Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 9901
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Erici
Aktív fórumos
Aktív fórumos
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32971 Üzenet linkje2007-06-25 15:16:18 

Üdv "Evribadi"!Háromnegyed óra múlva jön értünk a busz, és suhanunk Hellaszba! Remélem találkozok a fórumozókkal.
Pussz Mindenkinek!!! icon_cool.gif

# 9902
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32939 Üzenet linkje2007-06-25 13:30:45 

A parttal kapcsolatban nem nagyon tudok nyilatkozni, ugyanis mi mindig késõ délután mentünk fürdeni, mert ált. hajnali 6-ra értünk haza és addigra tudtunk regenerálódni icon_razz.gif Akkor nem volt tömeg se medúza icon_cool.gif

Napozóágyat pl. a COCUS mellett (mi ott voltunk)lehet kapni, ha rendelsz vmit. Úgy egész napra a tied nem jönnek oda óránként, h. rendelj megint vmi.üdítõt.
A Cocus mellett emlékeim szerint nem is voltak olyan sokan a strandon, de azóta lehet, h. változott a helyzet icon_confused.gif

# 9903
Szöszy!!!
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32914 Üzenet linkje2007-06-25 11:45:59 

Jó utat és üdv Panosnak icon_smile.gif
# 9904
Dobodora
Aktív fórumos
Aktív fórumos
106 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32878 Üzenet linkje2007-06-25 06:47:47 

Jó utat az indulóknak, és a már úton levõknek. Néhány óra és már is is megyünk. icon_smile.gif icon_biggrin.gif
# 9905
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32876 Üzenet linkje2007-06-25 04:52:52 

Sziasztok, néhány percre még benéztem icon_biggrin.gif

TAndi, a hínár+medúza nem a legjobb, de lehet találni tisztább partszakaszt. A szemét engem is zavarni fog, de ki tudja, hátha már jobban takarítják icon_wink.gif
Nektek is jó utat!

Kobobe, Isten hozott benneteket itthon! Biztosan szép út és kellemes nyaralásotok volt.

Dora, azért nem keseredünk el, de jobb, ha az ember rákészül lelkileg a dolgokra s kint nem éri meglepetés. És azért tutira nem lesz olyan vészes az a szemét, a medúzákra majd figyelünk....lényeg, hogy holnap már ott leszünk icon_smile.gif Érezzétek jól magatokat, jó utat!
És ha valaki meglát Paralián, nyugodtan köszönjön rám icon_smile.gif

Estella, nálunk talán nincs redõny, mintha valaki írta volna, de van légkondi, én bekapcsoltatom icon_biggrin.gif És a bulis helyeket megnézem én is, majd gondolok Rátok kint.

Szia Eduso, az Ino szép, tiszta apartman, mi is oda mentünk volna de már nem volt hely icon_cry.gif Jó helyen van, csendes, új építésû. Szép zöld a színe, megnyugtató ez a szín. Eddig mindenki dícsérte az apartmant.

Szia Estella icon_smile.gif

Ericinek is jó utat, ha még benéz esetleg.

# 9906
Erikaszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32873 Üzenet linkje2007-06-25 00:20:50 

Köszi Estella!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! icon_smile.gif
És a parttal mi a helyzet?

# 9907
Eduso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
286 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32872 Üzenet linkje2007-06-25 00:00:58 

Sziasztok!

Mi július 9-én megyünk Paraliára az Ino apartmanban leszünk, az Apollonnal megyünk busszal.Kérem, hogy akinek már volt ott vagy most készül és vannak hasznos infói írjon, fõleg a szállás érdekel, de minden másnak örülök icon_wink.gif
köszi,Eduso

# 9908
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32870 Üzenet linkje2007-06-24 23:51:26 

A legtöbb aparmannál van redõny és szerintem úgy egész kibírható a meleg, hiszen nappal úgysem otthon vagytok nagyrészt, éjszaka meg szerintem hûvõsebb van emlékeim szerint (...bár ez lehet,h. 2 év alatt változott??)

