Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 863 864 865 ... 901 902 903   >
Üzenet
  Csarlsz | #233682 Üzenet | 2015-07-31 07:11:12 |
Estére sikerült eloltani a tüzet!
  Popeye77 | #233749 Üzenet | 2015-07-31 19:47:41 | Válasz a #233682. hozzászólásra Előzmény #233682
vitpeter-ek is ha jol tudom ott vannak! Majdnem egyutt utaztunk!
  Teketoria | #234071 Üzenet | 2015-08-06 17:12:57 |
Azért nem mindenkinek happy a nyaralás ezen a helyen! ez a részlet a face-n Nei pori csoportból idézett: "Kedves csoport társak!Ezt irtam Gran tourist oldalára,mások okulására is.....
Tisztelt Grand Tours! Idén 2.alkalommal választottuk az Önök irodáját.A Grand 9 fedélzetén utaztunk lefelé és hazafelé is.Mint tavaly /akkor tán a 11-en és a 2-en is ültünk/,teljesen rendben volt.A fiúk kedvesek,mosolygósak,segítőkészek,biztos kézzel fogják a kormányt.Csak gratulálni tudok a csapatnak.Ami viszont csalódás,és nem hagyhatom szó nélkül,mások okulására az a Coral apartman.Tavaly a Mariannában voltunk,nagyon helyes,kedves kis ház,korrektül le volt írva minden.Mi egy 3 fős stúdiót vettünk,az oké volt.Idén korán akartam lefoglalni,már sajnos nem volt ott hely a múlt hétre,így a prospektus és net alapján választottam.Köszönő viszonyban sem volt a kép és a valóság.Rutinos utazóként tudom nem egyforma az apartmanok felszerelése sem,és a berendezése sem.DE ilyen apartmanban nem voltunk még.Először is ez nem 3 fős stúdió hanem 2 fő+ pótágy.A fürdőszoba az mindenek a csúcsa volt.Koszos igénytelen. Képeket csináltam mellékelem is.A csapból a konyhában nem hogy meleg víz de víz sem folyt.3-an kaptunk 2 lepedőt.Sorolhatnám még a hibákat bőven.Őszintén szólva nem akartam sem jegyzőkönyvet felvettetni ott,annyira elkeseredtünk.Ha én ezt egy Last minute útban veszem,elfogadom,de februárban teljes árat egyben kifizetve óriási csalódásként éltem meg.Prospektus és a net:"
  Pinga | #234072 Üzenet | 2015-08-06 17:25:11 |
Elég sok apartmannál igy van ez,de megérkezünk lubickolunk egyet,utána vidáman kitakaritunk és két hétig nyaralás,csend nyugalom pihenés jo levegö tenger gyros stb icon_cool.gif
  Langonikcsi | #234074 Üzenet | 2015-08-06 18:33:00 |
Sziasztok!!
Mi a kalandozás travellel megyünk Nei Poriba a Zefyros apartmanba. Szeretnék róla valami infót kérni , hogy kb mire számíthatunk. Szeptember 7 .-én indulunk. Volt már valaki szeptemberbe milyen időre számíthatunk?? Bankkártyával lehet fizetni a boltokban tavernákban??
  Pinga | #234077 Üzenet | 2015-08-06 19:01:47 |
Szeptemberben már elöfordulhat hogy változatossá válik az idö de a viz még jo meleg,lehet fürödni,kártyával nem tudsz fizetni max egy két helyen de azt még én sem tudom hol pedig járok oda pár éve,automata sincs nei poriban hanem csak platamonban
  Psychoka | #234083 Üzenet | 2015-08-06 22:50:18 |
mi a zefyrosban voltunk 5-6 eve, szerettuk, mert nem a legelso sorban volt, ami este hangos, de megis kozel volt a part. tiszta,egyszeruen berendezett szobak voltak
  Cinci75 | #234090 Üzenet | 2015-08-07 01:27:57 |
teketoria.Azért én ezt is ide biggyeszteném,ugyan arról az oldalról kimásolva,okulás gyanánt. Noémi Polgár. Kedves Ágnes! A képeket saját magunk készítjük, azokat pedig retusálatlanul tesszük be katalógusunkba. Természetesen egy ház sem teljesen homogén, ahogy ön is mondta, így lehetnek a szobák elrendezésében különbségek. A pótágy az ön értelmezésében lehet mást jelent, de a képeken is tisztán látszik, hogy amit ön pótágynak hív, az egy normál, teljes méretű ágy. Ha gondja volt a tisztasággal, illetve eggyel kevesebb lepedőt kaptak, azt a probléma észlelésekor jelezni kellett volna a telepített idegenvezetőnknek, és azonnal pótolták volna a hiányosságokat. Azonban Nekem problémát nem jelzett az itt tartózkodásuk alatt.
  Pinga | #234091 Üzenet | 2015-08-07 05:06:29 |
Mi járunk kempingezni is,két hétre annyiba kerül mint ugyanabban az idöben egy szoba,kettö között csak van némi minöségi különbség,ott van a szálloda a corall mellett,minden nap takaritanak enni adnak tök jo csak rendesen meg kell fizetni az árát legalább dupla annyit de inkább többet,rengetegen járnak nei poriba nyaralni segitenek a helyi ügyintézök csak oda kell menni hozzájuk beszélgetni velük,ezt igy tapasztaltuk Anettékkal,Apollonnal,Ibusszal,Granddal is,söt mondthatnánk mindenkivel jo a személyes kapcsolatunk, megismernek amikor ott vagyunk mégha nem is épp velük vagy hozzájuk utaztunk,akinek nem tetszik ne menjen oda többet,igy sincs szabad hely már januárban
  Grandsanyi | #234094 Üzenet | 2015-08-07 09:43:48 | Válasz a #234071. hozzászólásra Előzmény #234071
Tisztelt Teketoria!
Ez az utas ezt a szöveget már minden létező fórumra feltette (facebook Nei Pori csoport,Grandos facebook,Grandos saját fórum) és Ön is beidézte ide. Nem tudom mivel léptünk a tyúkszemére,de szerintem más problémája lehet velünk, mert ezek mondvacsináltak. Ezért gondolnám jobb ha helyre teszem a dolgot. Jelenleg több mint 1000 szobánk van hetente kibérelve a mediterrán térségben garanciában. Én mindegyiket láttam, én fotózom őket. Természetesen mindegyikre nem emlékszem, de az adott ház leírásánál lévő képek azt jelentik,van olyan szoba a házban. Pont a hasonló reklamációk elkerülése végett az idén már elkezdtük - Magyarországon egyedülálló módon - számszerűen szobánként,helyiségenként 360 fokos fotókkal bemutatni amit árulunk. Szerintem ez a szoba is fenn van a weben. Ez csak weboldalunkon elérhető, a katalógus nem ad erre lehetőséget. Ettől függetlenül azt vallom,bolond aki hibamentességet garantál, mi a hibák javítását vállaljuk ha van.A studiók buszos utasok esetében mindig 2 főre vannak nálunk kalkulálva, a 3.4. férőhely ingyen van. Így ennek szellemében kellene értékelni a pótágyak minőségét, bár itt konkrétan csak annyit látok az utas képén (facebookon ami van), hogy szűk lett a szoba tőle,de szerintem normál ágy.Könnyen tudják ellenőrizni állításomat. Vegyék a buszos 2 ágyas árat kétszer,adjanak hozzá 1 buszjegyet és osszák el 3-al. Ha nem is pontosan, de nagyságrendileg annak az árnak kell kijönni ami a 3 ágyas árként van feltüntetve. Az igénytelen,koszos reklamációra és a lepedőhiányra annyit tudok mondani, ha nem jelez az utas,akkor az a probléma nem létezik számunkra. Nem minden tulajdonos azonos szinten takarít vagy takaríttat. Katalógusunkban le is írjuk, ne vegyék át a szobát amíg nem megfelelő, mert ha szólnak, visszaküldjük a takarítót,ugyanis turnus közben már nincs takarítószemélyzet. Nagy Sándor Grand Tours ügyvezető
  Pinga | #234095 Üzenet | 2015-08-07 09:56:59 |
Tisztelt Grandsanyi

Tavaly a corallban velünk lakott a házban Vaia,idén is igy lesz vagy már más fog ott minket fogadni? Minden nap ott volt velünk bárkinek ha volt valami kérdezni valoja akkor segitett,nem hagyott ott senkit problémában ülni.
  Grandsanyi | #234098 Üzenet | 2015-08-07 11:18:24 | Válasz a #234095. hozzászólásra Előzmény #234095
Kedves Pinga!
Most is így van, csak Vaia helyett Noémi van!
  Pinga | #234099 Üzenet | 2015-08-07 11:22:18 |
Értem köszönöm,hátha ö is szervez sport délutánt a csoportnak
  Langonikcsi | #234326 Üzenet | 2015-08-11 17:59:52 |
Platamonba szeretnénk átmenni egyik nap kirándulni. Lehetünk bátrak és elindulhatunk gyalog vagy inkább nézzünk valami jármű után?? icon_biggrin.gif
  Pinga | #234327 Üzenet | 2015-08-11 18:42:50 |
Simán gyalog a part mentén lábatáztatva a vizben mert az a legrövidebb ut,de akár kisvonattal is átmehettek viszont az drágább,gyerekeknek nagyobb élmény
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 863 864 865 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu