Ez jó hír én nem mertem rákérdezni!! Másodszor megyünk Nei Poriba. Anettékkal tavalyelőtt utaztunk Platamonba. Nagyon jó volt már várjuk mert nagyon kimerültünk elvonási tüneteink vannak.
#2105592013-10-05 08:30:25 Válasz a #210372. hsz-ra
Az idő csodás! Nincs meleg, fürödni sem lehet, de a háborgó tenger gyönyörű! ilyen látványt nem találhatsz bárhol-bármikor! Ezt át kell élni, át kell érezni!
Görög nevem szerint. ELIZABETHA.
#2105832013-10-06 21:13:00 Válasz a #210574. hsz-ra
szia Judit. Hat mar nem sok minden van nyitva, de probald meg a Nei Pori travelnel. Szivesen megadjak a kodszamot. Vagy Anettek irodajanal is van, ha meg nyitva van.
Koszi Anettek irodajanal van wifi hasznaljuk is csak szukseg lett volna szamitogepre de mar nem fontos annyira:-) gorog est elmarad sajnos megyunk helyette a vacsira Platamonra, pedig mar nagyon vartuk. Masabb mar oktober eleje mint regebben. Gyalog el lehet jutni a kagylohazhoz Paleo Pyrgosban van ha jol tudom ...
Mi is hazaérkeztünk - idén is - utolsó fecskeként. Jorgos jóvoltából - amit nem tudok elégszer megköszönni - eljutottunk a kagylóházhoz és a folyótorkolathoz is. Görög est elmaradt ugyan, de Anették platamoni vacsorája bőségesen kárpótolt minket. Még az időjárásnak is hálás lehetek mert nagyon sokat sétáltunk, túráztunk kalandoztunk kagylásztunk. 15.5 óra alatt a Népligetben voltunk.