Vrasna
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 7 8 9 ... 52 53 54   >
Üzenet
  DANI0315 | #12642 Üzenet | 2006-07-26 12:39:56 |
Szia Anadra icon_lol.gif
Ahol a kék-sárga székes strand van oda szoktunk járni icon_biggrin.gif rendelsz valamit frappét vagy üdítõt és akkor a napernyõ meg az ágy két székkel ingyen van..(általában mindenhol így van ..) Satvrosban is....ez azért is érdekes, mert Rodoszra megyünk és állítólag ott csak a bérlés 7euro icon_cry.gif A gyrost a ettõl kicsit odébb kb 50m Asprovalta írányában ettünk ott akkor még mi választhattunk a különbözõ alapanyagokból .hogy mit kérünk rá
és tényleg volt minden féle finomság...(mint a fagyitárolók olyanban voltak tárolva..)
Kalimera icon_wink.gif
  HJudit | #12643 Üzenet | 2006-07-26 12:44:12 |
Kedves Andra!
Szeretnék Neked nagyon kellemes utat és nyaralást kívánni - már most - ha netán már nem sok idõd lenne olvasgatni a fórumot!
Mindenkinek azt kívánom, legyen legalább olyan jó a kint eltöltött idõ, mint nekünk volt. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Higyjétek el, nem kívánok rosszat. icon_wink.gif
Jó utat!
  DANI0315 | #12647 Üzenet | 2006-07-26 12:56:13 |
Szia CSUTEK icon_biggrin.gif

Mi 10éve voltunk elõször Vrasnán, azóta többször visszatértünk ,igaz Stavrosban laktunk a Stavros Beach-ben azóta ,de mindig átjártunk Vrasnára és Asprovaltára, elõször gyalog végig a parton a laktanyát megkerülve, nem kis túra volt icon_wink.gif ,de biciklivel utána már lazább volt.. icon_lol.gif , de megérte mert gyönyörû a part végig és szinte Vrasna már majdnem összeépült Asprovaltával...Kellemesen megfogsz lepõdni milyen szép lett VRASNA icon_biggrin.gif

Bocs, de mennem kell még a héten robotolok icon_cry.gif azután
jöhet Rodosz icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Kalimera icon_lol.gif
  Csutek | #12653 Üzenet | 2006-07-26 13:37:56 |
Arra emlékszem, hogy milye közel volt a két település egymáshoz. Minden este átsétáltunk Asprovaltára, a fõutcáján ettem életem legfinomabb gyrosát.
Amikor én ott jártam még nem volt ennyi napernyõ. Csak egy sorban voltak és ritkábban. Lehet, hogy rosszuzl emlékszem icon_question.gif Most kicsit zsúfoltabbnak tünik, mint akkor.
  Andra | #12655 Üzenet | 2006-07-26 13:49:24 |
cSUTEK!

Igen, már csak két nap, de most hirtelen annyi munkám lett, pedig ki a fenének van már kedve az utolsó két napon dolgozni? icon_cry.gif
Eddig lóbáltam a lábam, most az utolsó napjaimra meg elárasztanak mindenféle hülyeséggel, pedig már annyira nem kívánom. icon_cry.gif
Na mindegy, ezt most már kibirom valahogy.icon_smile.gif
  Andra | #12657 Üzenet | 2006-07-26 13:52:01 |
kristin!

Köszi, igazán nagyon aranyos vagy, hogy segítesz elrepíteni ezt a maradék kis idõt. icon_lol.gif
Én is irigyeltem a gyerkõcöt rendesen, mondtam is neki. icon_smile.gif
Egy kis megszakítással majdnem egy hónap nyaralás Görögországban.....!! Mit meg nem adnék egy ilyen nyárért. icon_smile.gif
  Andra | #12659 Üzenet | 2006-07-26 13:55:15 |
Szia Dani!

Jaj de szuper ez a kép!!!!!! Jó kis jéghideg Frappe, napággyal, ernyõvel.....ez maga a paradicsom.icon_lol.gif

Jópofa ez a gyros válogatás, még nem is láttam ilyet. Általában készen adták mindig, nem én válogattam össze a hozzávalókat.
Hátha meg van még, majd nézelõdök.
2 hét alatt fel lehet rendesen térképezni a terepet. icon_lol.gif
  Andra | #12660 Üzenet | 2006-07-26 13:57:04 |
Kedves HJudit!

