Korfu
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 91
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7727 Üzenet linkje2006-05-31 06:23:44 

Valószínûleg nem megy át a busz (minek menne?), hanem a komp megy tovább.

Persze, Korfun is van helyi buszjárat, de Benitses nincs túl messze Kerkyrától, még akár taxival is "belefér".

# 92
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7728 Üzenet linkje2006-05-31 06:32:39  Kerkyra

# 93
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kristóf
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7751 Üzenet linkje2006-05-31 13:56:42 

Sziasztok!
Gyönyörûek ezek a képek is.Köszönjük.Kérdésem a köv. lenne.Mi repülõvel megyünk.Tényleg létezik olyan, hogy az utolsó pillanatban a reptéren kerozindíjjat kell fizetni(nem is keveset). Tunéziába utazóktol már hallottam ilyet...Ugye itt nincs....??????
Aki utazott már repülõvel elõfordult, hogy késett a gép, késve indult a gép haza...stb.Mire számíthatunk-legrosszabb esetben, ami ugye nem lesz...-elõfordult már azért ilyen valakivel?
Kristóf

# 94
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7754 Üzenet linkje2006-05-31 14:07:48 

Szia Kristóf!

Egy jól szervezett útnál a kerozindíjat beleszámolják a repülõjegy árába. Nem igen tudom elképzelni, hogy ott helyben fizetnetek kellene.
Késések...
Nem tudom, másoknak mi a tapasztalata. Én ahányszor Budapestrõl magyar utazési iroda charterjáratával repültem, minden esetben késéssel indultunk, a legnagyobb késés 2,5 óra volt. Visszafelé is igaz ugyanez, legtöbb 2 óra volt.
A menetrendszerinti járatoknál nem volt késés, vagy csak max. negyed óra.
Nem a legkellemesebb, de nem tudsz mit csinálni, mindenképp érdemes areptérre olvasnivalót magatokkal vinni - ha késik, ha nem icon_smile.gif

Andi

# 95
Borbt
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7762 Üzenet linkje2006-05-31 19:13:19 

kristóf írta:
Sziasztok!
Gyönyörûek ezek a képek is.Köszönjük.Kérdésem a köv. lenne.Mi repülõvel megyünk.Tényleg létezik olyan, hogy az utolsó pillanatban a reptéren kerozindíjjat kell fizetni(nem is keveset). Tunéziába utazóktol már hallottam ilyet...Ugye itt nincs....??????
Aki utazott már repülõvel elõfordult, hogy késett a gép, késve indult a gép haza...stb.Mire számíthatunk-legrosszabb esetben, ami ugye nem lesz...-elõfordult már azért ilyen valakivel?
Kristóf

Hello!

Mi Debrecenbõl mentünk tavaly malév charterrel és hamarabb indultunk 15 perccel, viiszafelé ugyanez a helyzet állt elõ. Telejsen meg voltunk elégedve, kerozindíjat pedig nem kellett fizetnünk. Remélem indig ilyen sima útunk lesz és persze nektek is. icon_smile.gif

Üdv, borbt!

# 96
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7764 Üzenet linkje2006-05-31 19:36:03 

Szia Kristóf!

Nem ebbe a topicba való, de válaszolok, remélem nem kapunk ki érte.
Kerozindíjról még soha nem hallottam, de késésról arró igen. Tavaly Kosról 6 órát késett a gép.

# 97
Kristóf
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7782 Üzenet linkje2006-06-01 11:09:36 

Sziasztok!
Köszönjük a válaszokat.Bíztam benne, hogy a kerozindíjról ilyen infókat kapunk tõletek. A gépindulás elgondolkodtató..fõleg két gyerekkel,(a kicsi 3 éves).A hivatalos indulás-most- reggel 6 óra. Késéssel vagy anélkül, de hajnal négykor ugye a reptéren kell lenni.....Na mindegy. annyi szépet és jót olvastam már tõletek, hogy ez egyenlõre nem szegte még a kedvünket. A szállásunkról már múltkor kérdeztem ugyan, de azóta hátha eszébe jutott még valami...valakinek....Moraitikán a Makis apartmanról.Egyébként tényleg alig várjuk már(hála nektek-ez komoly!!!!), hogy ott legyünk! Kristóf és pereputtya

# 98
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7787 Üzenet linkje2006-06-01 12:35:58 

Szia Kristóf!

Ez semmiképp ne szegje kedved !

Különben sem hiszen, hogy ez általános...mi így jártunk...
Melyik légitársasággal utaztok?

# 99
Kristóf
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7799 Üzenet linkje2006-06-01 14:14:31 

Szia-szia!

Úgy gondolom, úgy tudom a Malévval repülünk, charter-járattal.Tényleg 1 1/2 óra az út?

# 100
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7804 Üzenet linkje2006-06-01 14:33:24 

Helló Kristóf!

A gépünk tavaly augusztusban odafelé 1 órát, visszafelé 3 órát késett mert zûr volt a légtérben. Az egyik Korfura tartó gépnek idõ elõtt elfogyott az üzemanyaga így õket hozták le elõsször. S mire õk lejöttek addigra már 4 gép várt a leszállásra. Így addig egy gép sem szállhatott fel. Amikor este 11 körül mi felszálltunk akkor egymás után 5 magyar gép indult haza. Azon a pici korfui reptéren jóformán csak magyarok voltak. Amúgy odafelé 1 óra 35 p, vissza 1 óra 20 p volt.

# 101
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7807 Üzenet linkje2006-06-01 14:48:00 

Kristóf!

Jó tanácsként mondanám, hogy amikor jöttök haza a gyerekekre hosszú nadrágot adjatok és legyen nálatok pulóver is, mert a ha sokáig kell várni megfáznak a légkondi miatt. Mi alig vártuk, hogy felszállhassunk mert rettenetesen fáztunk. Hiába volt odakinn 30 fok a váróban kb 21 volt. Mi is charterrel repültünk, a légiutaskisérõk nagyon aranyosak voltak!

# 102
Kristóf
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7809 Üzenet linkje2006-06-01 15:08:34 

Köszi, Köszi, Köszi!!!!
Komolyan mondom csúcsok vagytok. Eszembe nem jutott volna a légkondi okozta kellemetlenség...Nem is kell nekem utazási iroda!!
Ti vagytok a legjobbak.Áldom az eszem,hogy felnéztem erre a fórumra!!!!!!!Kristóf

# 103
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7811 Üzenet linkje2006-06-01 15:13:37 

Nincs mit! Ha eszembe jut valami hasznos azt azonnal leírom majd!
# 104
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7844 Üzenet linkje2006-06-02 00:04:13 

Azt szeretném kérdezni, h milyen feltételhez/feltételekhez van kötve a kocsi kölcsönzés Korfun?
Elég hozzá a "sima" hazai jogsi?
És a robogó kölcsönzésnél tudtok esetleg valami korlátozást?
Köszönöm elõre is mindenkinek, aki válaszával segít! icon_smile.gif

# 105
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7845 Üzenet linkje2006-06-02 06:46:13 

Autókölcsönzéshez jogsi kell és pénz.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió