#2048852013-06-21 16:24:47 Válasz a #204872. hsz-ra
Szia!
Két éve mi is Leskovácban aludtunk egyet visszafelé, jó is volt kipihenve hazaérni. Vila Miticnek hívják a hotelt, szerb 4 csillagos volt, úgy emlékszem akkor 50 - 55 eur körül volt az éjszaka reggelivel, a tulaj ilyen ,,bizniszmen" típus, de kedves volt, semmi gond nem volt vele sem. A parkolás a hotel kicsi zárt udvarán volt. Annyi a nyűgje, hogy a város pályától távolabbi végén lehet megtalálni. Reggeli után a bent a városban tankoltunk egy új ömv kúton.
#2049382013-06-22 17:36:23 Válasz a #203833. hsz-ra
Gabbica!!!!!
Engem érdekelne az útitárs dolog,mert most derült ki egy s más Ha írnál privit,pontosan,honnan,mikor és mennyiért...akkor egyeztethetnénk,ha te is jónak látod... köszönöm!!!!!!!!
Szeretném kérdezni tőletek, hogy volt-e valaki közületek autóval Kefalónián. Ha igen milyen tapasztalatai voltak mi a legjobb útvonal, a legoptimálisabb kompválasztás, benzinkutak stb. Mennyi volt a menetidő pl.:
Szeged-kontinens kompkikötő, kompút, Kefalónia kompkikötő-szállás. Minden más hasznos tanácsot is szívesen fogadok. Előre is köszönöm válaszotokat.
#2050292013-06-23 23:41:12 Válasz a #205015. hsz-ra
Tavaly voltunk ezen az útvonalon Lefkadán keresztül BP mellől indultunk júl. közepén pénteken de.11-kor indultunk másnap reggel 6-ra Lefkadán a kompnál voltunk ez a weboldaluk és menetrendjük, de erre (sambatours@otenet.gr) az e-mail címre foglalást kell küldeni (angol nyelven) mert naponta csak kétszer jár a komp és teljesen tele van ha a délelőttiről lemaradtok csak este tudtok átmenni (autó+2felnőtt+1gyermek=60€) tudsz még kompolni Astakos-ból info itt, de az csak 12-től indul, nem tudom kell-e foglalni.
A buszok Killini felől mennek, de az +200 km a komp is drágább és a Rio híd is 13€ viszont az sűrűn jár.
Tankolni a szárazföldön érdemes mert kb:10centtel olcsóbb mint a szigeten
Dióhéjban ennyi.
Sziasztok,
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy manapság hol nincsen autópálya Szerbiában a Rözskétől Macedónia felé vezető úton? 2 éve voltunk arra, akkor csak Novi Sad-tól volt azt hiszem Leskovacig autópálya, de a Magyar határ közelében nagyon építették akkoriban. MÁS: érdemes a Belgrádi elkerülőt ahsználni? Valamint igaz az, hogy Macedoniában csak helyi pénzzel lehet fizetni az autópálya díjakat?
Köszönöm a válaszokat előre is!