Neos Marmaras
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 71 72 73 ... 78 79 80   >
Üzenet
  Racz68 | #51914 Üzenet | 2008-01-29 14:37:35 |
Szia zsuli37!
Nagyon köszi az infót!!! Az az igazság, hogy még nem foglaltuk le az apartmant,mert a földszinti 2 légteresbõl nem lehet látni a tengert,(ezt most kérdeztem meg),és az nekünk nem jó. Tehát most az a helyzet, hogy a 2-ik emeleten kapnánk egymás mellett 2db 2 személyest ami viszont a tengerre néz. Ez az apartman azért szimpatikus mert van internet hozzáférés is, ami a lányomnak elengedhetetlen. Tudom hülyeség de most mit csináljak ez van. Ja és autóval megyünk, mert én szeretnék nagyon sok helyre elmenni. De nagyon szimpatikus a másik apartman is amibe ti voltatok. Az Alexandra apartmanba hányadik emeleten van a kétlégteres?
Nagyon köszi!
  Zsuli37 | #51905 Üzenet | 2008-01-29 14:02:45 |
Szia racz68!

Talán még csak annyit, hogy ha busszal mentek, akkor számitani kell rá, hogy a nagyobb partszakasz ahol strandolni lehet, kicsit messze van a háztól, tehát mi mindig összecuccoltunk és úgy indultunk le a partra. Persze, ha kocsival vagytok akkor ez nem távolság, csak gyalog felcuccolva kicsit sok. Egyébként mi meg mindig Görögországba nyaralunk, mi ebbe szerelmesedtünk bele , biztos nem fogtok csalódni, mert gyönyörû. Az apartmanok egyszerüen felszereltek, de tiszták, ha lehet tengerre nézõ szobát válasszatok, igaz, hogy kicsit drágább, de megéri. Csodálatos a tenger az erkélyrõl nézve akár este, akár reggel. Az Alexandra apaartmannak frankó nagy erkélye van , mi 2 szobásban voltunk, de az erkélyen körbe tudtuk ülni az asztalt 4-en is- kényelmesen.Egyetek som finomságot. Húúú de jó nektek, hogy mentek, irigyellek benneteket, remélem mis eljutunk ismét Görögbe. icon_cool.gif
  Racz68 | #51894 Üzenet | 2008-01-29 11:03:52 |
Szia zsuli37!
Nagyon szépen köszönöm az infot.
  Zsuli37 | #51893 Üzenet | 2008-01-29 10:57:37 |
Szia racz68!
Mi 2x voltunk ott, bár mi busszal voltunk, tehát csak a közeli partszakaszokon strandoltunk, azok viszont kavicsosak sajna. Azt nem tudom, hogy a távolabbi részek homokosak-e? Viszont a táj és a viz tisztasága ill. élõvilága kárpótolt minket. Szóval szép. Az apartmanról biztos fog irni valaki, mi a másikban voltunk, az hibátlan volt, szerintem ez is az.
  Racz68 | #51891 Üzenet | 2008-01-29 10:10:03 |
Sziasztok.
Mi minden évben a Horvát tengerpartra mentünk,de idén úgy döntöttünk, hogy Görögország lessz a cél, mert homokos tengerpartot szeretnénk. Ki is néztük Neos Marmaras( Athéne Apartmant). Tudom nem ide kellene ezt írni,de ha valaki járt már ott megírhatná, hogy mire számithatunk. Amugy 07.01-tõl mennénk autóval Pécsrõl. Ha esetleg megy még valaki ebben az idõben, akár eggyütt is mehetnénk. A segitséget elõre is köszönöm.
  Racz68 | #51751 Üzenet | 2008-01-27 19:03:20 |
Sziasztók.

