#1794762012-02-15 10:04:38 Válasz a #179451. hsz-ra
Mi is tervezzük a konyha felujítást,de szerintem mi anyaralás utánra tesszük.
Járólapot is cserélni akarunk és ettől félünk ill félek egy kicsit.Csupa por,kosz lesz minden.Tavaly az egész lakást ujitottuk csak a konyha maradt ki anyagi okok miatt!
Ha kész vagy a csempézéssel átugorhatsz hozzánk is !!!
#1794782012-02-15 10:42:08 Válasz a #179476. hsz-ra
életemben eddig egyszer járolapoztam,most másodszorra fogok igy már hatalmas tapasztalatom van benne, csempét falra még soha nem raktam,de ma ezzel foglalkozok, az elsö sor még nem esett le, szeretnéd ha még ezután mennék hozzátok is ?
Idén úgy alakult mi is ide megyünk szept.8 -tól, a diaszeussal.Már be is fizettünk a Fotinibe,de most betettek egy másik apartmant is a buszos ajánlatukba mégpedig az Antonis apartmant,és ez a képekből ítélve modernebb mint a Fotini és tudnánk is még változtatni.
A kérdésem azokhoz szólna akik tudnának pár szót az Antonisról mondani,mert itt a fórumon nem találtam róla semmit. A Fotiniről igen azért is esett arra a választásunk.
#1794812012-02-15 12:28:09 Válasz a #179478. hsz-ra
Igen szeretném!!
A férjem küldöm hozzád,hogy segitsen csempézni.Ő már 1 x csempézett.Kb 5 éve azóta is fennt vannak a csempék .
De itt valami ütve fúrózni kell majd,mire felszedjük az előző járólapot.Na ez még szép munka lesz. Jobb ha elköltözök addig!!
Itt szakad a hó és őrült szél fúj!!Mikor lesz már nyár????
Szerintem sose lesz nyár!Én már nagyon unom,talán még életembe nem untam még ennyire ezt a sok havat!
Azt hittem Pinga hogy az anyagiakat csempészed félre hogy mire sor kerül rá akkor csak elő kell venni és indulni!Valahogy én még mindig azt érzem hogy te ki fogsz menni!Azt szokták mondani rám hogy én egy boszorkány vagyok,mert általában amit mondok mindig bejön.Pedig nem,csak nagyon jó ember ismerő, függetlenül attól hogy milyen régóta ismerem az illetőt.
Látod Gyula nekem kell figyelmeztesselek,na majd megint a 100 nál!
Jó annak aki elmer indulni autóval.Mi is azzal mentünk szerettünk volna menni,csak nem találtunk társakat.Igy maradt a busz.Pedig a párom egész utat ébren utazza végig.Amikor Korfura mentünk busszal akkor is.Viccelt is a soförökkel,hogy mehetnek aludni,mert ő ugy is fenn van.
Motorral más volt.Csak elindultunk bárhova. Le is robbant,de nem ijjedtünk meg.De 2 gyerekkel már kicsit óvatosabbak vagyunk.
#1794902012-02-15 19:40:10 Válasz a #179489. hsz-ra
tavaly ketten ültünk az autoban és nem jött velünk senki másik kocsival, simán kibirta az utat,reggel 3 kor indultunk és délután 3 kor átléptük a görög határt,majd 5 kor lubickoltunk a tengerben, nem száguldottunk, a sebességet betartottam, kiméltem az autot, ezer kilométer nem olyan nagy távolság, a technika szempontjábol teljesen mindegy hogy itthon egy honap alatt vagy épp egy nap alatt tesszük meg
Aki bátor az bátor!!
Nálunk csak a férjem vezet, én meg őt!! Szóval én betoji vagyok és annyi balszerencse ért már minket tuti külföldön lenne valami a kocsival.
2 éve Szlovákiába mentünk mocival romantikázni.Nekem nem volt kedvem.Mondtam nekem nem kell biztositás,minek.Reggel indultunk,délután 2kor már a mentő vitt Szlovákiába korházba.Arra emlékszem,hogy elkezdett szitálni az eső,szerpentin,riszál a motor velünk és innen már semmire nem emlékszem.
Majd mikor magamhoz tértem ők is mondták szlovákul a magukét , én hol magyarul beszéltem,hol angolul gagyogtam. Csak egymást nem értettük.
Pedig a másik motorral Horvátországot,Ausztriát bejártuk sose volt semmi baj.
Azóta még biciklin is félek!!
Ezért van az,hogy vagy több kocsival legyünk vagy maradunk a busznál.Repülni i jó lenne ,de ahhoz sok pénz kell.
Sziasztok!
Búcsúzom!
Nem leszek többet a fórumon. Májustól Platamonason leszek és persze nap-mint nap Nei-Porin is!
Ha valakinek segíthetek majd, nyugodtan keressen meg!
Cím: thalassa166@gmail.com
Sziasztok!