Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 8851
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Lilura
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
37 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44906 Üzenet linkje2007-09-15 17:57:27 

Most biztos kõvel fogtok megdobálni...de Nekem konkrétan a hely nem nagyon jött be...semmi extra. A part olyan amilyen, bár mi végig kijjebb mentünk, ahol már nem voltak a hullámtörõk. De ott is tele volt medúzákkal, eléggé piszkos volt, ahogy szinte minden..csomó árus, ami az elején még tényleg érdekes, de mi spec. 10 napot voltunk kint, és annyi idõ alatt simán meg lehet unni...Én nem sok "görögös" dolgot láttam benne. persze nem vagyunk egyformák, de nem hinném, hogy visszatérnénk ide. Másra vágyunk, esetleg szebbre, jobbra, olyan helyre amitõl tátva marad a szánk...mert azért Paralia egy olcsóbb kategória...de majd jövõre icon_biggrin.gif
Aztán nem megsértõdni, attól még, hogy Nekünk ez kevés volt, más még imádhatja... icon_exclaim.gif

# 8852
Bettiepage
Aktív fórumos
Aktív fórumos
90 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44905 Üzenet linkje2007-09-15 17:51:37 

ja, nem is neked akartam ezt írni hgabor27:)
# 8853
Bettiepage
Aktív fórumos
Aktív fórumos
90 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44904 Üzenet linkje2007-09-15 17:50:12 

mi is grand tourssal megyünk, még az is lehet, hogy egy busszal utazunk. meg van még két lány itt a fórumon, akik akkor jönnek grand tours-szal, asszem nyíregyházán szállnak fel, õk is ketten jönnek. mi a caravelben leszünk.PANOSZNÁL PERSZE:))))
# 8854
Hgabor27f
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44895 Üzenet linkje2007-09-15 16:06:13  Válasz a #43704. hsz-ra Előzmény #43704

mi is pont akkor megyünk
remlem az idõ jó lessz
össze lehetne hozni pár jó bulit
mi a grand tourszal megyünk és az atlantiszban leszünk

# 8855
Bettiepage
Aktív fórumos
Aktív fórumos
90 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44889 Üzenet linkje2007-09-15 14:38:11 

jaja vörös, tényleg mintha egy éve jöttünk volna haza, pedig aliog két hónapja.. na kitartás, már csak 23 nap, és megint ott leszünk.
# 8856
Zsany1
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44875 Üzenet linkje2007-09-15 11:09:11 

Szia!
Köszi az értesítést, nagyon megnyugtató volt. Köszi a jókívánságokat, ja és a Gyrost semmi pénzért sem hagynánk ki.
Köszi mégegyszer!
Zsany

# 8857
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44844 Üzenet linkje2007-09-14 21:48:34 

Örülök Aladina, hogy jól sikerült a nyaralásotok! icon_biggrin.gif
Olyan sokat írtál már, hogy mennyire várod és készülsz.. és már itthon is vagy..
Kicsit mindig izgulok, ha valaki ilyen lelkes, hogy biztosan tetszeni fog-e neki Pari.

Olyan rossz olvasni a csalódott hozzászólásokat.
De akkor örömmel nyugtázom, hogy bejött a hely icon_wink.gif icon_biggrin.gif

# 8858
Aladina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44811 Üzenet linkje2007-09-14 18:38:19 

detty-ke!
Mi is szerdán értünk haza.. Merre van az Ino?? Melyik végén Paralia-nak? Mi az Atlantisban voltunk, a Cocus felé van, szuper helyen az is, teljesen meg voltunk elégedve vele. Lehetett volna jobb idõ is, de este mindig fürödtünk, annyira meleg volt a tenger icon_smile.gif Úgy fáj a szivem Paralia után... meg is sirattam, mikor indultunk haza icon_sad.gif

# 8859
Detty-ke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44801 Üzenet linkje2007-09-14 15:47:58  Válasz a #44484. hsz-ra Előzmény #44484

Szia!

