mi aug. 12-22-ig megyünk Nei Poriba Budapestről, autóval, két gyerkőccel
A Sotiriában szállunk meg.[/quote]
Szia!
Ha visszaértetek, akkor légyszíves részletesen mesélj az apartmanról! Mi 2008-ban voltunk a Sotiriában, meg voltunk maximálisan elégedve, csak aludni jártunk fel! Sajnos csak jövőre jutunk ki ismét, és mivel elégedettek voltunk, nyugodt helyen van, ismét ott kívánunk megszállni!
Ettika,Pinga!
Köszönöm válaszaitokat!!!!!!!!! (Kagylóházat megtaláltam)
Kérdezném még,hogy a Xanti ház merre van Platamonason?
És légyszi segítsetek még (mindjárt indulunk) Hogy jutunk el Zeusz kádjához?????? (én nem tudom,hogy én vagyok a béna vagy mi van,de nem találok róla pontos útvonalat csak ilyeneket,hogy "Litochoroban a szökőkúttól egyenesen felfele"...de hogyan,milyen úton????????? Már egy csomó helyen kerestem...és feladtam már csak bennetek bízom,de bocsi,ha én vagyok a béna És még egy:Platamonasról merről,merre,hogyan(autóval mennénk)közelíthető meg Paleos Panteleimonas?Ja és még egy:Edessa kb.milyen messze van Platamonastól?
Köszönöm-köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
voltam a xanti ház udvarán elég sokat mert ott van szabad wifi,de képtelen vagyok elmagyarázni,ellenben ha bemész az anetttours.hu oldalra akkor ott van térkép valamint a vendégkönyvben kérdezhetsz,Anették is válaszolnak
Hasonlóan Pingához voltam Zeusz kádjánál előttem az út, de nem biztos hogy eltudom magyarázni. Litochoróba kell menni, beérsz és jobb oldalon van egy park az után a domb tetőn az első utcán jobbra, ott vannak parkoló helyek buszoknak is, szűk kis utca, na mi a parkolóból indultunk neki a hegynek... De Anették szerintem ebben is tudnak segíteni.
A hajókirándulás pénteken van reggel fél hetes indulással (görög idő szerint) ha jól láttam, viszont árat nem tudok mondani mert mi nem voltunk de kb 40 euro fejenként a grandtoursos tájékoztató szerint.
Sziasztok.
Ma hajnalban fél 5-re mi is haza értünk. Ha kérdésetek van nyugodtan tegyétek fel, majd holnap meg próbálok rájuk válaszolni. Most kicsit pihenek. A határ Röszkénél 3,5 óra volt. Minden nagyon szép és jó volt, csak gyorsan elrepült ez az egy hét!!
Tudnál infót írni a Szerb és a Macedón útviszonyokról?
Hol lehet számítani útfelújításra?A határokon mennyit kellett várakozni?
Mi 17-én este indulunk Nei Poriba.
Előre is köszönöm.
Mi is a Dimitra apartmanba megyünk augusztus közepén.
Néhány információt szeretnék kérni az apartmannal kapcsolatban.
Törölköző, ágynemű, mikró, vízforraló van -e ?
A tengerre néző szobákat, mikor éri a nap?
Véleményed szerint, kell e kérni a légkondit?
Az útviszonyok jók voltak. 2-3 helyen van út felújítás összesen. Nem vészes, simán lehetett haladni ott is. Torlódás sehol nem volt. A határokon oda vissza hamar átjutottunk, kivéve visszafelé Röszkénél volt 3,5 óra a várakozás. De mi voltunk a H....... mert nem mentünk el Tompa felé. Kifelé 12,5 óra alatt kiértünk ebben volt összesen 1.5 óra pihenő, a határ átlépések nélkül. Szerintem ez nem rossz idő, és nem is mentünk gyorsan. A max sebesség 120 km/ óra volt. A vissza út is ennyi lett volna, ha nincs a határon a torlódás.