Én meg arra válaszoltam.hogy fogod a kicsi kezedve a kávédat és irány a tenger vagy ott iszunk a parton egy jó frappét az egyik általad jónak mondható presszóba
Mar megint felreertres tortent. En arra valaszoltam /legalabbis akartam/, hogy sajnos a mi erkelyunkrol nem lattszik a tengerpart, igy kavezas kozben nem tudjul csodalni.
Még jó a lábunk és legyalogolhatunk...
Az az igazság ha át akarok menni Nei Poriba akkor vagy a lábacskámmal vagy a dottoval tudok menni mivel mikor odaérek szeretem érezni a Görögországi sör ízét és zamatát
Sajna a nejemnek nincs jogositványa ,pedig ő anti
BRobi, a legelső görög utunkon volt ilyen apartmanunk, azóta is vágyom rá, talán az idén sokat emel a rossz hangulatomon... és a nem is tudom milyen kedvemen...
Mindig is igyekeztem úgy választani apartmant, hogyha csak egy kis szögletben is, de lássam a tengert reggelizés közben Tavaly ebből a szempontból jó választás volt a Thomas apartman.
Már nem lehet olyan rossz a hangulatod, mivel csak röpke 119 nap és mész Göröghonba
Tehát fel a fejjel és irány Görögország!!
BRobi, a legelső görög utunkon volt ilyen apartmanunk, azóta is vágyom rá, talán az idén sokat emel a rossz hangulatomon... és a nem is tudom milyen kedvemen...
Nekem meg tengerpartom... Így a reggeli kávét a teraszon fogom elfogyasztani a felkelő nap fénye mellett... vagy kicsit később... s ha a Míra engedi akkor sokkal később!!
Tavaly mi is ezt csináltuk, mármint a terszon reggelizve, kávézva néztük a tengert Ez volt a legjobb abban az apartmanban