, kenu, esetleg valami különlegesség. Ha nincs, akkor a közelben van-e esetleg?
Nagyon köszönöm.
Mikor én voltam akkor volt "ernyõzés". Kb. 3 km-re van Sartitól Észak-Görögország legnagyobb búvárközpontja. Itt búvárkodhatsz is, mert minden felszerelést adnak, és ki is oktatnak.
Sziasztok Fórumtagok!
Idén júniusban megyünk Sartira, aki járt az elmúlt 3 évben Sarti Beach-en, írjon, milyen örömteli változások történtek! Az elõzõ foci VB idején jártunk ott, vagyis 2002-ben, azóta is visszavágyom!!
Grigoris apartmanjában lakunk majd, ha van tapasztalat, szívesen veszem.
Szia Judit,
Igazából semmi uj nincs,max uj házak.Mi augusztusba megyünk a Grigorisba.Semmit nem tudok róla,csak azt,hogy csendes helyen van,a kedvenc részemhez közel.
Köszönöm, Édes!
Kedvenc helyünk strandolás szempontjából az a környék, négy éve is Beach-en laktunk. Megvan-e még a kis büfé meg a hozzá tartozó pergola a strand felett? Van-e bõvítés, új kisbolt, ilyesmi? Ha nincs, az sem baj, így is jobb lehet ott kinn lakni, mint a faluban. Legalábbis annak, aki nem szereti a zajos, nyüzsgõs éjszakát alváshoz.... Szerinted Grigoristól látni a tengert a teraszokról?