Tudtok ajánlani helyben foglaláshoz apartmant 3 főre? szombaton indulunk Görögországba, és még nem döntöttük el, hogy Nei Pori vagy Sarti legyen az uticél
egyidöben többen is sétáltunk esténként, csak engem találtak meg a szunyogok, ennek az lehetett az oka hogy minden nap elég sok édességet sütiket ettem és persze hozzá colát, a többieket nem csipték
Sziasztok.Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az lenne a kérdésem, hogy Nei Pori közelében, az se baj ha akár kicsit messzebb, milyen faluk, városok vannak. Azért kérdezem, mert a fakultatív programot/programokat magunknak szeretnénk megszervezni. Esetleg nemtudtok mondani olyan oldalt, ahol megtudom nézni a busz, és vonatmenetrendet?
Előre is köszönöm.
Hello
Szia Sanyi,
Küld át privátban az email címed és elküldöm a busz és vonat menetrendet, Nei Poriból
Ezek az arak mar az AFA emelkedes utani arak? Nekem nem tunik dragabbnak, mint augusztusban (AFA emelkedes elott) Olympic Beachen... Juj, de jo! Mar olyasmit is hallottam, hogy egy gyros pita 4 euro
Tudtok ajánlani helyben foglaláshoz apartmant 3 főre? szombaton indulunk Görögországba, és még nem döntöttük el, hogy Nei Pori vagy Sarti legyen az uticél[/quote
Nei Poriban rengeteg házon kint vannak telefonszámok ,szobák kiadok,rendesen kiürült a falu, ha nyelvi nehézségek lennének keresd Jamaszt,szerintem fog segiteni
Üdv itthon BRobert!Gondolom most még fáradt vagy,de azért megkérdezem.Sikerült az összes programodat véghez vinned?Ja és megtaláltad Platamonasban azt a benőtt házat amiről kérdeztél?Jó pihenést és várjuk a beszámolót ill. a képeket.
Szia diddli,
A tervek kissé másként alakultak, így csak a felét valósítottam meg...de így marad a következő útra is valami
Igen, megtaláltam a házat, lesz róla kép a fotóalbumban is
#1752372011-09-08 10:48:09 Válasz a #175235. hsz-ra
Robi nagyon jo volt a dimitra, a 3 as szobát kaptuk,de abbol is jo volt a kilátás, jo a felszereltsége, csak azt nem értem hogy hol van ott a gyerek megörzö mert este 10 után engedték ki a gyerekeket a ketrecekböl és hajnal 2 ig ott játszottak visongattak, de kicsik ám
Érdeklődnék friss inforól, hogy most mennyi szúnyog van kint? Mi kedden leszünk kint 2 gyerekkel, mire számítsunk?
én az 1 hét alatt összesen 8 szúnyogot ártalmatlanítottam. Igaz nem volt nálam se füstölő, se elektromos riasztó...ellenben egész éjjel nyitva volt a teraszajtó.
Mi tegnap jöttünk haza Nei Poriból. Nagyon jól éreztünk magunkat, nagyon jó időnk volt. 32-33 fok minden nap . Este nagyon sok szúnyog volt, úgy hogy aki most megy az vigyen szúnyogriasztót. Nagyon szép kis falu, és egyre jobban kiépül, teljes mértékben üdülő falu. Gyönyörű a tenger, a partja homokos. Imádtam! Az árak elég húzósak szerintem. Mi csak esténként ettünk tavernába, és reggelire inkább az otthon vitt kaját ettük, de a pékségben is horror árak vannak, még ha csak egy kifliről volt szó.
Ha bármi kérdésetek van írjatok, még frissek az élmények