Mi most Szerdán jöttünk haza Paraliából.. és mi is az Ino-ban laktunk!
Szerintem nincs mitõl félned, nagyon szép tiszta apartaman! Tény,hogy a fürdõszoba nagyon kicsi, de van hajszárító(legalább nem kell cipelni) icon_biggrin.gif
Melegvízkorlátozás nincs tehát mindíg lehet melegvízben fürdeni!
Ez nem mindehol van így szóval ez már jópont!!! icon_smile.gif
Igaz a város szélén van de legalább csendes! Tenger-bolt közel van!
Ha este bazározni mentek akkor kicsit több a séta, de nem vészes!
Ha legközelebb Paraliára megyünk..Itt szeretnénk ujra lakni!
Amikor eljöttünk, már elég sok medúza volt az utolsó napokban...de nem kell félni tõlük!
Nagyon jó pihenés kívánok nektek, érezzétek jól magatokat!
És egyetek sok Gyrost! icon_lol.gif
Detty

# 8860
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44760 Üzenet linkje2007-09-13 22:26:09 

tamtam18 írta:
hát...nm tudom..igazából tényleg nm tudom mit csináljak...már késõ bármihez is kezdeni...okmányirodában még idõpontot sem kapok...szóval megpróbálom és legfeljebb nm engednek át...ti tudtok olyanról hogy vkit konkrétan ezért szállítottak le mert nm 3 hónapig volt érvényes az útlevele?

Tamatam!

Ha busszal mégy, végképp nem lesz gond, ezt szinte biztosra mondom! Ott az utaslista, amit minden határon elkérnek... csoportos út, tehát nyugi, nem lesz gond!
De még mindig mondom, hogy 1-2 telefont póbálj meg a hivatalokba, irodáva!

# 8861
Tamtam18
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44758 Üzenet linkje2007-09-13 21:41:26 

hát...nm tudom..igazából tényleg nm tudom mit csináljak...már késõ bármihez is kezdeni...okmányirodában még idõpontot sem kapok...szóval megpróbálom és legfeljebb nm engednek át...ti tudtok olyanról hogy vkit konkrétan ezért szállítottak le mert nm 3 hónapig volt érvényes az útlevele?
# 8862
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44736 Üzenet linkje2007-09-13 16:03:11 

Érdekes ez a téma: hogyan utazhat ki egy gyerek. Lányaim többször utaztak nélkülünk külföldre ilyen-olyan csoporttal, nem volt gond. Sõt az idén egyedül utazott 5 fiatal, köztük egy alig 14 éves, de senki nem érdeklõdött tõlük semmilyen igazolás után. Értem én: nehogy már valaki kicsempéssze a gyerekemet a tudtom nélkül, de ha éppen elszökött akkor mi van?
Nos fura gondolatok kavarognak a fejembe errõl a dologról, de jó lenne ha egyértelmû, mindenki által megismerhetõ szabályok lennének. Inkább írok egy fránya papírt, de végül is ki garantálja, hogy azt én a szülõ írtam. Vagy hivatal, okmányiroda, stb.? Hát nem dolgozó szülõknek való procedúra. A közjegyzõ árairól ne is beszéljünk!

# 8863
Ginaaa79
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44731 Üzenet linkje2007-09-13 15:34:13  Válasz a #44602. hsz-ra Előzmény #44602

Szia Aladina! Üdv újra itthon. Örülök, hogy összességében jól éreztétek magatokat, az a lényeg icon_lol.gif Gondolom gyorsan eltelt ez a pár nap.. Én már a jövõ évi nyaralást várom, az éltet icon_smile.gif
# 8864
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44632 Üzenet linkje2007-09-12 21:58:24 

TPisti írta:
Szia petros!

Hát VPOP és okmányiroda? Nincsenek a helyzet magaslatán enyhén fogalmazva!

Idén a munkatársnõn 13 éve öccsét vittem magammal Görögországba (az eredeti útitársam az utolsó pillanatban lemondta az utat).
Na érdeklõdés okmányirodában, a fiúnak van útlevele, azt mondták minden további nélkül kiutazhat velem is, nem csak a szülõkkel.
Telefon VPOP, hát õk nem tudják megmondani! Hmmm??? Akkor ki ha nem õk az illetékesek!?
Telefon tovább, sokadik hívás és illetékes után õk is azt válaszolták, hogy minden további nélkül utazhat velem.