Mi az útleveleket az apartmanban hagytuk, onnan nem vitték el.( persze elrejettük õket egy biztonságos helyen nem a szoba közepén hagytuk)

# 9909
Erikaszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32868 Üzenet linkje2007-06-24 23:40:59 

Sziasztok!
Kicsit megrémít ez a 45fokos meleg, már csak azért is, mert mi olyan apartmanba megyünk, ahol nincs légkondi!!!!!!!! :S icon_sad.gif Kibírható egy esetleges ilyen meleg anélkül? Vagy szerezzünk legalább valami ventillátort? És a tengerpartra reggel mikor érdemes kimenni, h legyen helyünk, meg napozóágy, napernyõ? Mennyire biztonságos a part lopásokat illetõleg? És egy utolsó kérdés még így mára... icon_smile.gif az útlevelek, iratok helye! Elég ha az apartmanban hagyjuk vagy mindenképp széfbe tegyük, ha széf, mennyibe kerül a bérlése?
Jó utat a holnap indulóknak! Nagyon irigylem õket...! icon_biggrin.gif Nekünk még van 3 hetünk...! icon_sad.gif

# 9910
Dobodora
Aktív fórumos
Aktív fórumos
106 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32866 Üzenet linkje2007-06-24 23:19:15 

Kicsit elkeseredtem a szemét és medúza ügy miatt. De azért ez még nem tántorít el bennünket. icon_lol.gif
# 9911
Kobobe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
399 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32858 Üzenet linkje2007-06-24 22:42:20 

Sziasztok !
Hát ma mi is megérkeztünk Paráliáról az Elit II-bõl. Én össz-vissz egy medúzát láttam , azt is csak messzirõl. Hínár az van ....de leginkább a szélén. Szemét is... csak néhol.
Bármilyen kérdésre szivesen válaszolok... ha tudok icon_smile.gif.

# 9912
TAndi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32848 Üzenet linkje2007-06-24 21:41:07  Válasz a #32846. hsz-ra Előzmény #32846

Köszi Myra, hogy beszéltél vele!
Bár ez a hínár+ medúza+szemét dolog nem dobott fel icon_confused.gif
No már nemsokára meglátjuk!
Jó utat mindenkinek, kinn találkozunk! icon_wink.gif

# 9913
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32846 Üzenet linkje2007-06-24 21:30:39 

Fakultatív program: Õk a Meteoráknál voltak, ami gyönyörû. Az egyik kolostorhoz nem kellett sokat gyalogolni, a másiknál viszont sok volt a lépcsõ. Oda tényleg el kell menni, azt mondta. Csütörtöki napon van. Meteora: 30 euro.

Ezen kívül voltak a görög esten, ami Nekik tetszett, 20 euro.
Hajózni nem voltak, arról sajnos nincs infom.

Az idegenvezetõk normálisak, segítõkészek.
Akik busszal voltak, azoknak 22 órás volt az út.

Azt mondták, hétköznap nappal nem sokan vannak a parton, nincs tömegnyomor. Hétvégén viszont sok görög jár oda, a szórakozóhelyekre is. Õk is voltak egy szórakozóhelyen, de Nekik nem jött be az a zene ( Abba, Boney M, s valami görög zene, ez szólt, mikor ott voltak. )

A fagyi 1 euro, de van egy hely, ahol 1 gombóc 1 euro, 2 gombóc 1,4 euro, 3 gombóc 1,8 euro. Ezt érdemes megkeresni.
Ételek: gyros átlagban 2 euro pitában, egy helyen volt 1,7.
Üdítõk 1,6 euro, ezt a Colára mondták.
A fõételek átlagban 5 euro, köret hozzá 2 euro, a levesek 3-4-5 euro.
Van egy étterem, ahova érdemes menni, ki van téve a fradis zászló, ott kedvesek nagyon a magyar vendégekkel s jól is fõznek.
Péksütemény finom, áruk 1 és 1,6 euro.

Nagyjából ezeeket beszéltük. Jól érezték magukat, bár a szemét nem volt kellemes látvány...

# 9914
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32841 Üzenet linkje2007-06-24 21:22:39 

Sziasztok, most tudtam beszélni a munkatársammal, Õk tegnap érkeztek Paraliáról, repülõs út volt.

A vízrõl: nagyon kellemes meleg, 24 fok körüli, de elég sok a hínár és az alga benne. Emiatt nem tûnik túl tisztának, de lehet olyan helyet találni, ahol szebb. Medúzák tényleg vannak, a munkatársamat is megcsípte egy, ezért vigyázzatok. ( engem még nem csípett meg soha, de tartok tõlük ).

Paralia összességében jó, bár elég sok a szemét mindenfelé. Az utcán hajnal kettõig van "élet", addig tömeg és emberek sokasága.

Õk az Oceanis apartmanban voltak, szép, tiszta, új apartman, kellõen felszerelve, központtól 350 - 400 méterre kb.

# 9915
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#32817 Üzenet linkje2007-06-24 20:10:24 

Gyertek át egy picit a "mit vigyünk magunkal" topicba. Segítek pakolni.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 660 661 662 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu