Ez jó hír én nem mertem rákérdezni!! Másodszor megyünk Nei Poriba. Anettékkal tavalyelőtt utaztunk Platamonba. Nagyon jó volt már várjuk mert nagyon kimerültünk elvonási tüneteink vannak.
Az idő csodás! Nincs meleg, fürödni sem lehet, de a háborgó tenger gyönyörű! ilyen látványt nem találhatsz bárhol-bármikor! Ezt át kell élni, át kell érezni!
Görög nevem szerint. ELIZABETHA.
szia Judit. Hat mar nem sok minden van nyitva, de probald meg a Nei Pori travelnel. Szivesen megadjak a kodszamot. Vagy Anettek irodajanal is van, ha meg nyitva van.
Koszi Anettek irodajanal van wifi hasznaljuk is csak szukseg lett volna szamitogepre de mar nem fontos annyira:-) gorog est elmarad sajnos megyunk helyette a vacsira Platamonra, pedig mar nagyon vartuk. Masabb mar oktober eleje mint regebben. Gyalog el lehet jutni a kagylohazhoz Paleo Pyrgosban van ha jol tudom ...
Mi is hazaérkeztünk - idén is - utolsó fecskeként. Jorgos jóvoltából - amit nem tudok elégszer megköszönni - eljutottunk a kagylóházhoz és a folyótorkolathoz is. Görög est elmaradt ugyan, de Anették platamoni vacsorája bőségesen kárpótolt minket. Még az időjárásnak is hálás lehetek mert nagyon sokat sétáltunk, túráztunk kalandoztunk kagylásztunk. 15.5 óra alatt a Népligetben voltunk.