Határ: Röszke magyar oldal kilépéskor elsõ kérdés, van-e írásos engedély mindkét szülõtõl közjegyzõ elõtt hitelesítve, hogy a gyerek velem lép ki Mo.-ról?

Elmondom az elõzményeket, határõr válasza: nem léphet ki a gyerek. Kérdezem, ha egyedül lépné át a határt akkor mi van? Akkor mehet!
Végülis egy szolgálati igazolvány oldotta meg a dolgot. Máskülönben lõttek a nyaralásnak!

Na ennyit az okmányiroda vagy a VPOP tudományáról!
Persze kérdezni azt lehet, csakhát ki tudja az igazságot? Egyáltalán ki az iletékes(elvtárs)?

Egyébként szuper volt a 4 hetes nyaralás!

Aki már hazatért annak jó nosztalgiázást, aki most utazik annak jó pihenést!

Szia Pisti!

Hát abban egyetértünk, hogy a kölönbözõ kizigazgatási hivataliok nincsennek a helyzet magaslatán icon_confused.gif
Viszont a te általad említett dolog azért komolyabb, mint hogy egy útlevéllel mennyivel a "lejárata elõttig" lehet utazni. Elvileg a lejárat napjának 24. órájáig a világon mindenhol érvényes személyazonosság igazolására. Lehet, hogy hivatalos, egységes szabályozás nincs is erre, csak egy-egy ország így jár el, a másik úgy. Ezen kívül ez a kérdés annyira mindennapos, fõleg a nyári szezonban, hogy igazából az utazási irodáknak is tudniuk kell, hogy ahova utaztatnak, ott mi a helyzet. Visszatérve a te általad említett dologra az a gyerek érdeke, hogy igazolják (ez esetben ti), hogy jogosan utazik "idegennel". Enélkül mindenki úgy csempészhetne gyereket, ahogy nem szégyelné...

Amúgy BM közigazgatási hivatal az illetékes útlevél ügyben. Nekik is van infóvonaluk, meg honlapuk is icon_wink.gif

Itt egy oldal, de ez erea témára konkrétan nem tér ki, de elérhetõséget azt látok, talán segít:
https://www.magyarorszag.hu/al.....i#paragr10

# 8865
TPisti
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
111 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44630 Üzenet linkje2007-09-12 21:17:37 

Szia petros!

Hát VPOP és okmányiroda? Nincsenek a helyzet magaslatán enyhén fogalmazva!

Idén a munkatársnõn 13 éve öccsét vittem magammal Görögországba (az eredeti útitársam az utolsó pillanatban lemondta az utat).
Na érdeklõdés okmányirodában, a fiúnak van útlevele, azt mondták minden további nélkül kiutazhat velem is, nem csak a szülõkkel.
Telefon VPOP, hát õk nem tudják megmondani! Hmmm??? Akkor ki ha nem õk az illetékesek!?
Telefon tovább, sokadik hívás és illetékes után õk is azt válaszolták, hogy minden további nélkül utazhat velem.

Határ: Röszke magyar oldal kilépéskor elsõ kérdés, van-e írásos engedély mindkét szülõtõl közjegyzõ elõtt hitelesítve, hogy a gyerek velem lép ki Mo.-ról?

Elmondom az elõzményeket, határõr válasza: nem léphet ki a gyerek. Kérdezem, ha egyedül lépné át a határt akkor mi van? Akkor mehet!
Végülis egy szolgálati igazolvány oldotta meg a dolgot. Máskülönben lõttek a nyaralásnak!

Na ennyit az okmányiroda vagy a VPOP tudományáról!
Persze kérdezni azt lehet, csakhát ki tudja az igazságot? Egyáltalán ki az iletékes(elvtárs)?

Egyébként szuper volt a 4 hetes nyaralás!

Aki már hazatért annak jó nosztalgiázást, aki most utazik annak jó pihenést!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 590 591 592 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu