Szia Ancsa!
Köszi a jókívánságot! Nagyon jók a képeid! Melyik kolostorban van az ikonfestõ mûhely? Finom volt a rákvacsora? Mi is megpróbálunk finom ételeket találni, bár a fiaim nem nagyevõk, és finnyásak is ráadásul
Miriam! Ugye milyen jó hogy rátaláltál erre a lapra? Én is sok infot találtam meg itt, sõt jó ismerõsökre is találtam, akik privát is szívesen ellátnak hasznos infókkal.
Szia Ancsa!!
Tudod az én férjem "különleges" Õ nem nagyon van oda a fürdésért pl. a napozásról ne is beszéljünk. Már most azt hallgatom: én nem veszem le a pólómat nem akarok megégni stb. Mondjuk nálunk egész nyáron nincs több most 20-22 foknál.
Egyébként ezelõtt /nagyon régen/ mikor még én jártam Görög o-ban egyáltalán nem volt a buszokon légkondi és az apartmanokban sem.
M.
A mi utunk során már Szegeden nem volt légkondi a buszon, nem bírta szegény csotrogány. OB-en az apartmanban sem volt légkondi (még ha fizettünk volna, akkor sem), de túléltük, sõt hozzászoktunk a meleghez. Mivel nem voltak szúnyogok, az utolsó két estén a teraszon aludtunk lányommal, bosszankodtunk is, miért nem jutott eszünkbe hamarabb.
Bátorítsd a férjecskédet, gondoljon rá a meleget leszámítva mennyi jó dolog vár még rá! Ancsa
Hát tudod Ancsa engem az a veszély nem fenyeget, hogy Õ beleugorjon a tengerbe!!
Minél jobban közeledik az idulás napja annál többet hallom: hogy fogom én azt a meleget kibírni? Hogy fogom én ezt, azt stb??
M.
Egyébként szeretném megköszönni mindenben a segítségeteket!!
Én nemrég regisztráltam és nagyon sok hasznos infót kaptam amit tudok majd Görög.-ban hasznosítani. Mivel láttam sok szép fotót Pargáról, Sartiról, Marmarasról /és környékérõl/ így elhatároztuk ezeket a helyeket is meglátugatjuk!!
M.
Szia Mirjam! Mi a buszmegállónál levõ kis bódéban fizettünk be. A hajó igazi fából készült (szemben az összes többi "modern" hajóval, amiket láttunk), a tulaj építette maga, árbóckosárral stb. Nagyon klassz volt, sok pia, zene, kaja, hangulat. Úszkálás a tengerben, mi nagyon élveztük! Itt 20, majd 18 Euro volt, az iroda általi szervezésben 25. Én azt ajánlanám. Amikor ott voltunk (jún. vége) akkor egy magyar srác toborozta az emberkéket, õ azóta elment, most nem tudom, ki van ott.