Nos én is utána néztem még1x a katalógusban. Szerintem is félre nézte az utazási irodában a leányzó, mert tényleg nincs buszos Ibusz út Nei Pori-ba. Sajnos. Mert így másik utazási irodát kell keresnem Köszönöm a segítségedet!
Sziasztok!
Olvasgatok visszafelé és nagyon sok az infó. Étellel kapcsolatban Theo bácsit biztos kipróbáljuk. Érdemes körbe nézni egyes irodáknál (görögbe) a fak.progik miatt? Ahogy olvastam pár euro eltérés lehet.
Robi figyu, a tavalyi útadról, mennyi idő alatt lehet lejutni autóval? kell közbe pihenő? Végig tudtál vezetni vagy jó ha felváltva vezetünk. Igaz a párom kamionos, de nekik ugye van kötelező pihenő.
üdv
Betti
Szia!!!!
Érdemes elolvasni a beszámolókat!!!
Kb 12 óra az út és én egyedül vezettem le az utat,semmi gondom nem volt habár én rengeteget éjszakázok...
Egy két Red Bull és minden rendben megy...
Kényelmes tempó az a 12 óra és minden be van tartva...Sebességhatárokra gondoltam...
Sziasztok!
Olvasgatok visszafelé és nagyon sok az infó. Étellel kapcsolatban Theo bácsit biztos kipróbáljuk. Érdemes körbe nézni egyes irodáknál (görögbe) a fak.progik miatt? Ahogy olvastam pár euro eltérés lehet.
Robi figyu, a tavalyi útadról, mennyi idő alatt lehet lejutni autóval? kell közbe pihenő? Végig tudtál vezetni vagy jó ha felváltva vezetünk. Igaz a párom kamionos, de nekik ugye van kötelező pihenő.
üdv
Betti
Szia Ettika
Ezzel csak az a gond hogy elmegy Platamonasba és vissza.....És ha leszálsz ott akkor visszafelé is meg kell venni a jegyet,magyarán 2x fizetsz,de azért megéri vagy nem száltok le róla...
Szia Katus,
Köszi, szerintem a hajó meglesz, mert a kisfiam már mondta júliusban lesz 5 éves és imád hajózni, még jó hogy apámék Siófokon laknak.
Na de a kisvonatot is kipróbáljuk.
Szia ettika.
A kagylóházról nem hallottam,de a kisvonat valóban van Nei Porin.
Átviszi utasait Palatamonasba ha jól tudom 3 euróért
Vannak szép helyek ahová érdemes robogóval,autóval saját szervezésben kirándulni. Pld: Panteleimonas http://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=275
A Platamoni vár,OLYMPOS.
Mi autóval mentünk a Meteora kolostorokhoz,mert így több időt tölthettünk a sziklák és építményei között.
Amit nem kéne kihagyni ha szeretitek a táncot és a zenét,és persze a Görög fillinget,akkor feltétlenül tervezzetek be egy Skiathosi utat is,bár ez csak irodával lehetséges. Kostas kapitányban nem fogtok csalódni.
Katus
Sziasztok,
Tudtok arról, hogy van kisvonat Nei Poriban? Másik honlapon láttam olyan városnézőt.
Szeretnék felkészülni az utazásra és a programokra, holnézhetek utánna milyen lehetőségek vannak? Nem az utazási irodásat gondoltam, hanem pl 1 órára Nei Poritól hallottam van egy kagyló ház. Meg hogy tavaly volt-e olyan aki autóval ment és mennyi volt így a kirándulások ára, ha nem busszal ment. Volt valaki Tesszalonikibe az Aquaparkba?
Ez most jó sok kérdés, de szeretnék felkészülten menni.
Köszi
ettika
Mi június 23-ai turnusban megyünk Nei Poriba, nem jön akkor valaki akinek 10 év körüli lánya van? Jó lenne a gyerkőcömnek is egy kis társaság. És szivesen vennék tippeket, hogy hol érdemes kajálni ...
Detti
Kedves Detti!!!!!
A beszámolók között találsz sok jó infót!!!!!
Mi június 23-ai turnusban megyünk Nei Poriba, nem jön akkor valaki akinek 10 év körüli lánya van? Jó lenne a gyerkőcömnek is egy kis társaság. És szivesen vennék tippeket, hogy hol érdemes kajálni ...