Nekem a tipikusan turistáknak épített apartmanokkal van bajom így, hogy én együtt éltem a helyiekkel az ófaluban. Ezt az érzést nem cserélném el a Beach-re. Hát igen a buszmegállótól a beach felé van az építkezés a part és az apartmanok között (markolnak, betont kevernek, stb.) Illetve jóval arrébb félkész járda van még.
A tenger összehasonlításról elfelejtettem írni a Beachen homokos lassan mélyülő az ófalúnál homokos, apró kavicsos (imádtam!!!) hamarabb mélyülő kb. a buszmegállónál van a váltás.
És, nagyon SÓS a tenger.
szia, köszi a beszámolót nektek, mi az Iliadis House-ban leszünk, ami a sárga szupermarkethez van relative közel, arrafelé is van valami építkezés, vagy ettől távolabb van??? Nem tudom hol van a buszmegálló, most megyünk először Sartira. Szeretném már érezni én is az a rossz sós ízt
Ott nincs az a falu részén van. A térképen jobb alul kezdődik buszmegálló (egy nagy üres tér) attól lefelé van az építkezés (ez már nincs a térképen). De erre az építkezésre ne úgy gondoljatok, hogy ellehetetleníti a fürdést csak esztétikailag nem túl szép. Irigyellek, hogy most fogsz menni, ha teheted hozzatok egy üvegben tengervizet, mi elmulasztottuk . Ha bármire kiváncsi vagy szívesen válaszolok.
Szia Lanita, köszi az infót aminek nem örülök mert mi pont arra a részre megyünk de bizakodom, hogy talán addigra levonulnak a gépekkel mert nem azért teszünk meg 1200 km-t, hogy bármi is zavarja a strandolást. Az a bizonyos " buszmegálló " amit említesz az a mi ismereteink szerint a nagy parkoló ill. a focipálya környéke lehet. Hogy éreztétek magatokat most az első Sarti úton ?
sziasztok,
üdv nektek a hotel vikyből!szombat óta hőség van:) ma napozós szünetet tartunk, mert hiába naptej,ernyő,
szépen leégtünk:)
a viz is nagyon jó
szóval, apartrendezés nem zavaró, mert elég hosszú a part.Eddig itt középtájon voltunk, egyszer pedig
a beach részen, búvárkodtunk is. majd megnézzük a kikötő felé is.Gyrost eddig a Lenkában ettünk, ez valahol az ovelixnél van, valamint a fő téren ettünk finom gyros tálat(Lauer Grill), itt 1.70 a pita gyros.
mi amúgy ott eszünk gyrost, ahol már látszik, hogy nagyon meg van sülve. Sassost ezért hagytuk ki eddig.Szúnyog még kevés van,de légyből annál több.szerdán megyünk kalózhajózni.
Azért írtam buszmegállót, mert ott állnak meg a turistabuszok, amúgy az egy nagy földes parkoló egyébként ott az iskola is. Mi fantasztikusan éreztük magunkat, jövőre biztosan Sarti lesz az úticél.
A Wc-s mizériát is hamar meg lehet szokni, azt gondoltuk kellemetlenebb lesz.
Wc-nél tartva érdemes elmenni a Macedón discoba ami ott van ilyen címszó alatt az elég érdekes .
Had kérdezzem meg, hogy Ti voltatok-e valamelyik hajókiránduláson?
Konkrétan az érdekelne, bár ez már lokálisan szól mindenkinek, hogy hajókirándulás közül melyiket javasolnátok inkább? Athos vagy Toroneos? vagy mind a kettő?
Illetve mi tavaly voltunk a meteoráknál, Blue LAgoonon és Sithon körúton egyénileg pedig Narancsparton - idén is szeretnénk sokat kirándulni, így motorral felfedezzük északra és délre Sarti környékét, de azért nem szeretnénk kihagyni 1-2 fakultatív programot se
Segítségeteket és válaszotokat köszönöm!
A kint lévőknek üzenem irigylem őket De már nemsokára mi is ott leszünk!
A haza érkezőktől pedig várom a beszámolót!
Valaki evett már idén AVRA-s gyrost? MEnnyi idén? Tavaly isteni volt és 2 Euró volt!
Mi az Athos-on vettünk részt nem volt rossz, de néha egy kicsit unalmas volt (hosszú út miatt). Menetrend indulás Sartiból irány a hegy felé és a part mentén a kolostorok megtekintése. Majd tovább Amouliani szigetre és ott kikötés, majd ebéd jó idő esetén gondolom fürdés. Itt vigyázzatok az étteremben, mert az idegenvezetők a kész ételeket (menüket) ajánlják ami fejenként 10€ és nem túl bőséges. Olcsóbban megússzátok, ha az étlapról rendeltek pl. spagettit.
Én viszont a Blue Lagoon-al kapcsoltban kérdezném, hogy milyen?