Szia Pinga!Nem Horvátba megyünk,hanem Görögbe.Azt mondták az Ibusznál hogy mivel az Olymposi Riviérát kizártuk,ezért 99%hogy Sarti lesz mert Toló messze van,az Olasz Adria meg főleg.Tudod a mediterrán tombolánál foglaltam és mivel tavaly megnéztük Nei pori részét úgy döntöttünk hogy nézzünk más helyet is.Nem azért mert nem tetszett,sőt nagyon is,csak kíváncsiak vagyunk hogy másfele milyen.
#1779892012-01-05 17:50:30 Válasz a #177988. hsz-ra
tehát elöre nem tudod hova fogsz utazni vagyis nem foglalsz le oda helyet,hanem majd kapsz valamit és kész? mikor tudod meg hogy hova utaztok, majd induláskor?
a másik kérdésem hogy néztem a táblázatot ami szerint mondjuk az olymposzi riviérán egyéni utazással egy szoba 10 ezer ft /fö egy hétre szeptember elején?
le tudom foglalni kimondottan nei porit?
Szia Pinga!Azt hogy hova utazunk,utazás előtt két héttel tudjuk meg.Én mint ahogy írtam kizártam eggyet,és így nagy valószínűséggel sartira megyünk,de nem biztos.Te nem kérheted hogy hova menjél ez a lutri benne,ezért ilyen olcsó.nem tudom hogy egyéni utazásnál ki-e lehet zárni,de esetleg ha kizárod a Chaldikidi részt akkor kapod az Olymposi Riviérát,de az lehet Parália,Platamonas,Nei Pori.Tehát ha te ragaszkodol Nei porihoz akkor neked ez nem jó ,ha mindegy hogy milyen helyre mész akkor vágj bele!Isten Éltesse az Attilákat nagyon nagyon sokáig!
#1780342012-01-07 10:42:44 Válasz a #178031. hsz-ra
Szia Tallér,
köszönöm az Attilák nevében
ha ilyen nem lefixált a hely ahova mennénk, akkor az nekünk nem jo,mi mindenféleképpen poriba mennénk,nézegetem az árakat, most kinéztem szept 10 töl egyet és lehet hogy nem kocsival mennénk, kétszer voltunk vele, van jo oldala ,de nekem személyesen jobb lenne a busz, azon tudok aludni, anyjuk kocsival akar menni,majd meglátjuk mi lesz
a kepfeltoltes.hu -ra betallozod a képet és feltöltöd, majd ami ujra megjelenik ott a legalso sor linkjét teszed be a hozzászolásba a kép img berakáskor