Most éppen itt vagyunk Nei Poriban és mondhatom, hogy megjött az a csodás érzés ami mindig elragad magával itt.
Viszont Nei Pori csodás, tiszta part, rendezettebb környék, kristálytiszta víz Medúzát még nem láttunk. Ami furcsa 2006-hoz, és 2008-hoz képest, hogy jóval kevesebb az ember. Üresek az éttermek, boltok.
Csak ajánlani tudom
szia vitibogi. Viszont 2012-hez kepest sokkal tobb a turista.
Szia vitibogi!
Köszönjük az infokat! Mi július elején megyünk az Apostolisba. Ha tudsz róla valamilyen információt, légy szíves írd meg. További verőfényes, vidám nyaralást kívánok!
Üdv.: Éva
Azt nem tudom, hogy hàny fokos a víz, de kellemes és sok időt lehet benne tölteni. Tegnap viszonylag nagy hullámok voltak, emiatt csak fél órát voltunk a vízben 19 óra felé. Nap közben az Olympost próbáltuk megmászni. kb. 1520 méter magasságig el is jutottunk. Elérhetetlennek tűnik 2100 méteres pihenőhely. Csodás látvány az egész hegy.
Sziasztok!
Viszont jövőre én is tervezem az Olymposzt, ameddig csak egy "bakancsos" feljuthat. Az idén körbe jártam a környék hegyeit! Ami feltűnő volt viszont, rengeteg szelíd gesztenye fát láttam.