Szia Anadra
Ahol a kék-sárga székes strand van oda szoktunk járni rendelsz valamit frappét vagy üdítõt és akkor a napernyõ meg az ágy két székkel ingyen van..(általában mindenhol így van ..) Satvrosban is....ez azért is érdekes, mert Rodoszra megyünk és állítólag ott csak a bérlés 7euro A gyrost a ettõl kicsit odébb kb 50m Asprovalta írányában ettünk ott akkor még mi választhattunk a különbözõ alapanyagokból .hogy mit kérünk rá
és tényleg volt minden féle finomság...(mint a fagyitárolók olyanban voltak tárolva..)
Kalimera
Kedves Andra!
Szeretnék Neked nagyon kellemes utat és nyaralást kívánni - már most - ha netán már nem sok idõd lenne olvasgatni a fórumot!
Mindenkinek azt kívánom, legyen legalább olyan jó a kint eltöltött idõ, mint nekünk volt. Higyjétek el, nem kívánok rosszat.
Jó utat!
Mi 10éve voltunk elõször Vrasnán, azóta többször visszatértünk ,igaz Stavrosban laktunk a Stavros Beach-ben azóta ,de mindig átjártunk Vrasnára és Asprovaltára, elõször gyalog végig a parton a laktanyát megkerülve, nem kis túra volt ,de biciklivel utána már lazább volt.. , de megérte mert gyönyörû a part végig és szinte Vrasna már majdnem összeépült Asprovaltával...Kellemesen megfogsz lepõdni milyen szép lett VRASNA
Bocs, de mennem kell még a héten robotolok azután
jöhet Rodosz
Kalimera
Arra emlékszem, hogy milye közel volt a két település egymáshoz. Minden este átsétáltunk Asprovaltára, a fõutcáján ettem életem legfinomabb gyrosát.
Amikor én ott jártam még nem volt ennyi napernyõ. Csak egy sorban voltak és ritkábban. Lehet, hogy rosszuzl emlékszem Most kicsit zsúfoltabbnak tünik, mint akkor.
Igen, már csak két nap, de most hirtelen annyi munkám lett, pedig ki a fenének van már kedve az utolsó két napon dolgozni?
Eddig lóbáltam a lábam, most az utolsó napjaimra meg elárasztanak mindenféle hülyeséggel, pedig már annyira nem kívánom.
Na mindegy, ezt most már kibirom valahogy.
Köszi, igazán nagyon aranyos vagy, hogy segítesz elrepíteni ezt a maradék kis idõt.
Én is irigyeltem a gyerkõcöt rendesen, mondtam is neki.
Egy kis megszakítással majdnem egy hónap nyaralás Görögországban.....!! Mit meg nem adnék egy ilyen nyárért.
Jaj de szuper ez a kép!!!!!! Jó kis jéghideg Frappe, napággyal, ernyõvel.....ez maga a paradicsom.
Jópofa ez a gyros válogatás, még nem is láttam ilyet. Általában készen adták mindig, nem én válogattam össze a hozzávalókat.
Hátha meg van még, majd nézelõdök.
2 hét alatt fel lehet rendesen térképezni a terepet.
Nagyon-nagyon köszönöm, nagyon aranyos vagy!
Péntekig még dolgozok, de azért még próbálok jönni, már úgy sincs sok kedvem dolgozni.
EGyébként is szeretnék majd úgy is mindenkitõl elköszönni.
Olyan aranyosak vagytok, tényleg sokat segítettetek mindannyian, köszönöm mindenkinek.
Biztosan egyre jobban kezdik Vrasnát is felkapni és egyre jobban épül ki, akárcsak Sarti. Állítólag évekkel ezelõtt nagyon kis nyugis hely volt, azóta meg szépen "benépesedett" túristákkal.
Amúgy kérdezni is akartam, hogy ezeket a nádtetõs napernyõket lehet állítgatni? Az árnyéka miatt kérdezem.
Most nekem is kevés a dolgom. Tuti, hogy utólsó nap a nyakamba szakad valami sürgõs dolog.
Azért ez nem olyan rossz. Így gyorsabban telik az idõ.
Ráadásul én még az idõt sem sürgethetem, mert te a jövõ héten mész, és nem akarhatom, hogy gyorsan elteljen a két heted.
Én már tudom, hogy a napernyõket nem lehet állítani, mivel már nyaraltam ott.
Én csak sokallom. Amikor arra jártam sokkal kevesebb volt. Ebból is látszik, hogy egyre több a túrista arra felé.
Úgy örülök, hogy ilyeneket mondasz! Mármint, hogy gyönyörû helyre fogunk menni. EGy kicsit meg voltam ijedve az utóbbi idõben, mert akik már jártak Sartin, mind azt mondja, hogy Sarti szebb és féltem, hogy valami rossz helyet választottam.
De eldöntöttem, hogy nem így fogok neki állni, hanem, hogy ez egy új hely, amit fel kell fedezni, itt is biztosan lesz nézelõdnivaló és ha valaki jól akarja érezni magát, akkor mindegy, hogy hol van, úgy is jól fogja magát érezni.
De neked is és kristinnek is tetszett a hely, úgyhogy most már teljesen megnyugodtam.