#1907822012-07-11 15:11:07 Válasz a #190779. hsz-ra
Kedves Titi68 !
Van egy vw passat om ,diesel 130 as tempónál Gyöngyösről indulva ,macedón görög határnál casinónál euróval fizettem kiirt áron....50 l se ment a tankba bocs!!Lehet nevetni....benzines hahaha!!
Titi68 valóban arra gondoltál amikor adóról beszéltél ,hogy 10ft ért problémáztam?Én sajna tovább gondoltam a dolgokat és úgy gondolom ha valami után fizetni kell az összesitve és kimutatva kerül a NAV kezébe...kapisgálod már? Ha nem Hagyjuk nem érdemes vitatkoznunk.
Sajna amikor könnyebbségre gondol az ember ,hogy nem áldoz időt pénzváltásra ,akkor csak a saját előnyeit nézi.A bosszúságot sorbanálláskor ,amit másoknak okoz azt NEM.Mert a fair akkor lenne ha külön pénztárnál fizetnének a bankkártyások ami ugye már nem jóóóó!!!!!Mármint a kártyásoknak ,mert az arány még döntően a kp vel fizetők vannak többen.Ők pedig egy kicsit gyorsabbak ugye???
Sajna az én mondanivalóm is hosszú de egy kicsit tovább gondoltam ,vagy gondolkodtam. Bocs ha nem azonos a véleményünk !!
Szép napot mindenkinek!
A NAV most is utána tud annak nézni, hogy ki fizet külföldön kártyával. Ez nem függ a jövőbeni adótól!!!Mindennek utána tudnak nézni!!! Elég egyszer telefonálni, de ha okostelefonod van akkor még telefonálni se kell!!!Mindent tudnak rólad. De elég 1 irigy szomszéd, vagy munkatárs is.
A kártya használata nem feltétlenül növeli a sort mögötted ( külföldön). Lehet hogy gyorsabb, vagy jobban értenek hozzá ( a kezelő, és a felhasználó is)
Tengervíz hőmérséklet érdekelne, valakinek van infója?
#1907892012-07-11 15:57:39 Válasz a #190780. hsz-ra
Titi! Mindkét oldalon van kút. Mi hazafelé álltunk meg, de ott van vele szemben a másik az autópálya lefelé vezető oldalán. Rt rémlik nekem, de lehet, hogy ez hülyeség, kék a logó. Amikor 40 fokban odaértünk, épp tűzoltóslaggal hűtötték a betont A WC teljesen ok, normál, nem pottyantós, frissen felmosva a kő, taknő jött-ment, suvickolt. Az épület oldalában kell lemenni egy lépcsőn, nem a shopból.
Pontos koordinátákat most akkor se tudok mondani, ha agyoncsapsz, de azért merem mondani, hogy kb. 15 km-re van a görög határtól, mert nagyon kiszámoltuk az üzemanyagot. És a határ után (tudom, ott van egy Makpetrol) ez az első kút.
#1907942012-07-11 17:02:39 Válasz a #190787. hsz-ra
A tenger jó meleg. Az M1 híradó időjárás jelentése alatt a képernyő alján naponta olvashatsz infót az Égei tenger hőmérsékletéről.
Az elmúlt hét végén jöttünk haza legalább 25 C fokos!
#1908032012-07-11 18:29:37 Válasz a #190800. hsz-ra
Mi a dízel traktorunkkal a legtöbb benzines autót körbeautókázzuk.... Milyen jó is az mikor laza 160-nál ránézek az órára és csak 3000-et forog, míg a benzines ilyenkor már 5000 környékén..... A német autópályán
#1908042012-07-11 18:35:48 Válasz a #190782. hsz-ra
Kicsit vicces a 21.században nem használni, idegenkedni a bankkártyától... ez a NAV-os duma istenem... basszus, ma már az ember mobiljának cellainformációjábol láthatják, hogy merre, mikor, hol, jár az illető. Az autópályák tele vannak kamerával, a városokról már ne is beszéljünk és még vannak a földön emberek akiknek ezeket figyelmen kívül hagyják. Megint az én autóm a gyorsabb és kevesebbet eszik tíz óra alatt lenn vagyok a tengernél topik lett ebből...
Nehogy azt mondjátok, hogy Budapestről bármelyik Észak-Görög nyaralóhely nem érhető el maximum 12 óra alatt, úgy, hogy a fogyasztás max. 5 l/100km
Persze ezt a benzines kocsikra értem, dízel-nél max 10 óra és 4 liter.
Hát mit csináltok Ti az úton
Mííícsoooda Ti nem a helyi pénzzel fizettek tankoláskor max 300-ért
#1908172012-07-11 20:18:54 Válasz a #190750. hsz-ra
T. Gyöngyhalász.
Tévedsz nem, hogy nekem lenne bankköltségem, hanem a vásárlások után akár itthon, akár külföldön még plusz nekem fizet a bank. Igaz ez hitelkártya. Mindig többet kapok mint a számlavezetési díj és a mobilbank, költsége.
Persze, ettől függetlenül lehet cikizni, csak éppen tudod a tények magukért beszélnek, azok pedig nem igazolják az általad leírtakat.
Na szép nyaralást, üdülést, pihenést, mindenkinek, akár kp. akár kártya.
#1908242012-07-11 20:58:23 Válasz a #190817. hsz-ra
T.(csarlszika)Csarlsz !
Először is gyöngyhalas,persze neked bármikor más is lehet majd én is becézlek....
Egyébként a végével egyetértek, ki ahogy akarja.
úgy fizet.kp vagy kártya .
A többit én másképpen tapasztalom és ez az én tényem.Az ahogy elneveztél a te tényeidet már minősitette is.
Saját tapasztalom az is amikor sorbaálláskor ,egy kártyást minősitenek a kp sok.
Én erre az oldalra is szerettem volna rávilágitani.Úgy látom feleslegesen.
Bocsánat érte!!
Tényleg nyaraljunk és ne egymást csesztessük.
Üdv