Mi minden évben a Horvát tegerpartot célozzuk meg, de idén úgy döntöttünk, hogy Görögország a cél, mert homokos tengerpartra vágyunk. Már ki is néztük a helyet, Athéne apartmanban lennénk, úgy hogy ha valaki volt már esetleg ott, mi a földszinten a 4személyesben lennénk,akkor nagyon meg köszönném ha írna róla pár dolgot, hogy még is mire számithatunk. Elõre is köszönöm a segítségeteket. icon_lol.gif
  Molotov | #45697 Üzenet | 2007-09-24 08:43:45 | Re:
csabáék írta:
Sajnos igen.
A kocsinkat összetörték és valahogy elment a kedvem ettõl a helytõl icon_cry.gif

Parkolóban? Azon nem lennék meglepõdve, amilyen centizések mentek ott...
Mondjuk az biztos, hogy a közlekedés kriminális a kikötõ környékén. Utolsó nap a szálláselhagyás után mi is megpróbáltunk bent parkolni de messzebb sikerült, mint a szállásunk volt, ráadásul olyan meredek helyen, hogy nem hagytuk ott nyugodt szívvel az autót. icon_confused.gif
  Csabáék | #45478 Üzenet | 2007-09-20 22:21:19 | Válasz a #45011. hsz-ra Előzmény #45011
Sajnos igen.
A kocsinkat összetörték és valahogy elment a kedvem ettõl a helytõl icon_cry.gif
  Molotov | #45011 Üzenet | 2007-09-17 07:25:46 |
csabáék írta:
(de többet nem megyünk)

Na! icon_eek.gif Meguntátok, találtatok jobbat, valami kellemetlenség ért titeket?
  Csabáék | #44702 Üzenet | 2007-09-13 12:17:50 |
Sziasztok!
Mi már kb. négyszer voltunk Marmarason, de mindíg találtunk valami érekeset+jó kiindulópont kirándulásokhoz.
(de többet nem megyünk)
  Persephoné | #44319 Üzenet | 2007-09-10 11:59:22 |
Hát igen, Marmaras-on még mindig több görög szót/zenét hall az ember, mint mondjuk magyart vagy angolt/németet. Megvan a kis görögös hangulata.

Mi az ApollonTravel-lal is jártunk Hellaszban, de a GrandTours magasan veri színvonalban -- csak jót tudok róluk mondani.
  Molotov | #44308 Üzenet | 2007-09-10 09:48:38 |
Nekünk is nagyon tetszett, még megvan a görögös hangulata a helynek, nem rontották el a túristák. Mi már sok helyen nyaraltunk és jártunk Görögországban és mindig máshol. Thassos után Marmaras a második hely, ahová megfogadtuk, hogy egyszer még visszatérünk nyaralni. icon_biggrin.gif
  Nikosz88 | #44222 Üzenet | 2007-09-09 13:46:52 |
Sziasztok!
Csatlakoznék az elõttem szólók sokaságához, hogy Neos Marmarast kihagyni örök hiba lenne. Én négy évvel ezelõtt jártam Marmaroson. Ez volt az elsõ külföldi nyaralásom és féltem nagyon hogy estleg csalódni fogok, de nem így történt. A tenger gyönyörû, a hegyek lélegzetelállítóak a görögök kedvesek. Nah és az a gyros.... Az alexandra apartmanban voltunk és a Grand Toursszal utaztunk, akik mellõl tavaly illetve idén sem pártoltunk el bár nem Marmaras volt az úticél. Nagyon jó utazsái iroda korrektek és tényleg elsõ az utas. De a lényeg, hogy megfogadtam visszafogok térni Marmarasra icon_smile.gif
  Persephoné | #44186 Üzenet | 2007-09-08 20:57:14 | Válasz a #43737. hsz-ra Előzmény #43737
Hellóó Vik-Vuk!

Örülök h. tetszett! Tudtam én, h. nem fogtok benne csalódni! icon_smile.gif
Múlt hétfõn este a szegedi TESCO parkolóban jártam, és hát bizony irigykedve láttam h. 2, emeletes GrandTours-os busz is tele volt utasokkal.. szept. eleje ellenére is.. Kedvem lett volna bepattanni az egyikbe és visszamenni Marmarasra icon_smile.gif

Persephoné
  Vik-Vuk | #43737 Üzenet | 2007-09-04 14:45:43 |
Szia Persephoné!

Nekünk nagyon tetszett. Sajnos az én képeim nem lettek olyan jók mint a tieid. Nagyon szép hely, szívesen visszamennék még oda egyszer.

Vik-Vuk
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 71 72 73 ... 78 79 80   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu