Nem tudom általában hogy mûködik a dolog, de ha a kurzort a térképre viszem, ott megadja a lehetõséget a mentésre. Lehet, hogy naív vagy buta vagyok, de azt hittem ez mindenkinél így mûködik.
Ha mégsem, akkor H.apci vagy én biztosan szívesen elküldjük e-mailben.
Mi Kateriniben eltévedtünk és így találtunk rá a piacra. De nem olyan nagy város, hogy ne lehetne eligazodni benne. Régebben már többen is írták, hogyan jutsz el a parkjába és ezek alapján biztosan írtak a piacról is.
Attól a szoknyától esetleges rühös lehetsz, ha elõtte rühös vette fel. Mivel én bõr és nemibeti gondinõ vagyok.......hát simán felvettem a halászgátyómra. Felülre meg vittem egy fehér, vékony inget.
Dobodora!
Nagyon aranyos vagy, hogy aggódtál miattam.
Megint a toppon vagyok. Véna és nyirokérgyulladás miatt voltam egy pár napig a kórházban. (Drága Grand Tours közremûködött benne) Egyébként nem voltam eddig egy eres lábú nõszemély, de majd ezután. Össze- vissza szúrkálták a praclijaimat.
Elõre is elnézést kérek, hogy ebben a topicban válaszoltam.
Szióka Mindenkinek!
Ildikó!A lányom a láncos rózsaszínû felsõt a Kateriniben lévõ piacon vásárolta. A feliratos sexis felsõt, szürke trikószerûséget és a a Playboyos szoknyát a szekeres étterem utáni bazár valamelyikében vette. Táska van sok helyen. A legszebb bõrtáskák is a szekeres étterem környékén vannak.