#1103512009-07-22 08:16:46 Válasz a #110304. hsz-ra
Szia Ettika!
Mi 640 eurót költöttünk a barátommal. Ebben benne van 4 fakultatív program ára, minden nap étteremben ettünk egyszer, üdítők, péksütik, jégkrém, strandcuccok, ajándék a családnak,magunknak is vásároltunk (ruci, táska, napszemüveg) meg még mivel kimaradt, így a maradékot elköltöttük arra, hogy kipróbáltuk a parasailinget is. Szóval semmivel nem spóroltunk. Szerintem kb. elégnek kell lennie.
Milyen árakra lennél kíváncsi, mert az ételek árát Brobinál megtalálod?
Sziasztok,
Bnelli87, wolf4225 Nem tudnátok árakat írni? Kb mennyit költöttetek, ha nem túl indiszkrét a kérdésem
Én úgy terveztem 5-600 eurót viszünk, 4-en megyünk 2 felnőtt 2 gyerek. Fakultativra csak a hajókázást terveztük, szerintetek elég lesz ?
#1100602009-07-20 19:59:48 Válasz a #109963. hsz-ra
Szia Robi
Nos egy kis beszámolót már írtam az Asprovalta oldalra, de röviden annyit tudok írni hogy fantasztikus volt...Mikor mentünk a Meteorákhoz, elmentünk Nei Pori mellett... hááát... megdobbant a szívem... Ha lett volna rá lehetőségem bementem volna egy picit...
Nos Mythos fért be ahogy számoltam nem sok, de fejenként két doboz biztos akad, úgyhogy már csak időpont egyeztetés kérdése, hogy meglátogass és miközben mutogatom a képeket elkortyoljuk eme csodás nedűt
Majd összeszedem magam és csinálok egy Asprovalta albumot
Sziasztok!
Sajnos Én is újra itthon vagyok egy ideje, de eddig az élmények feldolgozása zajlott.
Nagyon jól telt, mindent láttunk, amit szerettünk volna, iszonyat jókat ettünk. Köszi Robi az Atos ajánlást, oda szoktunk mi is. Meg bocsi, de bitoroltuk a "szobádat" a Kék-házban.
Ha lesz időm teszek fel képeket, bár sok újdonság szerintem nem lesz köztük.
Jó utat a most indulóknak!
Szia bnelli,
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és az ajánlás is sikeres volt.
Semmi gond, nyugodtan használjátok a "szobámat", ha már nekem most nincs lehetőségem rá
Mivel minden fényképp kicsit, vagy nagyon más, mint a többi, így kiváncsian várom a Tiedet is
Hááát... sajna itt volt a hazajövetel ideje... Hihetetlen hamar eltelt az idő
Nagyon jól éreztem magam, amint magamhoz tértem természetesen felrakom a képeket az új albumba
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
A Filoxenia apartmanról szeretnék információkat, ugyanis ebben az esetben google nem barátom.
Előre is köszi.
Sziasztok!
Sajnos Én is újra itthon vagyok egy ideje, de eddig az élmények feldolgozása zajlott.
Nagyon jól telt, mindent láttunk, amit szerettünk volna, iszonyat jókat ettünk. Köszi Robi az Atos ajánlást, oda szoktunk mi is. Meg bocsi, de bitoroltuk a "szobádat" a Kék-házban.
Ha lesz időm teszek fel képeket, bár sok újdonság szerintem nem lesz köztük.
Jó utat a most indulóknak!
sziasztok!
szeptember elején szeretnék nei poriba utazni. lehetséges úgy is , hogy nem utazási irodán keresztül megyek? hogy tudok így szállást foglalni? a fakultatív programokra ott is be lehet fizetni, ugye jól tudom?
előre is köszi a válaszokat!
sophie
#1092872009-07-14 12:19:54 Válasz a #105363. hsz-ra
sziasztok
Nei poriból jöttünk haza július 11.én. Második alkalommal mentünk kocsival és nem volt probléma egyik határon sem.(tény hogy az autód kötelezőjéről biztosítód által kiállított zöldkártyát kérik.....amit persze itthon ingyen kiállít a biztosítód) Rendőröket sokat láttunk ( mértek,igazoltattak)de ha tartod a megengedett sebességet akkor nem lehet gond. Mi nem kötöttünk sem utas sem gépkocsira biztosítást.( mindenkinek saját döntése és pénztárcája határozza meg )(EU-s egészségbiztosítási kártyát kiváltottam,ingyenes és csak Görögországra vonatkozik sürgősségi ellátásra,de kapsz egy tájékoztatót is a kártyával amiben leírják mire vonatkozik és amire nem azért mennyit kell fizetned)) Közel 4000km vezettem, megnéztük Athént,Meteorák, Platamon vár, Makrygialos .. stb. Szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét hogy Makrygialos -on július 18-19én kagyló fesztivál van ( itt minden féle formában lehet kagylót kóstolni....tutira frisset....kagyló telepek)
Kérdésetek van szívesen válaszolok.