mi aug. 12-22-ig megyünk Nei Poriba Budapestről, autóval, két gyerkőccel
A Sotiriában szállunk meg.[/quote]
Szia!
Ha visszaértetek, akkor légyszíves részletesen mesélj az apartmanról! Mi 2008-ban voltunk a Sotiriában, meg voltunk maximálisan elégedve, csak aludni jártunk fel! Sajnos csak jövőre jutunk ki ismét, és mivel elégedettek voltunk, nyugodt helyen van, ismét ott kívánunk megszállni!
#1927072012-08-02 16:52:14 Válasz a #192547. hsz-ra
Ettika,Pinga!
Köszönöm válaszaitokat!!!!!!!!! (Kagylóházat megtaláltam)
Kérdezném még,hogy a Xanti ház merre van Platamonason?
És légyszi segítsetek még (mindjárt indulunk) Hogy jutunk el Zeusz kádjához?????? (én nem tudom,hogy én vagyok a béna vagy mi van,de nem találok róla pontos útvonalat csak ilyeneket,hogy "Litochoroban a szökőkúttól egyenesen felfele"...de hogyan,milyen úton????????? Már egy csomó helyen kerestem...és feladtam már csak bennetek bízom,de bocsi,ha én vagyok a béna És még egy:Platamonasról merről,merre,hogyan(autóval mennénk)közelíthető meg Paleos Panteleimonas?Ja és még egy:Edessa kb.milyen messze van Platamonastól?
Köszönöm-köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#1927092012-08-02 17:02:26 Válasz a #192707. hsz-ra
voltam a xanti ház udvarán elég sokat mert ott van szabad wifi,de képtelen vagyok elmagyarázni,ellenben ha bemész az anetttours.hu oldalra akkor ott van térkép valamint a vendégkönyvben kérdezhetsz,Anették is válaszolnak
Hasonlóan Pingához voltam Zeusz kádjánál előttem az út, de nem biztos hogy eltudom magyarázni. Litochoróba kell menni, beérsz és jobb oldalon van egy park az után a domb tetőn az első utcán jobbra, ott vannak parkoló helyek buszoknak is, szűk kis utca, na mi a parkolóból indultunk neki a hegynek... De Anették szerintem ebben is tudnak segíteni.
#1927592012-08-03 08:16:36 Válasz a #192708. hsz-ra
Szia!
A hajókirándulás pénteken van reggel fél hetes indulással (görög idő szerint) ha jól láttam, viszont árat nem tudok mondani mert mi nem voltunk de kb 40 euro fejenként a grandtoursos tájékoztató szerint.
Sziasztok.
Ma hajnalban fél 5-re mi is haza értünk. Ha kérdésetek van nyugodtan tegyétek fel, majd holnap meg próbálok rájuk válaszolni. Most kicsit pihenek. A határ Röszkénél 3,5 óra volt. Minden nagyon szép és jó volt, csak gyorsan elrepült ez az egy hét!!
Tudnál infót írni a Szerb és a Macedón útviszonyokról?
Hol lehet számítani útfelújításra?A határokon mennyit kellett várakozni?
Mi 17-én este indulunk Nei Poriba.
Előre is köszönöm.
#1929942012-08-06 13:53:49 Válasz a #192415. hsz-ra
Kedves Ági!
Mi is a Dimitra apartmanba megyünk augusztus közepén.
Néhány információt szeretnék kérni az apartmannal kapcsolatban.
Törölköző, ágynemű, mikró, vízforraló van -e ?
A tengerre néző szobákat, mikor éri a nap?
Véleményed szerint, kell e kérni a légkondit?
#1929952012-08-06 13:56:05 Válasz a #192963. hsz-ra
Szia tomasz!!
Az útviszonyok jók voltak. 2-3 helyen van út felújítás összesen. Nem vészes, simán lehetett haladni ott is. Torlódás sehol nem volt. A határokon oda vissza hamar átjutottunk, kivéve visszafelé Röszkénél volt 3,5 óra a várakozás. De mi voltunk a H....... mert nem mentünk el Tompa felé. Kifelé 12,5 óra alatt kiértünk ebben volt összesen 1.5 óra pihenő, a határ átlépések nélkül. Szerintem ez nem rossz idő, és nem is mentünk gyorsan. A max sebesség 120 km/ óra volt. A vissza út is ennyi lett volna, ha nincs a határon a torlódás.