h.apci
Ok!!!
A Dias Zeusz-nál lehet most befizetni dec.31-ig tavalyi áron,-10%
Nem hagzik rosszul.Tavaly is velük voltunk.Azaz csak a szállást kértük,egyénileg utaztunk.12 év alatti gyermekek részére a szállás ingyenes.
Nézd meg a weben. http://www.diaszeustravel.hu/
h.apci
Ok!!!
A Dias Zeusz-nál lehet most befizetni dec.31-ig tavalyi áron,-10%
Nem hagzik rosszul.Tavaly is velük voltunk.Azaz csak a szállást kértük,egyénileg utaztunk.12 év alatti gyermekek részére a szállás ingyenes.
Nézd meg a weben. https://www.diaszeustravel.hu/
Ja csak kérdés mennyibõl is jön le a 10% vagy a 20%. Bevallom nem néztem meg az idei ajánlatokat, de úgy rémlik az IBUSZ árai magasan a Zeus felett voltak.
Sajnos nekem az idén nem lesznek eféle dilemáim, más projektet indítunk el.
Sziasztok!
A Dias Zeusz árai voltak szerintem verhetetlenek minden iroda felett.
Mi 2007-ben 17000ft/-ért kaptunk egy hetet fejenként/-10%/ .12 éves kor alatt a szállás ingyenes.Most Dec.31-ig ha befizet a T. utas,akkor 2007-es árak-10% Nem rossz az ár,ugyanez más irodáknál jóval drágább volt.
Az iroda honlapján mindent megtaláltok.Az Akcióra való felhívást is.
Katus
Bocs, hogy beleszólok, de szerintem nem az ár a legfontosabb tényezõ.. A nagyon olcsó szállások olyanok is, vagy valahol máshol van lesporólva a dolog. Egy 50 eurós szálláson a -10% az 5 euró. Ha egy hétre mész az 35. Nem éri meg hogy esetleg más kellemetlenségekbe botolj. Csak akkor foglaljatok, ha kikérdeztétek õket a szállás, nyaralás paramétereirõl és azok nektek megfelelnek. Sajnos legtöbben az olcsó ár alapján kérdezés nélkül foglalnak, aztán meg elégedetlenek a szolgáltatással.
írjátok le egy papírra mi nektek a legfontosabb: klíma? strand minõség? természeti szépség? közeli kocsma? nyugalom? buli? és ezeket föltétlen tisztázzátok! Ha meg nem tudnak választ adni, hagyni kell, és rászánni még valamennyit és máshol foglalni, ahol mindent elõre tisztázni lehet képek alapján! és így lesz majd alap reklamálni is.
Sziasztok!Nem szeretnék okoskodni.de nem hiszem hogy érdekes most a -10%.A törzsutasoknak ez úgyis megvan igaz hogy mindig az aktuális év árából.Viszont ha gyorsak és ügyesek vagytok sokkal jobb kedvezménnyel utazhatok.ha az utazáskiállitáson foglaltok.Az Ibusz szerintem drága a Diazhoz képest.üdv snake
Már én is beszereztem a Neckermann katalógust egy pár napja.Tisztességes,jó utazási iroda,de az áraitól lelehet menni spárgába.
Sajnos nem az összerakós,az össze-spórolósok utaztató cége.Várom az Aeolust ami talán már elviselhetõbb kondiciókkal és több apartman lehetõséget biztosít.A katalógusuk megjelentetését már dec.18-20-a körülre
igérte,de még nem találkoztam vele.Ha netán valaki már tud a megjelenésérõl közkincsé tehetné.
Igen,a Neckermann nagyon drága.......igaz hogy a minõség szuper,de nem átlagos fizetésbõl élõ embereknek találták ki.Na de a jót mindig mindenben meg kell fizetni(meg néha a sz... is )
Ágni!
Neked is igazad van.De van pénztárca és pénztárca illetve igények és pénztárca között is különbség.Nekünk eléggé szûkös a pénztárcánk persze ettõl még igénytelenek nem vagyunk,de... nekünk a Dias árai voltak magasan a legjobbak és nagyjából ugyanazt a minõséget kínálják 50-100 méter eltéréssel, azonos csillaggal jelölt apartmanjaival,mint a többi iroda.
BUÉK
Vannak azért a Neckermannál is elfogadható árak, igaz vannak csillagászati árak is.
Viszont ténylegesen azt kapod amit befizetsz. Nekem ez a tapasztalatom. Biztos lesz ellenvélemény is.
Most 15 éves a Neckermann , ezért aki február 15-ig befizet annak 15% kedvezményt ad.
Az Aeolus is meg fogja jelentetni állítólag pár napon belül a katalógusát.
Reméljük így is lesz.
Igen,a Neckermann nagyon drága.......igaz hogy a minõség szuper,de nem átlagos fizetésbõl élõ embereknek találták ki.Na de a jót mindig mindenben meg kell fizetni(meg néha a sz... is )