Popeye77, Csabapapa!
Köszönöm a válaszokat.
Szerdán reggel indulás
Tibor.
Szívesen! Hozzatok a szúnyogok ellen varázsszert mert nálunk a kicsi úgy néz ki miattuk mintha himlős lenne. Lehet érzékenyebb a bőre mint nekünk, mert rajtunk kevésbé látszik. Ma a szobában kb. 30 szúnyogot irtottam ki... A víz olyan amilyen, kb. 10 méterre a parttól már tiszta. Ha van egy kis szerencsétek mától lesz lehűlés amitől talán a víz is tisztul majd valamelyest.
Popeye77, Csabapapa!
Köszönöm a válaszokat.
Szerdán reggel indulás
Tibor.
Lementem megnezni a kocsiba! 1.2 és 2.2 eurot fizettem a ket kapunal mig ideertunk. Kombival vagyok nem hinnem hogy emiatt fizettem volna tobbet az elso kapunal!
Popeye77, Csabapapa!
Köszönöm a válaszokat.
Szerdán reggel indulás
Tibor.
Lementem megnezni a kocsiba! 1.2 és 2.2 eurot fizettem a ket kapunal mig ideertunk. Kombival vagyok nem hinnem hogy emiatt fizettem volna tobbet az elso kapunal!
Köszönöm a fáradozásodat.
Renault Kangoo személyautóval megyünk, így valószínű, hogy nekünk is ennyi lesz.
Jó pihenést, kellemes kikapcsolódást kívánok Nektek (is).
Boldog szülinapot kívánok!
(jó lehet ott ünnepelni a szülinapodat )
Popeye77, Csabapapa!
Köszönöm a válaszokat.
Szerdán reggel indulás
Tibor.
Szívesen! Hozzatok a szúnyogok ellen varázsszert mert nálunk a kicsi úgy néz ki miattuk mintha himlős lenne. Lehet érzékenyebb a bőre mint nekünk, mert rajtunk kevésbé látszik. Ma a szobában kb. 30 szúnyogot irtottam ki... A víz olyan amilyen, kb. 10 méterre a parttól már tiszta. Ha van egy kis szerencsétek mától lesz lehűlés amitől talán a víz is tisztul majd valamelyest.
Köszi az infót.
Terveztem vinni (kettő elektromosat), mert a lányom nagyon érzékeny a csípéseikre.
Mi sem szeretnénk a szúnyogok vacsorája lenni .
Sajnos, a korábbi években már mi is tapasztaltuk (mióta elbontották a hullámtörő gátakat), hogy a víz nem mindig a legtisztább .
De majd keresünk olyan helyet, ami nekünk is megfelel .
Elég hosszú a partszakasz Parália és O.B. között.
Csak már ez lenne a "legnagyobb gondunk".
Nagyon várjuk már, hogy indulhassunk és ott legyünk .
További kellemes pihenést és időtöltést kívánok Nektek!
#2340022015-08-05 13:28:04 Válasz a #233801. hozzászólásra
A Posidonos utcában a part felőli oldalon van egy grilles, szembe vele egy pizzéria található. A fiatalember nagyon jó arc volt. Mindenféle földi jóval megáldottak annak aki szereti a grill ételeket. Amit kipróbáltunk náluk fincsi volt. Pork gyros, pita gyros, csirke szuvlaki, tzatziki, görög túrókrém, kebab (sajttal betöltve) a gyerekeknek meg a csirke nuggets lett a sláger:) Kaptunk ajándékot is, fizetés után pálcikás jégkrémet hozott, gondolom a gyerekek miatt:)
Van akciós ajánlatuk is. Egész grill csirke, sült krumplival, salátával és egy nagy kólával 14.5 euróért. Ebből egy négy fős család jól is lakik.
Éjszaka jöttünk/mentünk. A határokon szinte semmit nem vártunk. Egyedül visszafelé Röszkénél kellett kb. 15-20 percet várni mert reggel hét körül értünk oda és éppen műszakváltás volt.
Mi (amíg nem volt gyerek) mindíg szeptember elején-közepén jártunk. Nincs tömeg, az éttermek-boltok nyitva vannak. A nappali hőmérséklet 25-28 C-fok, a víz kellemesen meleg. Számítani kell hetente 1-2 esős-borult napra olyankor érdemes kirándulni, várostnézni, túrázni.
Mi 3 éve voltunk szept. 2. felébe (17-től okt.03-ig) végig 32-35 fok volt , néha melegebb nap közben. Éjszaka már nyugodtan lehetett aludni légkondi nélkül is, és volt hogy az esti sétához egy vékony hosszú ujjú ing is elkelt.Volt olyan, kora reggel ( 5-6 óra ) hogy 12 fok volt (amikor épp indultunk Skiatosra ). De napközben 8-9-től már forróság volt.
#2345402015-08-15 23:32:48 Válasz a #234200. hozzászólásra
Passz! A mi apartmanunkról se tudott senki semmit, pedig központi helyen volt közvetlen a tengerparton. A mókás az volt hogy a helyi görögök is más néven ismerték...