Nos nem érdemes egymást sem bekapni, sem élénken reagálni melyik hely a jobb. Mi nyaraltunk itt is ott is. Tény minket zavar Parália állandó nyüzsgése, pár este elég belõle, Kriszta élvezi. És? Ezen kinn sem nyitottunk vitát, fel sem merült.
Nem mondhatom, hogy nagy Görögország ismerõ vagyok, de nyaraltam már pár helyen Észak-Görögországban. A repcsijegy 4 fõre nekünk drága, autóval eddig merészkedtünk. Vrasna, Astravolta, Sarti, Stavros, Pefkohori, Parália és Makragialos mind-mind más karakter, mégha lehet párhuzamokat vonni némely között. De hogy melyik volt a jobb választás? Mind jó volt, mindtõl megkaptam azt amit elvártam tõle. Én ezután sem fogok ragaszkodni egy helyhez, kíváncsi vagyok az eddig ismeretlen helyekre. Mások, ahogy kiveszem a HJudit is ragaszkodik a jólbeválthoz, ahol nem érheti meglepi. Na ez nekem furi, de miért zavarna.
Egyébként én a Krisztáékat Sartin sem félteném. Minden felmerülõ gondot, problémát rugalmasan megoldottak, a nekik megfelelõ szórakozást megkeresték. Nem volt ott semmi sopánkodás. Ha Sarti még mindig olyan amilyennek én ismerem bejönne nekik, de tény: nappal álmos falu jellege van.
Sziasztok!!!
Mi aug.11.-én indulunk a párommal Paraliára,és lenne egy kérdésem.Viszünk digitális fényképezõgépet,de mivel a memóriakártya gyorsan betelhet,van-e Paralián netkávézó,vagy egy hely,ahol a képeinket cd-re lehet írni,vagy kimenteni vmi adathordozóra?
Klári
Klári!
Parálián több helyen átírják neked a képeket, az árak nem tudom egységesek-e. Tavaly 2 euro volt az ára, az idén egy másik helyen 3 euroért láttam. Ez nem egy hatalmas összeg, mindenképpen olcsóbb mint egy nagyobb kártya ha nem sûrün van ezzel gondod.
Köszönjük szépen!
Természetesen beszámolok milyen volt az utazás a gyerekekkel.
Fõleg mert képzeld el, a kicsiben (4 éves) az ebédnél tudatosult, hogy ma már nem alszunk itthon. Hatalmas szemekkel nézett, hogy tényleg alvás után kezdünk készülõdni...? Úgy felpörgette magát, hogy alig akart elaludni.
holnap megyünk befizetni a pénzt az irodába. Úgy néz ki, hogy az Ermis apartmanban leszünk, állítólag a központtól 3-4 percre van, tehát viszonylag csendes
tudtok valamit errõl az apartmanházról? ha igen, akkor megköszönném az infókat!
jeki!
Parálián csendes hely nemigen létezik! De a dolog nem is errõl szól. Hidd el nem is akarsz majd hajnal elõtt ágyba kerülni, akkor már pedig egy kis zaj ki érdekel. Sajnos az Ermisrõl nem tudok semmit, de majd másvalaki segít.
nem baj h nincs csendes hely
majd reggel 6 és dél között alszunk a 40 fokban, este pedig a 25 fokban bulizunk
már alig várom, nagyon be vagyok zsongva!
Rebeka!
Aranyos vagy, ahogyan próbálod enyhítgetni az "élénkséget"! Nem biztos, hogy ragaszkodom feltétlenül a jól beválthoz, valahol, talán a dumcsinál kérdeztem is, hogy mit tudtok ajánlani a "másik" oldalon, ami hasonló Sartihoz és közel van kirándulás szempontjából szép, érdekes helyekhez. Tehát úgy gondolom, nyitott vagyok, de nem is mondok véleményt, amíg nem ismerek meg más helyeket. Volt, aki Nei Porit ajánlotta (talán Kiscsillag?), lehet, hogy meg is próbáljuk legközelebb. A ragaszkodás, ha van, abból ered, hogy egy szezonban csak egy nyaralás fér bele, ezért nem szívesen kockáztatunk. Fõleg, hogy két másik családot beszéltünk rá idén, tartsanak velünk.
Kedves Fórumosok, akik most készültök, indultok! Mindannyiótoknak nagyon kellemes utat és kinek-kinek ízlése szerint bulizós, pihenõs nyaralást kívánok!
Na pá mindenkinek!
10 nap havaj!
Mármint Paralia!
És környéke.
Vigyorgok egész nap, mint pocok a lisztben.
Holnap hajnalban felveszem a Görög zászlós atlétámat, és nyomjuk nekie.
Na még egyszer, üdv. a fórumlakóknak.
Hasztalravisszabébi!