A parttal kapcsolatban nem nagyon tudok nyilatkozni, ugyanis mi mindig késõ délután mentünk fürdeni, mert ált. hajnali 6-ra értünk haza és addigra tudtunk regenerálódni Akkor nem volt tömeg se medúza
Napozóágyat pl. a COCUS mellett (mi ott voltunk)lehet kapni, ha rendelsz vmit. Úgy egész napra a tied nem jönnek oda óránként, h. rendelj megint vmi.üdítõt.
A Cocus mellett emlékeim szerint nem is voltak olyan sokan a strandon, de azóta lehet, h. változott a helyzet
TAndi, a hínár+medúza nem a legjobb, de lehet találni tisztább partszakaszt. A szemét engem is zavarni fog, de ki tudja, hátha már jobban takarítják
Nektek is jó utat!
Kobobe, Isten hozott benneteket itthon! Biztosan szép út és kellemes nyaralásotok volt.
Dora, azért nem keseredünk el, de jobb, ha az ember rákészül lelkileg a dolgokra s kint nem éri meglepetés. És azért tutira nem lesz olyan vészes az a szemét, a medúzákra majd figyelünk....lényeg, hogy holnap már ott leszünk Érezzétek jól magatokat, jó utat!
És ha valaki meglát Paralián, nyugodtan köszönjön rám
Estella, nálunk talán nincs redõny, mintha valaki írta volna, de van légkondi, én bekapcsoltatom És a bulis helyeket megnézem én is, majd gondolok Rátok kint.
Szia Eduso, az Ino szép, tiszta apartman, mi is oda mentünk volna de már nem volt hely Jó helyen van, csendes, új építésû. Szép zöld a színe, megnyugtató ez a szín. Eddig mindenki dícsérte az apartmant.
Mi július 9-én megyünk Paraliára az Ino apartmanban leszünk, az Apollonnal megyünk busszal.Kérem, hogy akinek már volt ott vagy most készül és vannak hasznos infói írjon, fõleg a szállás érdekel, de minden másnak örülök
köszi,Eduso
A legtöbb aparmannál van redõny és szerintem úgy egész kibírható a meleg, hiszen nappal úgysem otthon vagytok nagyrészt, éjszaka meg szerintem hûvõsebb van emlékeim szerint (...bár ez lehet,h. 2 év alatt változott??)
Mi az útleveleket az apartmanban hagytuk, onnan nem vitték el.( persze elrejettük õket egy biztonságos helyen nem a szoba közepén hagytuk)
Sziasztok!
Kicsit megrémít ez a 45fokos meleg, már csak azért is, mert mi olyan apartmanba megyünk, ahol nincs légkondi!!!!!!!! :S Kibírható egy esetleges ilyen meleg anélkül? Vagy szerezzünk legalább valami ventillátort? És a tengerpartra reggel mikor érdemes kimenni, h legyen helyünk, meg napozóágy, napernyõ? Mennyire biztonságos a part lopásokat illetõleg? És egy utolsó kérdés még így mára... az útlevelek, iratok helye! Elég ha az apartmanban hagyjuk vagy mindenképp széfbe tegyük, ha széf, mennyibe kerül a bérlése?
Jó utat a holnap indulóknak! Nagyon irigylem õket...! Nekünk még van 3 hetünk...!
Sziasztok !
Hát ma mi is megérkeztünk Paráliáról az Elit II-bõl. Én össz-vissz egy medúzát láttam , azt is csak messzirõl. Hínár az van ....de leginkább a szélén. Szemét is... csak néhol.
Bármilyen kérdésre szivesen válaszolok... ha tudok .
Fakultatív program: Õk a Meteoráknál voltak, ami gyönyörû. Az egyik kolostorhoz nem kellett sokat gyalogolni, a másiknál viszont sok volt a lépcsõ. Oda tényleg el kell menni, azt mondta. Csütörtöki napon van. Meteora: 30 euro.
Ezen kívül voltak a görög esten, ami Nekik tetszett, 20 euro.
Hajózni nem voltak, arról sajnos nincs infom.
Az idegenvezetõk normálisak, segítõkészek.
Akik busszal voltak, azoknak 22 órás volt az út.
Azt mondták, hétköznap nappal nem sokan vannak a parton, nincs tömegnyomor. Hétvégén viszont sok görög jár oda, a szórakozóhelyekre is. Õk is voltak egy szórakozóhelyen, de Nekik nem jött be az a zene ( Abba, Boney M, s valami görög zene, ez szólt, mikor ott voltak. )
A fagyi 1 euro, de van egy hely, ahol 1 gombóc 1 euro, 2 gombóc 1,4 euro, 3 gombóc 1,8 euro. Ezt érdemes megkeresni.
Ételek: gyros átlagban 2 euro pitában, egy helyen volt 1,7.
Üdítõk 1,6 euro, ezt a Colára mondták.
A fõételek átlagban 5 euro, köret hozzá 2 euro, a levesek 3-4-5 euro.
Van egy étterem, ahova érdemes menni, ki van téve a fradis zászló, ott kedvesek nagyon a magyar vendégekkel s jól is fõznek.
Péksütemény finom, áruk 1 és 1,6 euro.
Nagyjából ezeeket beszéltük. Jól érezték magukat, bár a szemét nem volt kellemes látvány...
Sziasztok, most tudtam beszélni a munkatársammal, Õk tegnap érkeztek Paraliáról, repülõs út volt.
A vízrõl: nagyon kellemes meleg, 24 fok körüli, de elég sok a hínár és az alga benne. Emiatt nem tûnik túl tisztának, de lehet olyan helyet találni, ahol szebb. Medúzák tényleg vannak, a munkatársamat is megcsípte egy, ezért vigyázzatok. ( engem még nem csípett meg soha, de tartok tõlük ).
Paralia összességében jó, bár elég sok a szemét mindenfelé. Az utcán hajnal kettõig van "élet", addig tömeg és emberek sokasága.
Õk az Oceanis apartmanban voltak, szép, tiszta, új apartman, kellõen felszerelve, központtól 350 - 400 méterre kb.