Nézzetek fel Paleo Panteleimonasba is, ha lesz időtök egy kávéra, olyan csodálatos az a falucska és Platamonasból nagyon könnyen elérhető... Ha benéztek a Dorába... ( remélem jövőre megyünk mi is megint! Bízom benne, hogy nem találja ki a nagy fiam, hogy akkor ő nősül. )
Dehogyis!!! Majd meglátod pillanatok alatt elszalad... én épp akkor államvizsgázom, amikor Te Toloban sütteted a hasad a napon!
Kész "irigységhalom" vagyok!
Akkor te sem uncsizol...
Úgy néz ki hogy a tranzitszállásunk Platamonasban lesz oda és vissza is és akkor nosztalgiázni átmegyünk Nei Poriba...
Lenézünk a strandra megnézzük Dorát és vacsizunk egy jót..
Cserrobi, látom a hátralévő napok számát... hogy irigyellek!!!!!!! Ez a kép tényleg nagyon jó! a kettővel ezelőtti, fentről készült viszont tényleg szuper!!!! )))
Cserrobi, látom a hátralévő napok számát... hogy irigyellek!!!!!!! Ez a kép tényleg nagyon jó! a kettővel ezelőtti, fentről készült viszont tényleg szuper!!!! )))
A nyáron Nei Pori-ba szeretnénk eljutni. Tudnátok nekem ajánlani apartmanokat. Nem akarunk utazási irodán keresztül menni. Legalább 12 fő menne. Köszönöm Marcsi
Szia Marcsi,
Szűkits egy kicsit. 12-en egy apartmanban, vagy 3 db 4 fős, vagy... ?
Egy házban, vagy akár több egymáshoz közeliben ?
A nyáron Nei Pori-ba szeretnénk eljutni. Tudnátok nekem ajánlani apartmanokat. Nem akarunk utazási irodán keresztül menni. Legalább 12 fő menne. Köszönöm Marcsi