Zakynthoson voltunk saját autóval. Reggel 8-kor indultunk Nyíregyházáról, M3, Budapest, M5, Szeged, Röszke, onnantól lefelé egészen Killiniig. Killinibe görög idő szerint fél 9-re értünk, tehát pont lekéstük a negyed 9-es kompot. Útközben kb 4x álltunk meg, ebből 1x egy órás pihenőre, a többi rövidebb volt. Agios Sostisig így 1750 km-t tettünk meg. Sok minden múlik azon honnan indulsz és mikor. Ja, azt nem mondtam, hogy ez június végén volt.
Killinibe görög idő szerint fél 9-re értünk, tehát pont lekéstük a negyed 9-es kompot.
Üdv!
Akkor kb. egyforma időt futottunk mert mi BP mellől indultunk a szép az volt az egészben, hogy mikor Ioannina-nál lekanyaradtunk az autópályáról kb.300km volt még hátra és tudatosult bennem, hogy lehet nem érjük el a kompot (az addigi szabályos közlekedésemet feladva) mint az "őrült ki letépte láncát" száguldottam végig, hogy elérjük a 8 órási kompot 7.50-re oda is értünk nagy büszkén hogy megcsináltuk, mikor az apartmanhoz (12 felé) értünk (Agios Sostis, Georgina apt.) a tulaj kijelentette csak du 2 után tudjuk átvenni az apartmant mert nincs kitakarítva, kint volt vagy 40fok
Illetve még annyi, hogy aki ment már kocsival Zakynthos-ra vagy Kefalonia-ra mennyi idő volt neki az út Kyllini-ig?
Köszi előre is.
Tavaly előtt voltunk Zakynthoson július közepén péntek de. 10-kor indultunk éppen elértük a másnap de. 8-kor induló kompot Killininél.
Tavaly voltunk Kefalónián július közepén pénteken de. 11-kor indultunk, de nem Killininél kompoltunk át hanem Lefkadánál (Vassiliki) reggel hatra ott voltunk a kikötőben
Kösz a választ, meg a többieknek is.
Eddig mi is úgy voltunk vele, hogy Killininél megyünk át komppal, de felhívták a figyelmemet, hogy Lefkadán át rövidebb és szebb is. Mondjuk, ha odafelé nem is visszafelé mindenképpen. Írtam a emailt a komptársaságnak de eddig nem nagyon akartak válaszolni foglalás ügyben
Eddig mi is úgy voltunk vele, hogy Killininél megyünk át komppal, de felhívták a figyelmemet, hogy Lefkadán át rövidebb és szebb is. Mondjuk, ha odafelé nem is visszafelé mindenképpen. Írtam a emailt a komptársaságnak de eddig nem nagyon akartak válaszolni foglalás ügyben
Költségben+ 200km üa költsége + rio híd díj + komp 20%-al drágább + menetidő 2-3 órával több, de a Rio hídat (a világon a második leghosszabb ferde kábeles híd) egyszer látni kell szenzációs látvány, meg nem semmi mérnöki teljesítmény volt felépíteni.
Csak az az e-mail cím jó amit írtam, azt hiszem két nap múlva válaszoltak.
Költségben+ 200km üa költsége + rio híd díj + komp 20%-al drágább + menetidő 2-3 órával több, de a Rio hídat (a világon a második leghosszabb ferde kábeles híd) egyszer látni kell szenzációs látvány, meg nem semmi mérnöki teljesítmény volt felépíteni.
Csak az az e-mail cím jó amit írtam, azt hiszem két nap múlva válaszoltak.
Közben visszaválaszoltak, úgyhogy úgy néz ki eldőlt merre megyünk. Még annyit..jól látom, hogy Lefkada előtt két hídon is át kell menni? Gondolom itt normális az áthaladás, nem kell fizetni...
Kedves sznandi!
A tankolásnál az OVM kútnál milyen bankkártyát nem fogadtak el?
Milyen indokkal utasították vissza?
Légyszíves írjon más is, aki így járt!!!!
Fontos lenne, nem akartam dínárt váltani!
Köszi!!
Mi OTP Master Card kártyával fizettünk Szerbiában is Macedoniában is.
A barátaink kártyáját nem fogadták el. Kiderült.hogy 1 napja lejárt.Mind ennek ellenőrizték a lejárati idejét csak a bankkártyának nem.