Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 12946
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csarlsz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
420 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#233682 Üzenet linkje2015-07-31 07:11:12 

Estére sikerült eloltani a tüzet!
# 12947
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Popeye77
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
511 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#233749 Üzenet linkje2015-07-31 19:47:41  Válasz a #233682. hozzászólásra Előzmény #233682

vitpeter-ek is ha jol tudom ott vannak! Majdnem egyutt utaztunk!
# 12948
Teketoria
Aktív fórumos
Aktív fórumos
63 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234071 Üzenet linkje2015-08-06 17:12:57 

Azért nem mindenkinek happy a nyaralás ezen a helyen! ez a részlet a face-n Nei pori csoportból idézett: "Kedves csoport társak!Ezt irtam Gran tourist oldalára,mások okulására is.....
Tisztelt Grand Tours! Idén 2.alkalommal választottuk az Önök irodáját.A Grand 9 fedélzetén utaztunk lefelé és hazafelé is.Mint tavaly /akkor tán a 11-en és a 2-en is ültünk/,teljesen rendben volt.A fiúk kedvesek,mosolygósak,segítőkészek,biztos kézzel fogják a kormányt.Csak gratulálni tudok a csapatnak.Ami viszont csalódás,és nem hagyhatom szó nélkül,mások okulására az a Coral apartman.Tavaly a Mariannában voltunk,nagyon helyes,kedves kis ház,korrektül le volt írva minden.Mi egy 3 fős stúdiót vettünk,az oké volt.Idén korán akartam lefoglalni,már sajnos nem volt ott hely a múlt hétre,így a prospektus és net alapján választottam.Köszönő viszonyban sem volt a kép és a valóság.Rutinos utazóként tudom nem egyforma az apartmanok felszerelése sem,és a berendezése sem.DE ilyen apartmanban nem voltunk még.Először is ez nem 3 fős stúdió hanem 2 fő+ pótágy.A fürdőszoba az mindenek a csúcsa volt.Koszos igénytelen. Képeket csináltam mellékelem is.A csapból a konyhában nem hogy meleg víz de víz sem folyt.3-an kaptunk 2 lepedőt.Sorolhatnám még a hibákat bőven.Őszintén szólva nem akartam sem jegyzőkönyvet felvettetni ott,annyira elkeseredtünk.Ha én ezt egy Last minute útban veszem,elfogadom,de februárban teljes árat egyben kifizetve óriási csalódásként éltem meg.Prospektus és a net:"

# 12949
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234072 Üzenet linkje2015-08-06 17:25:11 

Elég sok apartmannál igy van ez,de megérkezünk lubickolunk egyet,utána vidáman kitakaritunk és két hétig nyaralás,csend nyugalom pihenés jo levegö tenger gyros stb icon_cool.gif
# 12950
Langonikcsi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
15 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234074 Üzenet linkje2015-08-06 18:33:00 

Sziasztok!!
Mi a kalandozás travellel megyünk Nei Poriba a Zefyros apartmanba. Szeretnék róla valami infót kérni , hogy kb mire számíthatunk. Szeptember 7 .-én indulunk. Volt már valaki szeptemberbe milyen időre számíthatunk?? Bankkártyával lehet fizetni a boltokban tavernákban??

# 12951
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234077 Üzenet linkje2015-08-06 19:01:47 

Szeptemberben már elöfordulhat hogy változatossá válik az idö de a viz még jo meleg,lehet fürödni,kártyával nem tudsz fizetni max egy két helyen de azt még én sem tudom hol pedig járok oda pár éve,automata sincs nei poriban hanem csak platamonban
# 12952
Psychoka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
52 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234083 Üzenet linkje2015-08-06 22:50:18 

mi a zefyrosban voltunk 5-6 eve, szerettuk, mert nem a legelso sorban volt, ami este hangos, de megis kozel volt a part. tiszta,egyszeruen berendezett szobak voltak
# 12953
Cinci75
Aktív fórumos
Aktív fórumos
52 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234090 Üzenet linkje2015-08-07 01:27:57 

teketoria.Azért én ezt is ide biggyeszteném,ugyan arról az oldalról kimásolva,okulás gyanánt. Noémi Polgár. Kedves Ágnes! A képeket saját magunk készítjük, azokat pedig retusálatlanul tesszük be katalógusunkba. Természetesen egy ház sem teljesen homogén, ahogy ön is mondta, így lehetnek a szobák elrendezésében különbségek. A pótágy az ön értelmezésében lehet mást jelent, de a képeken is tisztán látszik, hogy amit ön pótágynak hív, az egy normál, teljes méretű ágy. Ha gondja volt a tisztasággal, illetve eggyel kevesebb lepedőt kaptak, azt a probléma észlelésekor jelezni kellett volna a telepített idegenvezetőnknek, és azonnal pótolták volna a hiányosságokat. Azonban Nekem problémát nem jelzett az itt tartózkodásuk alatt.
# 12954
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234091 Üzenet linkje2015-08-07 05:06:29 

Mi járunk kempingezni is,két hétre annyiba kerül mint ugyanabban az idöben egy szoba,kettö között csak van némi minöségi különbség,ott van a szálloda a corall mellett,minden nap takaritanak enni adnak tök jo csak rendesen meg kell fizetni az árát legalább dupla annyit de inkább többet,rengetegen járnak nei poriba nyaralni segitenek a helyi ügyintézök csak oda kell menni hozzájuk beszélgetni velük,ezt igy tapasztaltuk Anettékkal,Apollonnal,Ibusszal,Granddal is,söt mondthatnánk mindenkivel jo a személyes kapcsolatunk, megismernek amikor ott vagyunk mégha nem is épp velük vagy hozzájuk utaztunk,akinek nem tetszik ne menjen oda többet,igy sincs szabad hely már januárban
# 12955
Grandsanyi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234094 Üzenet linkje2015-08-07 09:43:48  Válasz a #234071. hozzászólásra Előzmény #234071

Tisztelt Teketoria!
Ez az utas ezt a szöveget már minden létező fórumra feltette (facebook Nei Pori csoport,Grandos facebook,Grandos saját fórum) és Ön is beidézte ide. Nem tudom mivel léptünk a tyúkszemére,de szerintem más problémája lehet velünk, mert ezek mondvacsináltak. Ezért gondolnám jobb ha helyre teszem a dolgot. Jelenleg több mint 1000 szobánk van hetente kibérelve a mediterrán térségben garanciában. Én mindegyiket láttam, én fotózom őket. Természetesen mindegyikre nem emlékszem, de az adott ház leírásánál lévő képek azt jelentik,van olyan szoba a házban. Pont a hasonló reklamációk elkerülése végett az idén már elkezdtük - Magyarországon egyedülálló módon - számszerűen szobánként,helyiségenként 360 fokos fotókkal bemutatni amit árulunk. Szerintem ez a szoba is fenn van a weben. Ez csak weboldalunkon elérhető, a katalógus nem ad erre lehetőséget. Ettől függetlenül azt vallom,bolond aki hibamentességet garantál, mi a hibák javítását vállaljuk ha van.A studiók buszos utasok esetében mindig 2 főre vannak nálunk kalkulálva, a 3.4. férőhely ingyen van. Így ennek szellemében kellene értékelni a pótágyak minőségét, bár itt konkrétan csak annyit látok az utas képén (facebookon ami van), hogy szűk lett a szoba tőle,de szerintem normál ágy.Könnyen tudják ellenőrizni állításomat. Vegyék a buszos 2 ágyas árat kétszer,adjanak hozzá 1 buszjegyet és osszák el 3-al. Ha nem is pontosan, de nagyságrendileg annak az árnak kell kijönni ami a 3 ágyas árként van feltüntetve. Az igénytelen,koszos reklamációra és a lepedőhiányra annyit tudok mondani, ha nem jelez az utas,akkor az a probléma nem létezik számunkra. Nem minden tulajdonos azonos szinten takarít vagy takaríttat. Katalógusunkban le is írjuk, ne vegyék át a szobát amíg nem megfelelő, mert ha szólnak, visszaküldjük a takarítót,ugyanis turnus közben már nincs takarítószemélyzet. Nagy Sándor Grand Tours ügyvezető

# 12956
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234095 Üzenet linkje2015-08-07 09:56:59 

Tisztelt Grandsanyi

Tavaly a corallban velünk lakott a házban Vaia,idén is igy lesz vagy már más fog ott minket fogadni? Minden nap ott volt velünk bárkinek ha volt valami kérdezni valoja akkor segitett,nem hagyott ott senkit problémában ülni.

# 12957
Grandsanyi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234098 Üzenet linkje2015-08-07 11:18:24  Válasz a #234095. hozzászólásra Előzmény #234095

Kedves Pinga!
Most is így van, csak Vaia helyett Noémi van!

# 12958
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234099 Üzenet linkje2015-08-07 11:22:18 

Értem köszönöm,hátha ö is szervez sport délutánt a csoportnak
# 12959
Langonikcsi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
15 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234326 Üzenet linkje2015-08-11 17:59:52 

Platamonba szeretnénk átmenni egyik nap kirándulni. Lehetünk bátrak és elindulhatunk gyalog vagy inkább nézzünk valami jármű után?? icon_biggrin.gif
# 12960
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234327 Üzenet linkje2015-08-11 18:42:50 

Simán gyalog a part mentén lábatáztatva a vizben mert az a legrövidebb ut,de akár kisvonattal is átmehettek viszont az drágább,gyerekeknek nagyobb élmény
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 863 864 865 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu