Szia Lyz!
A szállás igaz nagyon szép de fent nagyon meleg, szép ágy szép butorok, jó nagy tükör, nagy erkély(bár ez minden szobánál más és más a kialakitás!) a fürdö nem nagy szám de legalább normálisan jön a víz!A bácsika nagyon kedves aki vezeti az apartmant ha rádakad valaki és látszik rajtad hogy nem szivleled akkor azonnál rákiabáll hogy hadjon békén,köszönj Neki görögül ezt minden görög szereti ha igyekszel!...röviden :TISZTA,egész jól van felszerelve,kedvesek és még LIFT is van!
Köszi szépen Ildikó a gyors választ! Azt még nem tudni, hogy melyik szinten lesz a szoba, de talán az udvarra néz majd. Remélem az is jó, mert már nem volt az utcára nézõ.
Igen a miénk udvarra nézõ volt ott kicsit nyugisabb!Nem tudom hogy hanyat szorra jártok majd ott de tudom ajánlani Pericles tavernát a templomtol kb 3 percre van jobbra és ha még egyenesen a bal oldalon!
Már nagyon régen jártunk Paralián, jó pár éve. Sok minden változott gondolom már azóta! Mindenképpen megnézem majd amit ajánlottál! Azt mondták az ut.irodában, hogy a fõ utcán van az apartman és "lehet" hogy jobban járunk, ha az udvarra nézõ szobát kapjuk. amit fotókat láttam, az alapján elég jó kis apartmannak néz ki.
segítsetek nekem abban, hogy kényelmesen 3 fõre, mennyi Euro-t vigyek?
igényeink: 2-3 fakultatív program, az már 240 E, esténként vacsora, ez talán 7 vacsora, akkor 7 reggeli is
ebédre viszünk gyorslevest, de gondolom párszor gyros, pitában, vagy tálban, üdítõk, sörök, ajándékok, némi égetett szesz, valamicske aranyholmi,
ti mennyi pénzzel oldottátok meg?
per pillanat összesen van 550 E, abból 50 kaukció az apartmanban, szerintem még váltok 200-at ami el is megy a fakultatívokra durván, marad 500...3 fõre
mi a tapasztalat, 166,66666666 E elég lesz?
ja, ha a hétfõt nem számolom, akkor már csak 5 nap
A Meteorákhoz kell hosszú cucc, de vki a megbeszélésünkön azt mondta, ha nem visz az ember, akkor ott adnak a nõknek vmi szoknya szerûséget, meg ha kivan a váll, arra is. Akkor érdemes vinni külön cuccot, vagy jó az ha adnak? Fiúknak, meg ha nem hosszúgatyában mennek, adnak vmit?
Ostor, mi 2 fõre viszünk 120ezer forintnyi eurót. Kajánk nem lesz, inkább reggelihez való cuccokat viszünk, amihez csak kenyeret kell venni, és minden este mennénk vacsizni, az ebéd sztem ki fog maradni, a nagy melegben elég egy kis gyümi. Kirándulni is akarunk menni, meg ajándékok, ékszert is szeretnék én is. De inkább több legyen, mint kevés.
ostor!
mi tavaly 700 eurot vittünk 3-ra igaz a reggelit vittük de mindig a pericles tavernában ettünk..30/nap eurot tett el anyum és elég volt a maradékot pedig elrakta és abbol mentünk banánozni és ajándékokat vinni de tavaly egy fakultativ progin sem voltunk!igy atlrt elég jol kijöttünk igy 2 hétre!