Sarti nagyon jó választáááás! Én tudom, már ötször voltam. Remélem nem bánom meg, ha az idén mégsem oda megyek,hanem mondjuk Lefkadát választom helyette!!
Akit tömören csak sartiu érdekel látogasson el a: http://www.sithonia-sarti.hu/ honlapra... irtó jóóó
mindent meg lehet tudni érdekességek hasonlók... ez csak egy ajánlat...
Sziasztok! Ismét lenne egy kérdésem. Sartin van-e valami vizisportolási lehetõség? Vizibicikli, csónak, kenu, esetleg valami különlegesség. Ha nincs, akkor a közelben van-e esetleg?
Nagyon köszönöm.
Mikor én voltam akkor volt "ernyõzés". Kb. 3 km-re van Sartitól Észak-Görögország legnagyobb búvárközpontja. Itt búvárkodhatsz is, mert minden felszerelést adnak, és ki is oktatnak.
Sziasztok Fórumtagok!
Idén júniusban megyünk Sartira, aki járt az elmúlt 3 évben Sarti Beach-en, írjon, milyen örömteli változások történtek! Az elõzõ foci VB idején jártunk ott, vagyis 2002-ben, azóta is visszavágyom!!
Grigoris apartmanjában lakunk majd, ha van tapasztalat, szívesen veszem.
Szia Judit,
Igazából semmi uj nincs,max uj házak.Mi augusztusba megyünk a Grigorisba.Semmit nem tudok róla,csak azt,hogy csendes helyen van,a kedvenc részemhez közel.
Köszönöm, Édes!
Kedvenc helyünk strandolás szempontjából az a környék, négy éve is Beach-en laktunk. Megvan-e még a kis büfé meg a hozzá tartozó pergola a strand felett? Van-e bõvítés, új kisbolt, ilyesmi? Ha nincs, az sem baj, így is jobb lehet ott kinn lakni, mint a faluban. Legalábbis annak, aki nem szereti a zajos, nyüzsgõs éjszakát alváshoz.... Szerinted Grigoristól látni a tengert a teraszokról?
Szia Judit,
Most a parton ,a sziklák elõtt van valami bár féle napernyõkkel,nem tudom erre gondoltál?A házról csak azt tudom,hogy legszélén van messze a zajtól és az eszetlen robogósoktól.Kicsi is ,kevesen is lakják majd,tehát tökéletes lesz.De Te hamarabb látod majd,és remélem leirod milyen volt.Nem tudom,ti melyik irodával mentek?
Szia Édes!
IBUSZ-nál foglaltuk a szállást, magunk megyünk autóval. Amire gondolok és már négy éve ott volt, az egy olyan "vendéglátóipari" egység része, ami egy régi apartmanház aljában mûködik, és az út túloldalán (a tenger felõli oldalon) van egy lebetonozott, fedett, de oldalt nyitott része asztalokkal, székekkel. Lehet, hogy a napernyõs cucc egy új dolog? Mindegy, már alig várom, remélem elhussan ez a nem egész 3 hónap hamar..... Aztán majd beszámolok részletesen július elején.
Jox,
milyen képeid vannak!...Nem ismertem volna Sartira,ha nem ide teszed a képet.Nem is nagyon látszik a partmenti út,és ez az ófalu utáni rész.Sokat változott,elõnyére szerintem.Még Galinni nincs is rajta.