Sougiaban volt már közületek valaki? Végigolvastam a topicot ,de csak egy képet találtam róla. Mi tavaly szeptemberben itt (is) voltunk és nagyon megtetszett...
én tavasszal megyek Krétára, márciusban 12 napra. Még soha nem voltam az évnek ebben a szakában mediterrán helyen, de már nagyon várom. Remélem minden szép zöld, meg virágokkal teli lesz, nem úgy mint nyáron amikor minden kopár, bár annak is meg van a maga szépsége.
Sziasztok!
4 hónap után újra itthon vagyok! Már alig vártam, hogy visszajöjjek Magyarországra, persze a tengerpart nagyon fog hiányozni, na meg Kréta is! Sajnos nem jutottam el olyan sok helyre, mint ahogy azt az elején terveztem, de azért így is minden csodás volt, sõt jelentem a kinti fõiskolán sikerült a görög vizsgám! Persze ez nem nyelvvizsga, de azért az alapokat megtanultam! Az idõ most nagyon szép kint. Január 20-án 23 fok volt, és nagyon szépen sütött a nap. Aznap voltam a tengerparton, a víz kissé hideg, de ez nem mindenkit riasztott el a fürdéstõl, ugyanis láttam egy fürdõgatyás emberkét a vízbe épp besétálni! (Remélem túlélte a fürdést) Na jó csak gondoltam, beköszönök és elmondom jó újra itthon lenni!