#1767392011-10-26 12:58:01 Válasz a #176730. hsz-ra
Szia Gyula!
Nos, igazad van, de azért most már egy kis üröm is vegyül az örömbe. A munkabeosztásom lett egy picit aggasztó, azaz 4 műszakban járok, amit nagyon nehéz megszoknom az eddigi egy műszak és szombat-vasárnap szabad után. De igazad van, enneki is örülnöm kell, mert van akinek még ez sincs. Ezenkívül megleptem magam egy másik autóval, aminek az ügyeit szintén intéznem kellett, ez is az oka, hogy nem mindig vagyok Viszont továbbra is ígérem, hogy itt maradok veletek és ha olyan van akkor beszólok
Vigyázzatok mert harapok!Kész a fogam!!Már nagyon untam,és teljesen ki voltam,de most már minden oké!Most már megint kezdhetem gyűjteni a pénzt,de van értelme mert irány Görögország!!!!
Vigyázzatok mert harapok!Kész a fogam!!Már nagyon untam,és teljesen ki voltam,de most már minden oké!Most már megint kezdhetem gyűjteni a pénzt,de van értelme mert irány Görögország!!!!
#1767472011-10-26 18:53:07 Válasz a #176737. hsz-ra
Szervusz Jamasz!
köszönöm szépen, remélem minden oké lesz. Leánykámat látogatom meg, nagyon izgulok is miatta. Most ment férjhez a nyáron, és önálló életet kezdett Skóciában. Eddig én voltam berken belül, most ő lesz a saját birtokán belül. Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz. Előléptem ANYÓSSÁ, még szokni kell a titulust.
Gondolj ránk, mert szívesen ott lennék veletek is.
#1767492011-10-26 20:21:12 Válasz a #176739. hsz-ra
sziasztok!
én meg most szokom a "nappalost". eddig nappal-éjszaka, 12óráztam. se hétvége, se ünnep otthon, ha úgy jött ki...
most megszűnt a munkaköröm, így beiskoláztak. minden nap /délutánig/ suli, mintha 8órás nappalos meló lenne. most lesz először 4napos ünnepem /amire nem írnak szabit/
még csak most kezdtünk hétfőn, de már hulla vagyok. bár, hétfőn is az voltam. mi lesz velem 3hónapig? de azért ez jobb, mint az éjszakázás... utáltam.
a képekkel próbálkoztam a múltkor, de valamit elbaltáztam, megint... nincs most türelmem. fáradtság, családi gondok, tiszta idegbaj vagyok
Nos, nem sírunk.Itt az Alföldön süt a nap, de nem görög napfelkeltét látok, pedig azért minden reggel felkeltem és a teraszon egy frappe mellett néztem meg hogy kezdődik el egy újabb nap. Most azt néze, hogy mennyit kell szoliznom, hogy valami hasonló szint produkáljak, mint a nyáron. Nem bírom a rossz időt. Sziasztok.
szia Jamasz!
hogy vagytok?
lányoknak rendben van már minden a sulival kapcsolatban? /busz, könyvek...
szia Cinthya! Koszi, megvagyunk. Ja, vegre van busz, de kb. 3 hetig gyalogolniuk kellett. Vagy taxi, h. elerjek visszafele a buszt. Tanitas eddig nem igen volt, mert sztrajkoltak a diakok. Aztan hianyoztak a tanarok. Most meg unnep van, holnap felvonulas. Delre Kateriniben kell lenni, de az elso busz 11.20-kor van. Ugyhogy vonattal probaljuk meg. Konyvet meg nem kaptak. De azert valahogy elvagyunk.