Van egy vw passat om ,diesel 130 as tempónál Gyöngyösről indulva ,macedón görög határnál casinónál euróval fizettem kiirt áron....50 l se ment a tankba bocs!!Lehet nevetni....benzines hahaha!!
Titi68 valóban arra gondoltál amikor adóról beszéltél ,hogy 10ft ért problémáztam?Én sajna tovább gondoltam a dolgokat és úgy gondolom ha valami után fizetni kell az összesitve és kimutatva kerül a NAV kezébe...kapisgálod már? Ha nem Hagyjuk nem érdemes vitatkoznunk.
Sajna amikor könnyebbségre gondol az ember ,hogy nem áldoz időt pénzváltásra ,akkor csak a saját előnyeit nézi.A bosszúságot sorbanálláskor ,amit másoknak okoz azt NEM.Mert a fair akkor lenne ha külön pénztárnál fizetnének a bankkártyások ami ugye már nem jóóóó!!!!!Mármint a kártyásoknak ,mert az arány még döntően a kp vel fizetők vannak többen.Ők pedig egy kicsit gyorsabbak ugye???
Sajna az én mondanivalóm is hosszú de egy kicsit tovább gondoltam ,vagy gondolkodtam. Bocs ha nem azonos a véleményünk !!
Szép napot mindenkinek!
A NAV most is utána tud annak nézni, hogy ki fizet külföldön kártyával. Ez nem függ a jövőbeni adótól!!!Mindennek utána tudnak nézni!!! Elég egyszer telefonálni, de ha okostelefonod van akkor még telefonálni se kell!!!Mindent tudnak rólad. De elég 1 irigy szomszéd, vagy munkatárs is.
A kártya használata nem feltétlenül növeli a sort mögötted ( külföldön). Lehet hogy gyorsabb, vagy jobban értenek hozzá ( a kezelő, és a felhasználó is)
Tengervíz hőmérséklet érdekelne, valakinek van infója?
Titi! Mindkét oldalon van kút. Mi hazafelé álltunk meg, de ott van vele szemben a másik az autópálya lefelé vezető oldalán. Rt rémlik nekem, de lehet, hogy ez hülyeség, kék a logó. Amikor 40 fokban odaértünk, épp tűzoltóslaggal hűtötték a betont A WC teljesen ok, normál, nem pottyantós, frissen felmosva a kő, taknő jött-ment, suvickolt. Az épület oldalában kell lemenni egy lépcsőn, nem a shopból.
Pontos koordinátákat most akkor se tudok mondani, ha agyoncsapsz, de azért merem mondani, hogy kb. 15 km-re van a görög határtól, mert nagyon kiszámoltuk az üzemanyagot. És a határ után (tudom, ott van egy Makpetrol) ez az első kút.
A tenger jó meleg. Az M1 híradó időjárás jelentése alatt a képernyő alján naponta olvashatsz infót az Égei tenger hőmérsékletéről.
Az elmúlt hét végén jöttünk haza legalább 25 C fokos!
Mi a dízel traktorunkkal a legtöbb benzines autót körbeautókázzuk.... Milyen jó is az mikor laza 160-nál ránézek az órára és csak 3000-et forog, míg a benzines ilyenkor már 5000 környékén..... A német autópályán
Kicsit vicces a 21.században nem használni, idegenkedni a bankkártyától... ez a NAV-os duma istenem... basszus, ma már az ember mobiljának cellainformációjábol láthatják, hogy merre, mikor, hol, jár az illető. Az autópályák tele vannak kamerával, a városokról már ne is beszéljünk és még vannak a földön emberek akiknek ezeket figyelmen kívül hagyják. Megint az én autóm a gyorsabb és kevesebbet eszik tíz óra alatt lenn vagyok a tengernél topik lett ebből...
Nehogy azt mondjátok, hogy Budapestről bármelyik Észak-Görög nyaralóhely nem érhető el maximum 12 óra alatt, úgy, hogy a fogyasztás max. 5 l/100km
Persze ezt a benzines kocsikra értem, dízel-nél max 10 óra és 4 liter.
Hát mit csináltok Ti az úton
Mííícsoooda Ti nem a helyi pénzzel fizettek tankoláskor max 300-ért
T. Gyöngyhalász.
Tévedsz nem, hogy nekem lenne bankköltségem, hanem a vásárlások után akár itthon, akár külföldön még plusz nekem fizet a bank. Igaz ez hitelkártya. Mindig többet kapok mint a számlavezetési díj és a mobilbank, költsége.
Persze, ettől függetlenül lehet cikizni, csak éppen tudod a tények magukért beszélnek, azok pedig nem igazolják az általad leírtakat.
Na szép nyaralást, üdülést, pihenést, mindenkinek, akár kp. akár kártya.
Először is gyöngyhalas,persze neked bármikor más is lehet majd én is becézlek....
Egyébként a végével egyetértek, ki ahogy akarja.
úgy fizet.kp vagy kártya .
A többit én másképpen tapasztalom és ez az én tényem.Az ahogy elneveztél a te tényeidet már minősitette is.
Saját tapasztalom az is amikor sorbaálláskor ,egy kártyást minősitenek a kp sok.
Én erre az oldalra is szerettem volna rávilágitani.Úgy látom feleslegesen.
Bocsánat érte!!
Tényleg nyaraljunk és ne egymást csesztessük.
Üdv