Sziasztok voltam Kefalonián és gyönyörű Ithakát sem szabad kihagyni,mivel nagyon tetszett megint megyek augusztusban.érdemes autót is bérelni agy vagy két napra. Múltkor két hétig voltam abba több belefért az egy hétnél gondolkodni kell az elosztáson,pihenés tengerhullám hallgatása és kirándulás.
Wucy!
Ha haladni akarsz az Ainosra,akkor le Argostoli felé az utolso nagy körforgalomnál első kijáratnál ki (Myrtos, Lixouri felé) majd a lámpánál élesen jobbra fel--Sami felé,majdnem a legfelső ponton jól ki lesz táblázva az Ainos jobbra.Így a leggyorsabb az tuti.
Az én megoldásom a következő,és csak Nektek árulom el!!!!!
10 óra után érkezés Zolára !!!! Megkeresni a Spyros nevű srácot, eldönteni hogy bérelni akarsz vagy taxi üzemmódot szeretnél,ha bérelni akarsz elolvastat egy hosszú szöveget majd kérdezget belőle,így inkább taxi módot választottam,telefonszámcsere ,nagykönyvbe beíratkozás,megegyezni mikor jöjjön érted,és ha a társa is ott van lehet is indulni,de azt mondta jobb előre telefonon bejelentkezni.taxi ár 2 személynek 30 eur.volt nem alkudoztam,inkább erősen örültem hogy végre eljuthatok a Fterire.
Tomi! Ettől nem lettünk okosabbak Hogy a fenébe jutottál oda? Motorcsónakkal vittek Zolából?!
Wucy! Nekem már megvan évek óta az a hely, ahol az asszonynak a vízbe kell szórnia a hamvaimat De ez itt off (Telendos sziget túloldala Kalymnosnál, a sziklaoldali pici kápolnánál).
Kedves fórumozók! Először is had köszönjem meg ezt a sok szép képet, útvonaltervet, tanácsot, amivel itt találkozhattam!
Terveink szerint 2 hét múlva indulunk erre a meseszép szigetre.
Azonban egy kis gondba ütköztünk és a segítségeteket szeretnénk kérni.
Még sosem béreltünk autót, így hosszasan ment a huzavona, utánaolvasgatás...egészen addig míg most Pefanisnál és a greekstonesnál is beteltek a helyek.
Jelenleg CBR-en gondolkodunk. Tudnátok segíteni tapasztalatokkal?
Jól értettem, hogy az ár 20%-át előre át kell utalni és a fennmaradó összeget a helyszínen kifizetni? Kértek hitelkártyát vagy kauciót?
Köszönjük!
#2326242015-07-16 16:57:09 Válasz a #232618. hozzászólásra
Szia Ioa!Remélem a kislányod jobban van és élvezhetitek Kefalóniát!
Lefkada nyugati partján jöttetek?Nagyon jó !Mi az egyszerűbbet választottuk fáradtan.