Nagyon-nagyon köszönöm, nagyon aranyos vagy! icon_smile.gif
Péntekig még dolgozok, de azért még próbálok jönni, már úgy sincs sok kedvem dolgozni.
EGyébként is szeretnék majd úgy is mindenkitõl elköszönni.icon_smile.gif
Olyan aranyosak vagytok, tényleg sokat segítettetek mindannyian, köszönöm mindenkinek. icon_smile.gif
  Andra | #12662 Üzenet | 2006-07-26 14:00:38 |
Csutek!

Biztosan egyre jobban kezdik Vrasnát is felkapni és egyre jobban épül ki, akárcsak Sarti. Állítólag évekkel ezelõtt nagyon kis nyugis hely volt, azóta meg szépen "benépesedett" túristákkal. icon_smile.gif

Amúgy kérdezni is akartam, hogy ezeket a nádtetõs napernyõket lehet állítgatni? Az árnyéka miatt kérdezem.
  Csutek | #12664 Üzenet | 2006-07-26 14:04:59 |
Andra!

Most nekem is kevés a dolgom. Tuti, hogy utólsó nap a nyakamba szakad valami sürgõs dolog.
Azért ez nem olyan rossz. Így gyorsabban telik az idõ.
Ráadásul én még az idõt sem sürgethetem, mert te a jövõ héten mész, és nem akarhatom, hogy gyorsan elteljen a két heted.
  Andra | #12673 Üzenet | 2006-07-26 14:26:50 |
Csutek!

Nálam pont így történt, de igazad van, így legalább gyorsabban telik az idõ. TEgnap a nagy semmittevésben tényleg sokkal lassaban telt, mint ma. icon_smile.gif

Igazán nagyon aranyos vagy! icon_smile.gif Úgy kellene sürgetned az idõt, hogy csak neked teljen gyorsan. Az enyém meg vánszorogjon, mikor ott vagyunk. icon_biggrin.gif
  DANI0315 | #12681 Üzenet | 2006-07-26 16:20:01 |
Kalimera Andra icon_exclaim.gif

Kitartás már ezt a két napot kibirod icon_exclaim.gif Nagyon szép helyre mentek nyaralni.Én imádom ezt a helyet icon_exclaim.gif icon_cool.gif Te sem fogsz csalodni benne :!:Andi

Csutek!A nádtetös napernyöket nem lehet álélitani,de mindig ad annyi árnyékot,hogy ne süljetek meg icon_cool.gif Andi
  Csutek | #12688 Üzenet | 2006-07-26 17:50:11 |
DANI0315!

Én már tudom, hogy a napernyõket nem lehet állítani, mivel már nyaraltam ott.
Én csak sokallom. Amikor arra jártam sokkal kevesebb volt. Ebból is látszik, hogy egyre több a túrista arra felé.
  Csutek | #12689 Üzenet | 2006-07-26 17:54:02 |
Andra írta:
Úgy kellene sürgetned az idõt, hogy csak neked teljen gyorsan. Az enyém meg vánszorogjon, mikor ott vagyunk. icon_biggrin.gif

A kettõ sajnos kizárja egymást. De ha az elmúlt 142 napot kibírtam, mi az a maradék 30. icon_wink.gif
  Andra | #12731 Üzenet | 2006-07-27 10:45:09 |
Kalimera Dani. icon_wink.gif

Úgy örülök, hogy ilyeneket mondasz! icon_smile.gif Mármint, hogy gyönyörû helyre fogunk menni. EGy kicsit meg voltam ijedve az utóbbi idõben, mert akik már jártak Sartin, mind azt mondja, hogy Sarti szebb és féltem, hogy valami rossz helyet választottam.
De eldöntöttem, hogy nem így fogok neki állni, hanem, hogy ez egy új hely, amit fel kell fedezni, itt is biztosan lesz nézelõdnivaló és ha valaki jól akarja érezni magát, akkor mindegy, hogy hol van, úgy is jól fogja magát érezni. icon_wink.gif
De neked is és kristinnek is tetszett a hely, úgyhogy most már teljesen megnyugodtam. icon_smile.gif

Majd hozok én is képeket, ha sikerülnek. icon_lol.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 7 8 9 ... 52 53 54   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu