Most éppen itt vagyunk Nei Poriban és mondhatom, hogy megjött az a csodás érzés ami mindig elragad magával itt.
Viszont Nei Pori csodás, tiszta part, rendezettebb környék, kristálytiszta víz Medúzát még nem láttunk. Ami furcsa 2006-hoz, és 2008-hoz képest, hogy jóval kevesebb az ember. Üresek az éttermek, boltok.
Csak ajánlani tudom
szia vitibogi. Viszont 2012-hez kepest sokkal tobb a turista.
Szia vitibogi!
Köszönjük az infokat! Mi július elején megyünk az Apostolisba. Ha tudsz róla valamilyen információt, légy szíves írd meg. További verőfényes, vidám nyaralást kívánok!
Üdv.: Éva
Azt nem tudom, hogy hàny fokos a víz, de kellemes és sok időt lehet benne tölteni. Tegnap viszonylag nagy hullámok voltak, emiatt csak fél órát voltunk a vízben 19 óra felé. Nap közben az Olympost próbáltuk megmászni. kb. 1520 méter magasságig el is jutottunk. Elérhetetlennek tűnik 2100 méteres pihenőhely. Csodás látvány az egész hegy.
#2048372013-06-21 06:13:58 Válasz a #204836. hsz-ra
Sziasztok!
Viszont jövőre én is tervezem az Olymposzt, ameddig csak egy "bakancsos" feljuthat. Az idén körbe jártam a környék hegyeit! Ami feltűnő volt viszont, rengeteg szelíd gesztenye fát láttam.